Prijem TV v zahranici
ahoj
poridil jsem si externi TV kartu ProLink Play TV 400 k notebooku a odcestoval jsem do zahranici (konkretne do Irska) a tady jsem zjistil ze nejsem schopen naladit poradne TV kanal. bud jde obraz nebo po doladeni jde jen zvuk. ale dohromady ne :(
mam smulu nebo se to da nejak vyresit? treba nejakej soft nebo tak neco...
zkousel jsem prehazovat normy PAL ale nepomohlo nic.
diky za kazdou radu.
jo a radio naladim v pohode :)
poridil jsem si externi TV kartu ProLink Play TV 400 k notebooku a odcestoval jsem do zahranici (konkretne do Irska) a tady jsem zjistil ze nejsem schopen naladit poradne TV kanal. bud jde obraz nebo po doladeni jde jen zvuk. ale dohromady ne :(
mam smulu nebo se to da nejak vyresit? treba nejakej soft nebo tak neco...
zkousel jsem prehazovat normy PAL ale nepomohlo nic.
diky za kazdou radu.
jo a radio naladim v pohode :)
diky
prolejzam tu stranku a nemuzu najit nic co by mi pomohlo....
ale hledam dal
asi to bude HW problem...
nebo ne?
prolejzam tu stranku a nemuzu najit nic co by mi pomohlo....
ale hledam dal
nebo ne?
Ani ne, to je problém normy. Nevím, jakou mají na britských ostrovech a v okolí. Předpokládám, že v Irsku budou mít stejnou, jako v Británii.
Ten server je anglický, a na pár podobných dotazů jsem v tamním foru narazil. Ale zrovna tomuto jsem nevěnoval pozornost, neb já sice do zahraničí jezdím, ale ne pracovně, tudíž nevozím s sebou notebook.
Chce to prohledat jejich forum, což ti tedy nezávidím.
Ani ne, to je problém normy. Nevím, jakou mají na britských ostrovech a v okolí. Předpokládám, že v Irsku budou mít stejnou, jako v Británii.
Ten server je anglický, a na pár podobných dotazů jsem v tamním foru narazil. Ale zrovna tomuto jsem nevěnoval pozornost, neb já sice do zahraničí jezdím, ale ne pracovně, tudíž nevozím s sebou notebook.
Chce to prohledat jejich forum, což ti tedy nezávidím.
no prave prohledat forum...
kdyby tu byl aspon poradnej net...ale jsem pres wifi a skoro na hranici signalu...takze o non-stop pripojeni se neda mluvit :o)
az bude trochu vic casu tak se do toho fora ponorim...
ja jen jestli uz tenhle problem nekdo neresil :o) bych to mel bez prace :-)-
jinak orig program k te karte nabizi volbu PAL_I coz je pro Ireland ale stejne to poradne nenaladi :(
kdyby tu byl aspon poradnej net...ale jsem pres wifi a skoro na hranici signalu...takze o non-stop pripojeni se neda mluvit :o)
az bude trochu vic casu tak se do toho fora ponorim...
ja jen jestli uz tenhle problem nekdo neresil :o) bych to mel bez prace :-)-
jinak orig program k te karte nabizi volbu PAL_I coz je pro Ireland ale stejne to poradne nenaladi :(
v irsku je samozrejme PAL, stejne jako v britanii a opravdu tam vysila PAL-I, je ale otazka jestli ta karta I vubec umi, pricemz se lisi jen nosnou frekvenci zvuku a to 6MHz (oproti nasim 5.5MHz)
Tipl bych si, že ta karta je vyrobená pro Česko,
Ale může tam mít i normy, které u nás nejsou. Já mám Leadtek a ten je rozdělen na 3 sady. Jednu z nich mám zaškrtlou, tam je samozřejmě PAL_BG, PAL_DK a několik dalších. Jsem ale v práci, tak se nemůžu podívat.
Jde samozřejmě o to, jaké normy podporuje karta "epoXyho".
Ale může tam mít i normy, které u nás nejsou. Já mám Leadtek a ten je rozdělen na 3 sady. Jednu z nich mám zaškrtlou, tam je samozřejmě PAL_BG, PAL_DK a několik dalších. Jsem ale v práci, tak se nemůžu podívat.
Jde samozřejmě o to, jaké normy podporuje karta "epoXyho".