Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Xtreamer PRO a jeho výpadky

  1. #1

    M2M M2M je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    70

    Dnes se mi stalo následující. Když se mi Xtreamer spustí přes HDMI, tak se vše zobrazí. Po nějaké době v řádu minut vypadne signál s TV (Xtreamer běží ale nejde vypnout přes dálkové ovládání), na TV se zobrazí vyhledávání signálu a musím Xtreamer na tvrdo vypnout, toto se opakuje, dělá to i když spustím film a i když jsem v základní nabídce. Do včera vše OK, nic jsem nedělal. Mám FW 2.7.0, tak jsem zkoušel aktualizovat na 2.7.1 a je to stejné. Mám tam dva disky plné filmů. Můžete mi poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    76

    Kdyžtak napiš jakou máš Tv na které to spouštíš, není to náhodou Samsung ??Případně zkoušel si to zapnou např na Monitor nebou jinou Tv ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    M2M M2M je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    70

    Ano mám Samsung series 6, divné je, že ve chvíli výpadku nejde Xtreamer vypnout DO, už s ním nijak nehnu, jen na tvrdo vypnout. Jinou TV nemám a PC mám jen notebook. Na tom nevím jak to rozchodit. Díky za každou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    76

    Citace Původně odesláno od M2M Zobrazit příspěvek
    Ano mám Samsung series 6, divné je, že ve chvíli výpadku nejde Xtreamer vypnout DO, už s ním nijak nehnu, jen na tvrdo vypnout. Jinou TV nemám a PC mám jen notebook. Na tom nevím jak to rozchodit. Díky za každou radu.
    Ještě skus změnit rozlišení místo 1080p dej 1080i či naopak případně přehod 60Hz pokad tam máš 50Hz , nebo pošly foto obrazovky nastavení Xtreameru.Poslední možnost je to skusit propojit přes normální VGA kabely, podle mě by to mělo na 99% jít bez výpadku ale tam zas nepojedeš v HD.Jestliže i pak se bude Xtreamer sekat tak je chyba v někde jinde.Měl jsem s tím podobný problémy a známej co má Tv samsung taky.Hodl si moc s korejcem nerozumí
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    68

    Citace Původně odesláno od M2M Zobrazit příspěvek
    Do včera vše OK, nic jsem nedělal.
    Podle popisu na 99% porucha HW v Xtreameru. Reklamuj, pokud je v záruce, co nejdřív. Pokud není, není kam spěchat ale ušetříš si starosti, když se obrátíš se na servis (má v ČR nějaký?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    279

    Ako som kedysi XTR chvalil a vsade doporucal tak teraz by som to uz neurobil... podpora z tej firmy je neskutocne slaba....

    Moj problem/y. Nieco podobne ako hore spomiane vypadky su na beznom poriadku aj u mna... prehravam film XTR blikne a vypadne obraz a ostane svietit len modra obrazovka... nasleduje bud vypnutie alebo pohybanie kablom vzadu kde je prijojeny.... Nie nie je to kablom vyskusa som ich viacej. Tak isto sa XTR ani reciverom nehybe takze ak by bol aj nejaky zly kontakt tak by to nemalo vypadavat nejako samovolne nasledkom nejakeho pohybu....

    Dalsi problem je z externymi diskami. Priojim ext. disk chvilku ide a potom zacnu hlavicky cukat hore dole hore dole... a disk odpoji a cakam kedy mi oddrbe disky.... Nieco podobne sa stavalo kamaratovi ten odpalil asi dva externe disky.... Vydim to na nejaky problem celeho XTR kedze nefunguje poriadne ani predny ani zadny USB konektor...

    Vetrak huci ako hovado... ano daju sa zmenit otacky na nizsie ale preco ku*va ked ich zmenim tak po opatovnom starte sa znova zvysia na nejaku defaultnu hodnotu?!?! Raz to opravili v jednej verzii FW potom to zase dodrbali.... pride mi to tak ze 10 veci pridaju ale 15 pokazia....

    Tolko slubovanu novu verziu FW 3.x uz rdasej ani nespominam...

    Praca v sieti je katastrofalna pozeram nieco cez SMB a znicoho nic odpoji XTR vsetky sietove disky a uz sa knim nedokaze pripojit...

    Ako som pisal vyssie o XTR som si myslel ze je super ze za par euro mam vsetko co potrebujem ale je to na ukor kvality ci uz po HW alebo po SW....



    Ak by ste vedeli o nejakom MC ktore dokaze dobre pracovat v sieti dokaze prehrat HD zvuky (True HD, DTS Master) z BD tak napiste...

    Zaujimavo vyzera (nestastny) XTR SW 3 ale uz sa bojim od nich nieco kupit.... :-/

    dodo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Panasonic a jeho zvuk
    Od 1025 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-11-2011, 15:31
  2. format wtv a jeho uprava
    Od stix v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-01-2011, 21:04
  3. DVD film a jeho oprava
    Od Konyczczcz v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-02-2008, 14:01
  4. CDG vypadky
    Od clee v sekci DVB-T
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 09-01-2006, 21:25