Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: nejde zvuk pres hdmi

  1. #16
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    cize sumarizacia:
    - EGREAT cez ten isty kabel na inej TV OK
    - ked odpojis HDMI z EGREAT-u na TV, na ktorom ti to nejde a na ten isty kabel (bez prepajania v TV) zapojis nieco ine (DVD player alebo daco podobne) tak zvuk tiez ide

    to bude nejaka straaaasna haluz

    na ktorom zariadeni si vlastne upgradoval firmware ? Ak mas cas este sa s tym pohrat mozes skusit este reset do vyrobnych nastaveni. To ale budes musiet vsetko nastavovat nanovo ako keby si to zariadenie prave kupil....

    - EGREAT: Setup -> System -> Factory Default
    - TV: home/nastavenie/moznosti/obnova vyrobnych nastaveni

    kazdopadne ked najdes problem daj vediet, mozno zachranis niekoho od zosedivenia
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Ale na jiný HDMI vstup (ideálně v kombinaci s jiným kabelem) jsi nám ještě neodpověděl

    Mě se nechce pořád věřit, že by byl problém v Egreatu nebo TV, který by vyžadoval servis. Tedy za předpokladu, že Egreat v jiné TV funguje a v Tvé TV fungují jiné externí zdroje s HDMI (BD). Vyloučit to ale samozřejmě nejde. Zkus ty resety.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 22-06-2012 v 19:53
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    42

    na jiny hdmi vystup s jinym kabelem jsem to samozrejme zkousel resetovani do tovarnich nastaveni jsem zkousel take ja uz nevim, hlavne me zarazi ze to na jiny tv jde.

    tovarni nastaveni jsem provadel u obou zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    mozno este posledny pokus:

    - na Egreat-e zapni CEC: Setup -> System -> CEC (nastav ho na hodnotu CEC)
    - na TV zapni SimpLink: stlac input na DO, nastav sa na HDMI vstup, kde je pripojeny Egreat, stlac cervene tlacitko, zapni SimpLink a hlavne sa uisti aby na tom poslednom mieste dole v ponuke simplink-u bolo nastavene "reproduktor televizora" (tam sa da totiz prepinat, kam ma ist zvuk)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    42

    na egreatu zadny nastaveni CEC nemam!
    pokud zapnu na hdmi vstupu simplink tak je tam tv reproduktory ale je to svetly(nejde oznacit)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    podla tohoto manualu by si to tam mal mat... (kapitola 4.1.12)
    oznacit to nejde zrejme preto, ze to nie je zapnute na egreat-e. Alebo mozes mat nejaky starsi HDMI kabel, ktory nepodporuje CEC.

    edit:
    Ako som sa docital na forach, zrejme tam naozaj nie je funkcia HDMI-CEC v manuale je uvedena, ale asi ju tam este nedorobili...
    Takze SimpLink sa ti nebude dat zapnut.

    Ako som sa dalej docital, tak najviac chvalia verziu FW 2.2.8.0, skus si tam dat tu, ci sa to nahodou nerozbehne. Stiahnut ju mozes napr odtialto: http://www.egreat.cz/viewforum.php?f=62
    Vyber si tu co pouzivas, bud orig, alebo upravenu....

    P.S. asi by bolo vhodne presunut tuto temu sem: https://www.tvfreak.cz/forum/forumdi...ra-DVD-Blu-ray
    Naposledy upraveno uživatelem sanchez13: 22-06-2012 v 21:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Ještě se zeptám, které zařízení místo Egreat jsi zkoušel připojit na vyzkoušení HDMI v TV?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    42

    ted stahuju ten firmware na egreat tak jsem zvedav

    mam prijimač na O2 TV a XBOX 360 - obe jdou v poradku jak v jinych portech a i v tom co mam egreat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    42

    JDE TO!! tak to bylo nejspis firmwarem na egreatu, s tim predchozim asi nebyla moje tv kompatibilni. je to zvlastni.

    budu to chvilku zkouset jestli to slape jak ma a dam jeste vedet.

    a dekuju vsem za vas cas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    Heureka
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    42

    takze potvrzuji funkcnost zatim tovsechno slape. pokud to bude priste nejak zlobit vim, ze to bude firmware at TV nebo prehravace
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-03-2012, 20:04
  2. Nejde mi zvuk v JVC Home Theatre TH-D7E pres HDMI IN :-(
    Od tosmani v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 21-03-2009, 09:06
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  4. 42px700e propjeni pres hdmi notebook nejde zvuk
    Od jf123 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-05-2008, 14:05