Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 21 PrvníPrvní ... 11192021
Zobrazené výsledky: 301 až 314 z 314

Téma: Panasonic LCD 2012 - E5, ET5, ET50, DT50, WT50

  1. #301

    qay qay je offline
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    105

    Já mám raději kontrastní ET50

    Viewing mode: dynamický
    Contrast 37
    Brightness -6
    Colour: 25
    Sharpness: 7
    Color balance: chladný
    Eco On/Off
    živé barvy vypnuto
    redukce šumu malá
    Intelligent Frame Creation malá
    Gamma 2.2
    16:9 Overscan Off

    Mám hd satelit Digit Isio
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    93

    Tak mi prosim poradte, ako sa zbavim toho, aby mi vzdy pri zapnuti TV vnucoval TV tuner? V menu mam nastavene, ze pri zapnuti mi pusti AV vstup. Avsak vzdy, ked zapnem telku, tak by TV velmi rad ladil nejake programy z tuneru. Musim manualne zvolit AV vstup /HDMI2/. Dakujem, dufam, ze to nieje nejaky bug, uz mi to lezie na nervy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od karidnal_emilius Zobrazit příspěvek
    tak by TV velmi rad ladil nejake programy z tuneru.
    Jak že Ti naběhne menu přímo pro naladění (nikoli přepnutí) kanálů? Nezobrazuje se TI "nalezeny nové kanály"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    93

    no channel found
    please check aerial or local signal
    availability.
    press ok to start auto setup

    toto mi napise po zapnuti TV, musim stlacit tlacidlo AV, aby sa mi to preplo na spravny vstup
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Takže vůbec nemáš zapojeno DVB-T/C, jen externí HDMI? Jaká máš model TV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    93

    Mam TX-L55ET5E

    DVB-T/C nepouzivam, nemam ziadnu antenu, ani mat nebudem. Pouzivam len signal z HDMI 2 /ARC/.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569

    Ano, ta položka v menu o startovacím vstupu mi také nějak nefungovala.

    Požadovaného chování lze docílit přes tzv. hotelový mód, zde je pěkný návod: http://rikravado.hubpages.com/hub/Ho...ic-Televisions. Funguje to bezvadně, žádné vedlejší účinky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    93

    Vdaka! Funguje to

    Taketo veci musi robit priemerny uzivatel TV, aby veci fungovali tak, ako maju Tie prispevky su tam stare 4 roky, a moj TV je novy, opravu vo FW mohli urobit hoci aj vcera ... zrejme to maju na haku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Je tu občas Avatar uživatele LuckyCat
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    283

    Tak nieco takéto som aj ja potreboval.. Dík tdlmarek... Funguje super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    16

    Zdravím, mam taký problem s týmto TV LED ET5 55 a to taký, že ked sa s nim pripojim na siet, alebo internet, tak sa nemozem potom nalogovat do mojho routra 190.168.1.1, kde ten už nereaguje, pricom všetko ide v poriadku. Skusal som sa s TV pripojit cez LAN a aj WIFI, aj automaticky aj manualne, kde sa mi stále prejavuje to, že sa nemozem dostat do routra. Ked neni TV pripojený tak sa tam dostanem. Stretol sa s tým niekto?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jaydoo
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    543

    A nema v tej chvili tu IP telka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    13

    V marci bude mať moja TV TX-L55ET5E 3 roky a začínajú sa objavovať problémy. Pred časom prestal fungovať HDMI1, na ktorom bol napojený satelit (satelit normálne funguje ďalej cez HDMI2). Teraz začína vypadávať zvuk na všetkých vstupoch (aj na analógovom vstupe z TV rozvodu). Po vypnutí TV (do pohotovostného režimu) a po opätovnom zapnutí po cca 30 sekundách je zvuk opäť v poriadku. Zvuk vypadával včera cca 3x za hodinu, dnes ešte ani raz (TV ide asi 3 hodiny).
    Nemali ste podobný problém? Zaujímalo by ma, v čom môže byť problém a orientačná cena opravy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,391

    Audio vypadava, aj ked pouzijes externe audio (Soundbar LG BB5530 z tvojho podpisu?)
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 10-01-2016 v 19:19
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    50

    Rad by som sa opytal, ako je mozne zmenit TV region v TV Panasonic, aby sa mi spristupnili vo Viera Market aplikacie, ktore nie su pristupne pre CZ/SK region. Napriklad prepnutie na Nemecky resp. Anglicky region. Osobne mam model 47'' WT50E.

    Vie niekto poradit?
    (viem, ze na Samsungoch je to jednoduche, ale pre Panasonic som zatial nic nenasiel).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 21 PrvníPrvní ... 11192021

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50
    Od patriot v sekci Panasonic
    Reakcí: 2439
    Poslední příspěvek: 18-09-2018, 09:59
  2. LCD: Chování externího HDD u LCD Panasonic modelové řady 2012
    Od Gopher v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-07-2013, 09:05
  3. Panasonic Micro P2 NAB 2012
    Od SmirickyT v sekci Videokamery
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 13:22
  4. Panasonic 2012
    Od JardaKo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 08:42