Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: problém so Sony Vegas Pro 11

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    6

    mám problém s týmto programom ... robím video v štýle že dám fotky, prechody, text a hudbu ale mám problém s tým že keď si to zrenderujem a to pustím tak mi to celé seká a hlavne hudba ... ak by mi vedel niekto poradiť čo najskôr čo s tým lebo potrebujem to spraviť čo najskôr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    musis napisat viac .. do akeho formatu rendrujes atd ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    6

    renderujem do avi formátu ale ak vieš poradiť lepší formát tak by som bol rád ... a taký ktorý nezaberá až tak veľa miesta
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Tak jinak. Dej sem výstup výsledku z MediaInfo a popis konfigurace, na které to přehráváš (jaký přehrávač, typ CPU, typ grafické karty, velikost RAM, ...).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    6

    púšťam to cez bežný Windows Media Player, konfigurácia ntb je http://datacomp.sk/lenovo-essential-...k_d100047.html .... potreboval by som to dať na menšiu veľkosť tak do tých 10GB ale je to prerobené a má to okolo 1h 20min tak ako by sa to dalo spraviť aby to bolo v dobre kvalite nesekalo to a bolo by to do tých 10GB
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Media info.png 
Zobrazení: 157 
Velikost: 117.7 KB 
ID: 18270  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Při skoro 1Gbit datovém toku se ani nedivím, to se Tvůj HDD notebooku musí zbláznit

    Nastuduj si něco o způsobech komprese videa, kontejnerech, profilech, bitrate a začni to renderovat do něčeho rozumnějšího, např. MP4/MKV s H.264/MPEG-4 AVC. To samé se týká i zvuku, mít ho tam nekomprimovaně jako PCM je nesmysl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    6

    mohol by som ťa poprosiť o screen z Vegas tak aby tam bolo vidno že presne do ktorého by som to mal spraviť ? alebo ak by som ťa mohol poprosiť o video že aké veci tam ponastavovať a kde
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Nemohl, protože nemám Vegas (mám Adobe Premiere). Ale snad google umíš používat .... https://www.google.cz/search?q=vegas+render+h.264 , namátkou

    Ale jestli se na to zvysoka vykašleš a jen slepě podle videa něco nastavíš, aniž by jsi chápal alespoň základní principy, tak stejně nebude výsledek optimální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    6

    tak podľa čoho to mám potom nastaviť keď nie podľa videa ktoré si sem dal ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    6

    som v tom nový a momentálne potrebujem dosiahnúť aby bola dobrá kvalita hudby a fotiek lebo robím to ako do školy a mám teraz dosť šibeničný termín tak ak by si bol taký milý a mi pomohol bol by som ti veľmi vďačný a keď budem mať času tak ja sa s tým pohrám a potom zistím čo a jak
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Všimni si slov "slepě" a "optimální". Nebo myslíš, že existuje jediné správné nastavení na všechny videa? K čemu by tam asi tak všechny parametry byly? Neznáme zadání, neznáme požadovanou kvalitu/zaměření (web, BD, ...), neznáme ...., takže těžko radit. Zkoušej, základ máš. Třeba Ti zdejší profíci poradí nějaké doporučené výchozí nastavení pro Vegas. A přečti si třeba tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...nder-vo-FullHD

    Co prosím Tě studuješ za školu, kde vás nenaučí ani základní, elementární věci a chtějí po vás tohle?
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 13-06-2012 v 21:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Najdi si MainConcept mpeg4 nebo Sony avc, najdi si nejakou Blu-Ray template , kolem 25Mbit CBR (25,000,000), kde je i audio zaroven. To video z mediainfo co jsi ukazal je nejake uncompressed video. Vegas nic nerendroval pouze rozlozil originalni video a nezkompresorovane ulozil.

    Dalo by se to resit i nastavenim 2pass VBR, ale to bys musel zkouset tu average hodnotu (prumer), zacal bys kolem 15,000,000 , renderovat , pokud by se ti to nezdalo kvalitni, zvysovat to cislo. (min a max nastav primerenu , treba 2,000 a 30,000,000)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Sony Vegas - problém
    Od benbix v sekci Editace videa
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-11-2012, 11:44
  2. problem s sony vegas 8
    Od emosss v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 24-08-2009, 08:53
  3. Sony Vegas 7 - problem
    Od SIMON_1386 v sekci Editace videa
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 18:14
  4. problem sony vegas
    Od jilek v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 08:06
  5. Problem so Sony Vegas
    Od Safo v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-08-2006, 10:26