Pomoc - Vegas
Zdar, nedaří se mi nahrát v tomto softu signál z videa. Propojení mám OK VIDEO - KAMERA (AD-DV převodník zapnut) - PC (IEEE 1394). Při capturingu na 1s problikne běžící obraz z videa a pak to hasne a čeká na kazetu. Nevíte jestli vůbec umí zaznamenat signál přes ADpřevodník ? Při nahrání na DV kazetu to jede. Pinnacle to prý umí i bez vložený kazety, ale mě se nechce dávat novej soft na tedle jsem zvyklej. Pomóc!!!!
Vegas to umí též.
Pokud nahráváš z videozařízení nastav v sony video capture 5 /options/preferences karta general "Enable DV device control" zaškrtni nebo odškrtni teď nevím. Jedno bere že nahráváš z pásku DV videokamery, druhé bere že máš zapnutý převodník A/D na videokameře a připojené nějaké externí A/D zařízení přes videokameru. Mám to odzkoušené Canon 750i používám jako převodník a video rekordér,analogovou kameru jako zdroj.
Pokud nahráváš z videozařízení nastav v sony video capture 5 /options/preferences karta general "Enable DV device control" zaškrtni nebo odškrtni teď nevím. Jedno bere že nahráváš z pásku DV videokamery, druhé bere že máš zapnutý převodník A/D na videokameře a připojené nějaké externí A/D zařízení přes videokameru. Mám to odzkoušené Canon 750i používám jako převodník a video rekordér,analogovou kameru jako zdroj.