Riešim dilemu a to Panasonic HC v700 alebo Sony hdr cx570. Najprv som chcel 3mos pan, ale tie majú otrasný plechový zvuk a keďže do ext. Mic. ísť nechcem, začal som sa obzerať po niečom inom. Už som prešiel takmer všetky fóra, youtube a porovnania a tú sú moje skúsenosti. HC v700, dobrý pomer výkon cena, možno slabší low light ale to neviem určite, OIS+ bude asi lepší ako v cx570, ale na to som nenašiel nikde žiadnu porovnávku. Tak isto na youtube neviem porovnať kvalitu obrazu. Zvuk 5+1 je asi zbytočná hlúposť (aj keď mám tv pan tx 42v10e s 5+1 jamo) pozerám všetko v stereo. V700 ma lepšiu baterku, ale debilné nabíjanie, sony zase lepší foťák, panak zase viac manual control sony akt. päticu. Takže by som poprosil o pomoc, či sú moje poznatky správne, čo by ste poradili. Kamerovať budem klasika ako väčšina: dieťa, rodina, opekačky, výlety, dovolenky samozrejme nie ako pako, chcem tieto veci nahrávať aspon trošku "profesionálnym" štýlom. Alebo sa mám na všetko vysrať priplatiť si zobrať HDR CX 730?. Stojí to za ten príplatok?. ĎAKUJEM všetkým za rady.