Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Naladeni nova HD,Nova sport HD, Prima Family HD

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    10

    Zdravim. Nedavno jsem si koupil novou televizi a vzhledem k tomu ze jsem nechtel mit Set top box, poridil sem si CA modul od UPC(pres kabel) s balickem snad vsech programu. Pri ladeni mi to najde nekolik HD kanalu a vsechny fungujou, Hbo, Discovery, CT1 ale nova a prima proste ne. Jak je to mozne? Poradite? Dekuji
    Naposledy upraveno uživatelem vasil1234: 27-04-2012 v 14:05
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    UPC ČR v kabelu šíří cca 15 analogových tv programů, 20 tv programů v DVB-T a cca 111 tv programů v DVB-C. Televizor musí naladit všechny programy, bez ohledu na předplacené. Pokud je nenaladí, chyba je velmi pravděpodobně v kabelech nebo jejich konektorech, chyba ladicího dílu je málo pravděpodobná
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    10

    Jo, celkovy pocet naladenych programu je neco pres stovku. A on je naladi. Ale hlasi mi to ze neni signal
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    A máš opravdu koupených všech cca 111 programů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    10

    mam balicek komfort kombi + od UPC..melo by tam byt vsechno..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Mrkni se radši na stránky UPC. S tím "všechno" se mi to nezdá

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2012-04-27_164721.png 
Zobrazení: 198 
Velikost: 106.6 KB 
ID: 17677
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Takže doplním - 14 nekódovaných programů v DVB-C, v DVB-T jich je 15. DVB je oproti analogu značně náročnější na kvalitu signálu, nepodceňuj to a důkladně prověř kabeláž...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    10

    proveril. I kdybych mel jen zakladni programy, tak bych mel mit novu a primu v HD viz zde http://www.upc.cz/pdf/Cenik_Digital.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    10

    kdybych mel neco s kabelazi?.tak nefunguje nic ne?..me funguje naprosto vsechno...krome trech vyse zminenych programu ..nechapu to
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,025

    Pokud má TV v menu volbu Síťové vyhledávání,tak to vyber a znova prolaď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672

    Přečti si svůj úvodní příspěvek a nauč se lépe formulovat dotaz...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. DVB-C: Naladit Nova, Prima HD bez Ca modulu?
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2011, 07:27
  2. Nova Sport HD a UPC
    Od mrblack v sekci DVB-C
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 09-11-2011, 05:41
  3. Televize mi nenajde Digitální příjem TV Nova , Prima a Barandov
    Od Freelanders v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-12-2010, 21:00
  4. CT1+CT2+Nova+Prima z DVB-S na PC
    Od Radeq v sekci DVB-S
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 31-03-2010, 20:15
  5. WINFAST TV2000XP Expert-zkuk CT+NOVA+PRIMA
    Od mersa v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 07-03-2006, 18:16