Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Topfield SBP-2010

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Zdravím ve spolek. Jsem vlastníkem tohoto přijímače a mám problém s volnými HD programy jako je NOVA HD, CT HD, Prima HD. Používám kartu Skylink. Než došlo k přeladění Nova HD, tak mi jela bez problému. Po přeladění mi to píše že je program blokovaný. Dnes jsem přeladil CT HD a udělalo to to samé. Už mi nejde ani CT HD. Nevíte čím to může být?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Zkusit aktulizovat firmware v přijímači, v CI modulu a pokud to nepomůže, tak zkusit jiný CI modul (jaký máš a jakou kartu?).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    příjmač jsem aktualizoval, ale poslední firmware je z roku 2010 a ten tam byl. Používám CI slot Idredo cryptoworks, je to od SMARDTV. Koupil jsem to v sadě i skartou Skylink, kterou jsem taky měnil za novou. Zkusím ještě ten firmware CI slotu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Není to tenhle (už dříve) problémový? http://blog.digizone.cz/racz/pozor-na-cervene-moduly/ No a jakou máš kartu? CW? ICE? Aktualizovat budeš CI modul ne slot, slot je to, do čeho modul strkáš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Kartu mám ICE měnil jsem ji nedávno. Na modulu to je červeně napsáno, takže to bude asi ten co jsi poslal v odkazu. Jaký modul bys mi doporučil? Pokud nepomůže aktualizace. U TV Barandov my to pořád restartovalo přístroj. Po přeladění už Barandov jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    na kterém transponderu najdu aktualizaci toho modulu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Aktualizace: nevím, zkus Astra 3B (23,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPS, nebo se podívej zde (něco ještě kompletně nepřesunuli): http://www.parabola.cz/prehledy/aktu...-firmware-ota/

    Konkrétní modul Ti nedoporučím, neznám ten přijímač. Zkusil bych CAM Cryptoworks/Irdeto Mascom verze 1.23, protože není CI+, ale jen CI, což je výhoda pro nahrávání.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    OK dík za rady. Zkusím se zeptat někde v prodejně snad budou vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    Poptej se ideálně tam, kde jsi to kupoval, případně vem do prodejny přijímač i s kartou, to je sázka na jistotu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    16

    Kupoval jsem to v Datartu a nemyslím si, že mi zrovna tam odborně poradí. Kousek od nás je specializovaná prodejna, skočím tam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    3

    Ahoj, prosím Vás o malou radu, chci si koupit přijímač TOPFIELD SBP2010. Poběží mi v něm v pohodě (i do budoucna) karta Skylink ICE za použití tohoto modulu http://www.t-cz.com/modul-irdeto-cry...mit_d5577.html ?? Díky mockrát za radu, lunoš
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od lunoš Zobrazit příspěvek
    Ahoj, prosím Vás o malou radu, chci si koupit přijímač TOPFIELD SBP2010. Poběží mi v něm v pohodě (i do budoucna) karta Skylink ICE za použití tohoto modulu http://www.t-cz.com/modul-irdeto-cry...mit_d5577.html ?? Díky mockrát za radu, lunoš
    To je modul cryptoworks,já bych k němu koupil už nějaký modul irdeto.Jen se poptat těch, co tento přijímač mají,který z modulů skylink ready bude v něm fungovat
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-04-2011, 21:31
  2. Lg 2010
    Od Caderom v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 106
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 19:27
  3. Topfield SBP-2010
    Od jerryczech007 v sekci DVB-S
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-04-2010, 17:14
  4. Ces 2010
    Od dunaj v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-01-2010, 18:37
  5. Pf 2010
    Od jibarr v sekci Volná témata
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 16:13