Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: novy widlozaplaty

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Hej, hned ako som dnes spustil PC tak som bol bombardovany zoznamom zaplat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj, autoupdate je taky moznost, ale ja billa nencham stourat se v mym prekrasnym PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    To ani ja, ale v praci mu to dovolim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    jo jo, ale jakej je rozdíl mezi autoupdate a "ručním" update? Stejně si systém projede při detekci záplat, takže zjistí totéž jako při autoupdate, a co všechno odešle, o tom se můžem jen dohadovat. Akorát, že při utoupdate se výše zmíněné děje imrvére furt...

    trochu OT: zrovna včera ke mě přišel kamarád a donesl si na HDD nějaká data. Odpojil jsem jednu optickou mechaniku a připojil místo ní ten HDD. Po nastartování na mě systém řval, že došlo ke změně HW a je potřeba aktivace (mám legal winXP). Na tom by nebylo zas tak nic divného. Poslední dobou jsem ale do sčotu přidával síťovku, druhý řadič IDE a jeden HDD a nikdy aktivaci nechtěl - až teď po chvilkovém prohození DVD-ROM a HDD Systém trval na reaktivaci i po uvedení do původního stavu. Reaktivace sice no problem, ale je to opruz.
    Takže stejně nám z Redmondu serou na hlavy.
    P.S. autoupdate mám vypnutý, protože jsem to tak měl ještě při dial-upu a zvykl jsem si na to, že občas mrknu na windows update a hotovo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Miuvek
    Ale kazdu zaplatu je mozne stiahnut ako samostatny exe subor a teda nehrozi nejake snorenie po tvojom PC a nasledne zaslanie info do centraly.
    Manualne stiahnutie zaplaty sa nemysli manualne kliknutie na ikonu WINDOWS UPDATE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj, engine autoupdatu se pres firewall nedostane
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    874

    aha, jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od clee
    jj, engine autoupdatu se pres firewall nedostane
    jakej firewall mas na mysli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    miuvek: ad změna hardwaru: WinXP Corporate Edition to jistí

    radši kdyby MS snížil cenu woken, než vymýšlet nějaké koniny s aktivací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    Citace Původně odesláno od vOid
    Citace Původně odesláno od clee
    jj, engine autoupdatu se pres firewall nedostane
    jakej firewall mas na mysli?
    kerio personal fw, predposledni beta konkretne, windows update je obyc aplikace...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    j vim, (konkretne svchost.exe)
    ani nevim proc sem se ptal
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Novy Panasonic 10 Bit 4:2:2
    Od SmirickyT v sekci Videokamery
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 14-04-2012, 16:18
  2. NOVY TV
    Od audiofil v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-05-2010, 22:21
  3. Nový Set-top box od UPC
    Od cyberbob v sekci DVB-C
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 25-10-2009, 18:41
  4. Nový ACID Pro 6.0
    Od stayman v sekci Editace audia
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 22:48