Tazatel: Miloš
Znění dotazu: Dobrý den,
Vlastním televizor samsung LE 46C650 a asi před rokem jsem k tomuto televizoru koupil externí disk samsung story 1,5 TB. Tento disk normálně fungoval a já ho používám jako úložiště filmů. Tento disk byl již z výroby naformátován na FAT32 (bohužel jsem ho hned nepřeformátoval na NTFS) takže jsem na něj uložil velké množství filmů a bez problémů s televizí fungoval. Můj problém s diskem nebo televizí nevím začal po tom, co jsem z důvodu toho, aby na disk šli i HD videa větší než 4 GB FAT32 to neumí) tak jsem v příkazovém řádku winn 7 tento naformátoval na NTFS. Takže teď se mi stává, že když zapnu televizi tak externí disk se normálně načte a také můžu listovat a i přehrávat. Ale jak je po nějakou dobu v nečinnosti se zaplou televizí tak se začně načítat ale většinou se nenačte (pořád běží načítám a po nějaké době se resetne televize ) a když se znovu načte tak běhá v pořádku do té doby než se jakoby zase uspí .. pak se to opakuje... nevíte někdo co s tím .... na počítači funguje normálně, ale u televize se takto chová. na závěr uvádím, že moje televize umí NTFS, ale nevím jestli to nebylo způsobeno tím, že jsem ho nepřevedl hned do NTFS po zakoupení, ale až asi po roce užívání... Zformátovat ho nechci, protože bych přišel o všechno...