Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 71 z 130 PrvníPrvní ... 2161697071727381121 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,051 až 1,065 z 1940

Téma: Lg 47lm660s

  1. #1051
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Jaký zdroj? BD? SBS? Není to tento případ? https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post429067
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1052
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Připoj to na vstup pro SAT, zvol ho jako vstup a nastav Input mode na AUTO. A prověř, že máš správně zacvaknuty kabely.
    Ahoj, presne jsem postupoval podle tveho navodu ale nejde, mozna mam problem v TV.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1053
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Rozsvítí se Ti "OPT"? Když připojíš kabel do TV, "svítí" druhý konec červeně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1054
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Rozsvítí se Ti "OPT"? Když připojíš kabel do TV, "svítí" druhý konec červeně?
    Ano sviti optika na druhem konci, kdyz to zapojim do AV Receiveru do optiky "SAT" a zmacknu "inpunt mode" a dam "auto" nic se nestane, kdyz prepnu do druhe optiky(sasuvky) BD tak mi to naspise "NOT USET", neni potreba jeste neco vypnout v TV? . mam HD Sattelit a BD ktery mam propojene pres HDMI , to vse funguje na externi reproduktory pres AV Receiver ale prepnuti v TV na antenu nebo pousteni "Youtube" mi to hraje jen s TV reproduktoru i kdyz dam zvuk zmenit na "externi reproduktor uz jsem ztoho vyrizeny
    Udelal jsem screeny:
    http://svetobrazku.cz/upload/images/klz1351342771k.jpg prepnuti na externi reproduktor (AV receiver)
    http://svetobrazku.cz/upload/images/jdv1351342816c.jpg pripnuti na externi reproduktor (AV receiver)
    http://svetobrazku.cz/upload/images/klz1351342855h.jpg pripnuti na Tv reproduktory
    Naposledy upraveno uživatelem armies: 27-10-2012 v 14:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1055
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Externí reproduktory a Simplink je na HDMI 1.4 s ARC, což Tvůj AVR nemá (nebo ano)? Jak to máš vlastně propojeno? Proč nemáš vše přes HDMI a AVR, což je správné zapojení? (tedy ne že by to řešilo tento problém).

    Z manuálu: If you use an optional external audio device instead of the built-in speaker, set the TV speaker feature to off. Audio with ACP (Audio Copy Protection) function may block digital audio output.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 27-10-2012 v 14:44
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1056
    Je tu občas
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    233

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Jaký zdroj? BD? SBS? Není to tento případ? https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post429067
    Kamile díky moc, je to tím, že jsem byl půl metru od tv a ještě jsem na ni koukal shora. Obývák je v přestavbě a novou tv jsem postavil na zem a koukám z půl metru protože jinde není teď místo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1057
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Externí reproduktory a Simplink je na HDMI 1.4 s ARC, což Tvůj AVR nemá (nebo ano)? Jak to máš vlastně propojeno? Proč nemáš vše přes HDMI a AVR, což je správné zapojení? (tedy ne že by to řešilo tento problém).

    Z manuálu: If you use an optional external audio device instead of the built-in speaker, set the TV speaker feature to off. Audio with ACP (Audio Copy Protection) function may block digital audio output.
    Ne muj ARC nepodporuje hdmi 1.4. Propojene to mam slozite:
    1-hdmi out z ARC do TV- hdmi 2
    2-BD- hdmi ARC a audio pres (koaxilal) (BD ma optiku ale pres ARC to proste nejde zprovoznit)
    3-HD Sattelit -hdmi do TV hdmi 3 (pres arc mam jen propojene audio sat) satellit nema optiku.
    4- hdmi 4 TV propojeno hdmi PC.
    Proste ten ARC mi nejde propojit optiku mezi BD a TV, pritom senzor v optice funguje.
    Vypada to bud koupit novy ARC nebo pozvat technika pres audio/video. Ale presto ti moc dekuji za pomoct. Stve mi ze musim pokazde kdyz prepinam mezi TV dvb-t/BD/sattelitem rucne prepinat reproduktory na TV a externi, nejde nejak vypnout ten Simplink.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1058
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,276

    Nepleteš si ARC a AVR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1059
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    214

    A tím ARC myslíš co??? Máš to nějaké popletené. Zřejmě tím myslíš AVR (AV receiver). Jestli tvůj receiver nepodporuje HDMI ARC, tak do něj zvuk z TV přes HDMI kabel nedostaneš. Propoj TV s receiverem optickým kabelem, v televizi deaktivuj Simplink. Po přepnutí AV receiveru na patřičný optický vstup (ten, do kterého jsi zasunul optický kabel) půjde zvuk z reproduktorů AV receiveru a zároveň i z reproduktorů v TV. Pak můžeš reproduktory v TV deaktivovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1060
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    214

    Citace Původně odesláno od peath Zobrazit příspěvek
    Umí televize dodržovat adresářovou strukturu nebo jinak zobrazovat adresáře/složky? Chtěl jsem ukázat hned fotky z poslední dovolené, ale všechny fotky na disku (pár tisícovek) se mi promíchaně zobrazili v jakémsi fiktivním rootu. Stejně tak filmy atd. Intuitivně jsem nenarazil na možnost změnit zobrazení toho disku. Např. u Pananonicu to bylo zprvu podobně v jednom rootu, ale šlo to změnit na tu adresářovou strukturu.
    Ano,umí. Pokud chceš vidět adresářovou strukturu tak, jak sis ji vytvořil na HDD nebo flash disku, nechoď na to přes "My apps" a následně "Video", "Foto", "Hudba", ale přes seznam vstupů (tlačítko "Input" na dálk. ovladači). Tam vyber připojený disk a zobrazí se ti složky se soubory tak, jak sis je tam nakopíroval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1061
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    20

    Omlouvam se za spatne podani , myslim tim AVR (AV Receiver).
    To "luiz- presne jsem provedl tvuj postup.... propojil optiku out-TV do in-AVR(BD)...prenul vstup na AVR na BD a zvuk nejde na pise to "NOT USED"...opticky kabel na konci nez zastrcim do in-BD sviti cervene, muze byt problem s AVR?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1062
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    214

    Vypnul jsi v tv funkce Simplink a ARC? Položku "Výstup digitálního zvuku" v menu "Zvuk" máš nastavenu na "Automaticky"?

    Dále zkontroluj nastavení v tvém AV receiveru:
    Položka "Input mode" nesmí být nastavena na "analog".
    Funkce "Analog direct" musí být vypnuta.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1063
    Je tu občas
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    149

    Citace Původně odesláno od petrmegac Zobrazit příspěvek
    Pro velký úspěch přikládám ještě servisní manuál na LM760S. http://www.uloz.to/xeSXM57/servisni-manual-lm760-pdf Původně jsem chtěl koupit tuto, ale poměr cena výkon se mi nezdál zas tak výhodný.

    Možná ještě jedna připomínka, vzhledem k tomu, že se jedná o velmi podobné televize LM660,670,760 nestálo by za to změnit název tohoto tématu aby zbytečně nevzniklo plno různých diskuzí o tom samém?
    Aky je rozdiel vyssie uvedenych modelov od LM620S - je to len v local dimming? ma cenu za to nieco cez 100E priplacat? (620S vs 660S)
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1064
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od luiz Zobrazit příspěvek
    Vypnul jsi v tv funkce Simplink a ARC? Položku "Výstup digitálního zvuku" v menu "Zvuk" máš nastavenu na "Automaticky"?

    Dále zkontroluj nastavení v tvém AV receiveru:
    Položka "Input mode" nesmí být nastavena na "analog".
    Funkce "Analog direct" musí být vypnuta.
    Bohuzel proste tento AVR nejak nespolupracuje ale diky za pomoct, zitra si jedu pro tento "PIONEER VSX-422 černý" je s podporou ARC tak snad to bude OK.

    - - - - doplněno - - - -

    Citace Původně odesláno od obor Zobrazit příspěvek
    Aky je rozdiel vyssie uvedenych modelov od LM620S - je to len v local dimming? ma cenu za to nieco cez 100E priplacat? (620S vs 660S)
    Diky.
    Ja bych rekl ze 620s je bez wifi a magic ovladace, 660s je s wifi a magic ovladacem + 660s je bez ramova (desing).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1065
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od obor Zobrazit příspěvek
    Aky je rozdiel vyssie uvedenych modelov od LM620S - je to len v local dimming? ma cenu za to nieco cez 100E priplacat? (620S vs 660S)
    Diky.
    Ja bych rekl ze 620s je bez wifi a magic ovladace, 660s je s wifi a magic ovladacem + 670s je bez ramova (desing).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 71 z 130 PrvníPrvní ... 2161697071727381121 ... PosledníPoslední