Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: "Vnucené" titulky

  1. #31

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    Mahony - ani google nic nenajde (bez re-authoru),
    tady: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=71040 treba posledni prispevatel tam doufa v nejakou takovou utilitku, ktera by se forced sub. zabyvala
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu občas Avatar uživatele imported_Mahony
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    258

    No budiž, tak mi zkuste někdo říct, jaký soft to umí při authoringu označit selectivně v tom streamu ( jaký soft použít pro authoring ). Ono to zase tak nevadí, když to půjde při authoringu. Já jsem si zvykl používat pro authoring Ifoedit a přiznám se, že jsem se na žádný jiný soft nedíval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    ai ai je offline
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3,739

    DVD Maestro,Scenarist , ktere jsem zkousel
    -DVD Maestro nacte .son (Free program Maestro SBT prevede .ssa do .son)
    -Scenarist nacte . sst (Free program Maestro SBT prevede .ssa do .sst)


    ty. son a .sst jsou kratke skripty , ktere se odkazuji na bitmapy, ktere se daji treba do same slozky v adresari, pro kazdy titulek je zkratka jeden unikatni .bmp, tak pracuje v principu DVD, kde se do VOBu ulozi ty bitmapy, normalne autoringove softy to z textoveho skriptu uz prevedou samy (jako ten IFOEDIT), pro ten Scenarist nebo DVD Maestro byl vytvoren Maestro SBT, ktere to udelaji, neni na tom nic sloziteho, nactes .ssa (z cehokoliv do . ssa ti to prevede Subtitle workshop) a vyplivne ti to kratky skript s priponou .son nebo .sst jeste s temi bitmapami do slozky, kterou zvolis
    V tom autoringu po nacteni toho .son (DVD Maestro) nebo .sst (Scenarist)tam pak pridavas nebo ubiras, jakkoliv menis ty titulky, nebo nastavis u zvolenych Forced , u Maestra tam je normalni box na to u kazdeho titulku, u toho Scenaristu si to uz vubec nevybavuju jak to tam je ...

    DVDLabPro jsem zkousel ,ale nemyslim si, ze bych tam nejaky knoflik forced pro jeden titulek nasel, kdyz tak napiste jinak ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Je tu občas Avatar uživatele imported_Mahony
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    258

    Tož vidím, že to bude trochu složitější pro mne, jelikož ty softy neznám. Ale přesto díky. Nechápu, proč nelze vytvořit soft, který to jednoduše označí v tom hotovém streamu, nebo ho neumí přetvořit. No uvidíme, třeba se někdo najde, kdo to udělá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Je tu občas Avatar uživatele imported_Mahony
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    258

    Teda Wencas jestli to bude fungovat, tak to bude super.
    Každopádně díky za upozornění, až bude čas, tak to zkusím otestovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-03-2012, 22:06
  2. jak vložit titulky "napevno" do .avi a .mkv?
    Od spike18 v sekci Titulkování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-08-2008, 14:12
  3. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 19-07-2007, 19:08
  4. Architect3 "deja vu" titulky
    Od poel v sekci Titulkování
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 14:34
  5. "Zamčené" titulky i audio
    Od PinokKio v sekci Titulkování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-09-2005, 23:57