Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 64

Téma: zadny exe nejde spustit

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele fofr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    89

    zapnu PC,
    ikony na plose nejsou obrazky softu, ale pouze prazdne policka
    po klepnuti to rve, ze nelze spustit

    dobre, jdu do programy a zkousim spustit pres toto


    taky nejde, dobre, zkusim program files a primo exe soubor.
    taky nejde a take tam zmizely obrazky a jsou tam jen prazdne policka


    zkusim restart a nouzovy rezim a to same

    nejde

    KU*VA ze by zase nejaky exežrout?

    ale pod tou prazdnou ikonkou je napsana odpovidajici velikost souboru

    a nejde ani zpustit exe soubor ze zipu ci z raru.

    jediny co jde, je MOZILLA FIREFOX
    aspon se ku*va domluvim s TV Freakem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pro Win98:
    Tento počítač - Zobrazit - Možnosti složky - Typy souborů. Tam jsou přičleněné akce. Jestli tam je chyba, je lepší reinstal.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    virus jako krava, mel sem ho taky, na nazev si nevzpomenu, pomuze jen format (resp. likvidace vsech nakazenejch exacu) a reinstal


    ivo: blabol
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Pokud nepřiřadíš spouštěcímu souboru akci, neotevřeš ho. Pokud přiřadíš špatnou akci - tak ho také neotevřeš.
    Zkus si to tam vymazat. Budeš mít celkem problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    ale fofrik pise ze mu nejde spustit ani samotnej exac, to nema s asociacema nic spolecnyho
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    zálohovat co jde a format c:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    clee :
    jj virus tez som ho kedysi chytil a uspesne vyliecil az najlepsim antivirom :
    format c:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    zalohovat jo, ale zadnej z nakoplejch exesouboru ne, jinak to mas hned zpatky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    Citace Původně odesláno od clee
    zalohovat jo, ale zadnej z nakoplejch exesouboru ne, jinak to mas hned zpatky
    však říkám - co jde ,viry ne e
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jasny, jen zduraznuju, me se to treba povedlo takhle zkurwit sem holt lama
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Devaster
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    507

    na symantecu nieco je ale to asi nie je tvoj prípad :
    http://securityresponse.symantec.com....wintrash.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele fofr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    89



    ku*va to je zas den

    Ivo: mam XP ne win98

    clee: takze i slozku, kde mam zalohu a v pripade potreby k nainstalovani vsechny softy pokud je to na c:/ tak zbytecne zalohovat?

    Devaster: myslim neni muj pripad, skoda, uz bych vedel co a jak

    Jopein: proc nepises neco prijemnejsiho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mno tezko rict jestli ten smejd napad uplne vsechno, me napadnul kazdej soubor kterej sem oznacil, mozna mas jinou mutaci, takhle se to blbe odhaduje, kazdopadne udelej cistej instal, uplne nejdriv nahod nod32 nebo norton a proskenuj vsechno nez zacnes delat neco dalsiho at to nedelas zbytecne
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    fofr

    Jopein: proc nepises neco prijemnejsiho?

    Stávají se i horší věci na světě, mě třeba bouchnul HDD . Z PC se zadýmilo jak ve válce a v krytu disku byla díra !!!! v průměru 1 cm.
    O to ani nešlo, ale měl jsem tam data které mi budou do smrti chybět. Třeba fotky mojí babičky. Proto zálohovat , zálohovat, zálohovat.
    Už to bylo lepší ?
    Hlavně klid a nespěchat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele mouty
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    707

    Co takhle vzít disk k někomu kdo má dobrej antivir a vše napadené odstranit a co zůstane tak to potřebné zálohovat ???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nejde mi spustit video
    Od JaroslavHraba v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-04-2011, 06:59
  2. Nejde spustit počítač
    Od Beddy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-02-2009, 15:01
  3. Nejde spustit Winfast PVR
    Od Peace18 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-10-2006, 23:25
  4. Nejde spustit Winfast PVR
    Od hanoj2 v sekci DVB-T
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2006, 08:48
  5. nejde spustit DVD ve WINxpMCE
    Od Athlon4000 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 11-10-2006, 06:12