Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Prepojenie Tv s Domácim kinom

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    3

    Dobrý deň, chcel by som prepojiť Tv s domácim kinom aby som mohol pozerať televíziu cez káblovú televíziu na 5.1 repro sústave, respektívne či existuje nejaká možnosť ako to prepojiť.
    Veľmi pekne by som bol vďační za radu. Ďakujem.
    Ak treba typ TV http://www.interstore.sk/katalog/pre...acky/6084#desc
    Domáce kino http://www.najnakup.sk/Porovnaj_doma...120_91565.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,475

    Este si nenapisal aky mas zdroj signalu (teda "kablovu televiziu"). Pripadne STB (typ, prepojenie, atd ...)
    Predtym ako odpovies, vsak popozeraj ake vstupy ma to "DK" Sencor. Pretoze pokial nebudu ziadne, tak to nepojit nepojde.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 26-03-2012 v 23:58
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Na domácom kine máš vstup audio STEREO, takže len prepojit CHINCH-ami s telkou a pojde, ale iba stereo, neviem, či má domáce kino nejaké virtuálne rozloženie do ostatných reprákov...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    3

    takže na DK mám INPUT biely, červený cinch, OUTPUT, COMPONENT OUT, a vysielanie mám zatiaľ také, že bytovka ma satelit a stoho mám káblovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    3

    takže na DK mám INPUT biely, červený cinch, OUTPUT, COMPONENT OUT, a vysielanie mám zatiaľ také, že bytovka ma satelit a stoho mám káblovku prepojenú koaxial káblom. A DK má DTS, dolby digital pro logic II. A inak mám to prepojené scart-om, kamoš my vravel, že musím mať nejaké tlačidlo na DK tuner TV alebo niečo také ...
    Naposledy upraveno uživatelem Martin1311: 27-03-2012 v 21:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Citace Původně odesláno od Martin1311 Zobrazit příspěvek
    že bytovka ma satelit a stoho mám káblovku.
    To máte DVB-S transkódované do DVB-T/C nebo analogu? Nebo máte (předpokládám) roztahané DVB-S s Ty máš DVB-S settopbox (jaký?) a ne kabelovku? Nebo používáš tuner v TV (jakou)? Napiš trochu víc....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,475

    alebo to je klasicky modulovany analog, lebo este aj dnes to takto robia odbornici (napriklad v nasom vchode pre dochodcov, ktori si to takto odhlasovali, to takto funguje, no pozerat sa na ten obraz neda).

    Ale k veci:
    Ako tu uz odznelo, TV musi mat line-out vystup (2x cinche, obvykle cerveny a biely) a tie mozes zapojit do DK.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. jak propojit tv s domacim kinem
    Od mm666 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-03-2012, 08:07
  2. Propojení PC s BR domacím kinem
    Od uncleSHEK v sekci Bastlení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-09-2011, 13:46
  3. Skúsenosti s domacim kinom Panasonic SC-PT170EP
    Od Roderic v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 08:05
  4. Jak propojit Tv s domacím kinem
    Od bArDa v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 10-06-2006, 19:27