Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Zamrza PC

  1. #16
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    fsb mas tim padem 266 ok?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    clee
    Ano 266.

    Vcera som sice odcestoval, ale este predtym som si na 10 minut spustil PC a hned v zaciatku spustenia win zamrzol, ale predtym som pocul cez odkrytovany bok jemne praskanie ako ked sa 2 elektricke kabliky jemne dotykaju a preskakuje medzi nimi elektrika.
    Len este vediet kde to praskalo.
    Ak bude dnes cas, tak nad tym pomaturujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Vidíš, jiný utrácej za modrý LEDky a ty to máš ZADARMO!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    exTNT
    Takto som nad tym nepremyslal... necham to tak ako to je, ved je to zadarmo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    58

    Ta teplota kolem 51°C je naprosto v pohode,videl jsem Durony bezne na 70°C a v klidu.Me se trebas driv stavalo to same,ale zamrzavalo to az po delsi dobe a bylo to tim,ze jsem mel sitovku na stejnem IRQ jako zvukovku a radic HDD.Pri vetsi praci se siti to zamrzlo.
    Sice pises,ze jsi kontroloval vetsinu HW,ale co samotna deska?Zkus taky v biosu loadnout defaultni nastaveni,pripadne clear CMOSS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jj IRQ zkoukni, v sandre je tam na to modul
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    V PC mam sietovu kartu ale PC nieje na sieti (vyzaduje to MAYA pre spravny chod ).
    Dnes vecer ju vyhodim a uvidim.
    Vcera som skusobne "vytrhal" datove a elektricke kable a znova ponasadzal.
    Uplne som vyhodil FDD, jednu napalovacku, chladic procesora som vycistil, dal novu pastu a znova nasadil.
    Vecer som pustil encodovanie na 3 hodiny - dokoncil uspesne...ale ako vravim jedna lastovicka leto nerobi.
    Vdaka za tipy, bojujem dalej
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od cruzz
    Ta teplota kolem 51°C je naprosto v pohode,videl jsem Durony bezne na 70°C a v klidu.
    ja mam na druhym komplu staryho durona a pri zatezi 40°C, bez 33°C,
    taky se divim, je tam ventilator s 4500ot/s, asi tam nic moc celkove netopi a to kdyz sem ho skladal tak sem si rikal ze to bude mit tech 60°C co sem kdesi cetl
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    58

    ono dost zalezi i na desce,kazda deska meri teplotu drobet jinak a nektere desky ji meri naproste zcestne.Taky zalezi na tom,kde je vlastne ta sonda vubec umistena,nektere desky ji meri nekde na povrchu CPU a tam ta teplota muze byt a taky byva o dost mensi nez skutecna teplota v jadre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    jo, ale kdyz sahnu na jeden a druhej chladic, tak poznam rozdil mezi 50°C XPeckem a 35°C Duron
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    58

    A cim jsi treba testoval tu pamet?Pokud mas stale problemy,tak se mi zda,ze tohle byva dost casto pameti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    cruzz
    Testy RAM som robil s MEMTEST32. Mam s nim na mojom PC vyborne skusenosti. Testy su OK.
    GoldMemory nepouzivam, ten ma uz niekolko krat oklamal.

    Uz 4 krat po sebe sa mi podarilo encodovanie, co je velky uspech.
    V tejto chvili zase encodujem len tak z blbosti, aby som ho zase otestoval. Este bude robit asi cez hodinu, tak som zvedavy ci zamrzne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Prave teraz ma prezvonil pocitac z domu, ze uspesne dokoncil 4-hodinove encodovanie a USPESNE
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-08-2012, 20:58
  2. CD, DVD, Blu-ray: zamrza mi dvr 706a
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-10-2011, 16:27
  3. ASUS MyCinema P7131 Dual - zamrza obraz
    Od mironto v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 20:59
  4. prosim pomoc - s kartou LifeView pocitac zamrza
    Od kvasinka v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 19:58