Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 28

Téma: Zamrza PC

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Zamrza mi PC pri exporte z VEGAS, ale uz 2x sa stalo, ze zamrzol pri starte Win a 1x po spusteni Win, ked som si odskocil od PC - v tom case nic nerobil a zamrzol.
    3x reinstal Win a nic.

    Testy RAM, CPU, HDD su v poriadku.
    To je na tom najhorsie, testy hovoria, ze je vsetko OK.
    Pred rokom mi zhorel zdroj a kupil som novy.
    U vyrobcu (Microstar) som nenasiel test na moju 2-rocnu maticnu dosku (iba na novsie).

    Athlon 2,4 GHz, 512 RAM, 2x60GB HDD Maxtor, 2xnapalovacka - nic nemam pretaktovane
    Mam podozrenie na hardware, ale neviem co to sposobuje
    Pred casom mi pocitac fungoval, nic som z PC neodobral ani nepridal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    58

    no,to muze byt bohuzel hodne duvodu,pokud si myslis,ze je to nejaky HW,tak nejlepsi je vyzkouset postupne vsechno v jinem PC.Je to na dlouho,ale muze to pomoct.
    Napada me,jaky mas vlastne ten zdroj?Muze to byt slabym zdrojem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Ak si dobre pamatam tak 350W (som teraz v praci)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    pri slabym zdroji by se spis restartoval, zamrzani delaj spis sbernice (IDE) nebo pameti (ty ale zase hazej chyby)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    Tean: neprehrejva se ti system? AMDcka dost hrejou....jo taky zkus treba vymenit pameti mezi sebou, nebo je vymenit v A/B slotech...nekdy to taky pomaha...spis bych ale rekl ten system-procik...zkousel jsi to nechat i delsi dobu, jestli "nerozmrne"? Zkousel jsi i jiny system? Muzou to delat i vokna pokud nemas vsechny aktualizace a tak..syrovy totiz obsahujou spoustu deckejch nemoci...musis holt zkusit vsechno, tohle je fakt na blbej problem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Lubi
    Procesor ma stale teplotu 45-51 stupnov.
    Skusim vymenit tie pamate.
    System som pouzil ten isty WXP SP2 a ten mi predtym fungoval.
    Mam tam aj W98 SE, ale na ten uz nemam cas, malokedy ho spustim, vacsinou idem hned do WXP.
    Akurat deti sa hraju na W98 hry a zatial si nestazovali.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    51? no to je dost...myslim ze na techto procikach je tepelna pojistka nekde okolo 60 stupnu...mozna s tim neco udelej. ja mam P4 a mam stabilne mezi 36-46 stupni.

    Rikas predtim? Pred cim?

    No vidis...kdyz W98 jde OK, bude chyba asi taky ve XPach...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Citace Původně odesláno od Lubi
    51? no to je dost...myslim ze na techto procikach je tepelna pojistka nekde okolo 60 stupnu...
    V tom nebude chyba, ta teplota je este v norme (podla info z netu) - cez rok to takto slapalo.
    Citace Původně odesláno od Lubi
    Rikas predtim? Pred cim?
    Pouzivam WXP SP2 necely rok a slapalo to OK. Z nicoho nic to zacalo blbnut a predtym to vsetko fungovalo az do dnesnych dni
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    wtf? amd ma deadline na 75
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    Tean: no a co Ti hlásí Event Viewer, tam není nic podezřelýho?
    Pravej klik na My Computer, Manage, pod System Tools uvidíš Event Viewer, tam si zobraz obsah větve System a hledej Warningy a Errory, když na nějakej klikneš pravým tlačítkem a dáš Properties, dozvíš se víc a ještě víc se dozvíš, když si v tom okně klikneš na odkaz k mrkvosoftu. Akorát si zapamatuj čas, kdy Ti to zamrzlo, pak se Ti ten problém bude hledat líp.
    Dej vědět co zjistíš, jsem zvědavej...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Uz niekolko dni chodim do Prehladu udalosti ale system zamrzne tak rychlo, ze nestihne absolutne nic zaznamenat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mno tak si stahni sandru
    Kód:
    http://www.sisoftware.net/redirect/dload.php?id=48
    a udelej si komplet diagnostiku
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Sandru mam, na tu som zabudol. Skusim aj tu.
    Mimochodnikom vcera som vymenil tie pamate v slotoch a na noc som spustil encodovanie z VEGAS-u, nejakym zazrakom to nespadlo (2,5 hod encodovania VBR, 2 priechody).
    Ale zatial nebudem robit ziadne zavery. Uz to tu bolo, ze jedno islo a dalsie encodovania zamrzli.
    Zatial vdaka za tipy
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    jen tak pro kontrolu, ten athlon je 2.4GHz nebo 2400+ ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Tean
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    423

    Clee:
    2400+
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 05-08-2012, 20:58
  2. CD, DVD, Blu-ray: zamrza mi dvr 706a
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-10-2011, 16:27
  3. ASUS MyCinema P7131 Dual - zamrza obraz
    Od mironto v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-07-2008, 20:59
  4. prosim pomoc - s kartou LifeView pocitac zamrza
    Od kvasinka v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-11-2004, 19:58