Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Samsung AllShare

  1. #1

    che che je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    7

    Mam televizi Samsung LE32D550 a pouzivam pro prehravani medii Allshare (zkousel jsem i Samsung Share PC manager) z pocitace pres kabel. Nektere videa mi jedou bez problemu ale s jinyma mam problem. Stava se mi ze se cca po 10s prerusi spojeni a odpoji se Allshare a nez se znovu automaticky obnovi, tak je to i 5minut. Vsiml jsem si to zejmena u dabovanych filmu. Nevite v cem by mohl byt problem? Vyzkousel jsem si spojeni kabelem i primo z pocitace, ale dela mi to stejne, i kdyz film se vydrzi prehravat o neco dele.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    57

    Ale mepíšeš jakým kabelem to máš propojeno já to mám přes SWITCH takže v TV a PC mám NET a ALLSHARE jede na 100% jedou jak AVI tak i MKV 14,až 27GB a titulky tyhle tv neumí z MKV vytáhnout mám je zvlásť.

    Tvúj probém spočívá v tom že mezi PC a TV nemáš SWITCH ten slouží jak zesilovač signálu zároven i robočovač.

    Mám tuten : http://www.alza.cz/tp-link-tl-sf1005d-d155320.htm
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od Farell Zobrazit příspěvek
    Tvúj probém spočívá v tom že mezi PC a TV nemáš SWITCH ten slouží jak zesilovač signálu zároven i robočovač.
    Kde jsi na tuhle ptákovinu proboha přišel?

    che: pravděpodobné možnosti příčiny:
    - problém spojení (vadný kabel apod.)
    - problém v PC se softem
    - problém s konkrétními médii

    První možnost ověříš jednoduše, vyměň UTP kabely. Druhá je horší. Tam by bylo ideální, kdyby jsi měl ještě např. notebook, proti kterému bys to zkusil. Jak výkonné máš PC? Když to vypadne, funguje (a reaguje) PC normálně? A TV také - fungují nějaké inet widgety? Nebo je komunikace mrtvá? Funguje ping z PC na TV?
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 21-03-2012 v 14:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    che che je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    7

    tak switch mam XAVi_X7968, ale prave ze jsem to zkousel i propojit rovnou z pocitace do TV a delalo mi to podobne. Vyzkousim jiny UTP kabel. Snad to bude tim. Prave mne matlo, ze nektere filmy projdou a nektere zacnou, ale spadne spojeni, tak jsem si myslel jestli to nebude spis rychlosti kodovani media, nebo ochranou kodu regionu, jako u DVD, ale to bude nejspis blbost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Jestli ti něco projde a něco ne, tak to skutečně může být tím, že to Tv prostě nestíhá (to jsem přehléhl). Porovnej si třeba pomocí MediaInfo co Ti jede a co ne. jinak tu zmínku o switch jako "zesilovačí signálu" úplně ignoruj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    che che je offline
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    7

    v Mediainfu jsem to prave kontroloval - porovnaval jsem rychlost videostreamu a prave jsem se divil, ze mi jde v pohode video MKV s videostreamem 14 Mbps, ale sekne se AVI s 1536 Kbps. Nebo bych mel porovnat jiny parametr?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    3

    Mám 2TB disk a na něj chci nahrát filmový archiv. Není moc velký a většinu tvoří AVIčka.
    Rád bych tam zkopíroval i DVD-Video disky, ideálně v ISO. Jenže to mi UE50ES6710 nevidí.
    Když tam zkopíruji složku VIDEO_TS, tak musím spustit v TV VOB, ale při přesunu na další VOB se mi nastaví jiná zvuková stopa. Celkově to je takové neohrabané. Nic, co bych chtěl vysvětlovat mé ženě.

    Zkoušel jsem také PS3 Media Server, ale ten mi to také nechtěl přehrávat - alespoň ten soubor viděl, i když jen jako složku. Navíc byl v listingu pomalejší než AllShare a nepamatuje si pozici konce posledního přehrávání filmu.
    Poslední, co mne napadlo je použít MakeMKV a převést DVD do MKV bez změny kvality videa. Pravda, je tu jistá úspora místa, pokud vyhodím zvukové stopy a bonusy, které nechci.

    Nevíte, jak rozumně zprovoznit ISO na AllShare?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Rozumne nijako. Samsung mal s DVDckami vzdy problemy.
    Riesenie vsak existuje (aj ked nie celkom rozumne, ale pouzitelne - bez titulkov).

    Zober DVDshrink, vypni si rozdelovanie suborov po 1GB a prezen cez neho DVDcka (main movie) bez kompresie na HDD. Vznikne ti jeden velky vob, ktory prehras.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    3

    Tak to už mi přijde lepší, i pro použití finálního souboru pro "nepočítačové" uživatele, jít cestou MakeMKV.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Tak to mě přijde lepší buď připojit PC do TV (HDMI), nebo za 1500,- Kč koupit tohle, než se s tím nějak drbat a ztrácet čas ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    266

    Teoreticky nic nebrání DLNA serveru aby zprostředkoval komfortní a téměř plnohodnotné přehrání DVD (ISO, VIDEO_TS), včetně volby zvukové stopy, filmu, kapitoly, automatického přeskočení úvodníků. Jistým problémem by asi byly DVD titulky. Paradoxně tuto funkcionalitu v praxi žádný DLNA server, pokud je mi známo, neimplementoval a nenabízí. Náznaky poptávky po tomto lze nalézt na diskuzním fóru Serviio, ale zatím bohužel bez realizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád
    Registrace
    Nov 2010
    Příspěvků
    1,500

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    Rozumne nijako. Samsung mal s DVDckami vzdy problemy.
    Riesenie vsak existuje (aj ked nie celkom rozumne, ale pouzitelne - bez titulkov).

    Zober DVDshrink, vypni si rozdelovanie suborov po 1GB a prezen cez neho DVDcka (main movie) bez kompresie na HDD. Vznikne ti jeden velky vob, ktory prehras.
    No mne to nechce dovolit ulozit na HDD. Prosim po lopate aj to vypnutie delenia ....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SAMSUNG UE32ES6800 + ALLShare Play + Wifi Direct
    Od Mirinda78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-06-2012, 19:40
  2. Plazma: HD Video cuká přes Allshare - Samsung
    Od Wheelman v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 13-04-2012, 11:58
  3. Funkcia Samsung Allshare
    Od tomy72 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-12-2011, 21:33
  4. Plazma: Samsung PS50C6500 jak na Allshare-sdílení s pc
    Od papen4 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-03-2011, 09:32
  5. Allshare - pár dotazů
    Od osvold v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 02:24