Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 41

Téma: menici se ikony

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    hele normalne se mi meni nejaky ikony na nejaky uplne jiny. Treba ikona sloozky na plose se proste sama zmeni na ikonu Adobe, jindy zase na word ap. Kontroloval jsem to ale zadny Spyware/Adware ani nic takovyho tam nemam....nestalo se to uz nekomu?
    dik L.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele clee
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    6,731

    mno ico cache ve widlich blbne, docela normalni jev, v softu na tvorbu ikon microangelo je funkce "reset icon cache" to pomaha, jinak nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    jj dik clee, to bude vonco
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    mrchosoftí tweak UI umí taky funkci rebuild icon cache a je zadarmo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    58

    mam obcas podobnej problem,ze se mi ikony trebas u vsech *.pdf, nebo jindy u *.avi,*.mp3 a pod zmeni na takovy ty obyc modro-bily okynka.Pomuze,kdyz dam v Total Commanderu asociovat s,potvrdim ikonu a je to zase normalka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Instalujete nieco, co vam "zoberie" asociacie, takze pozor na niektore softy, hlavne ACDSee je take odporne
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    hlavne ACDSee je take odporne
    ACDSee je náhodou vynikající. Nikdy jsem s ním neměl problém. ACDSee je u mě "klasika", jako WinAmp.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Nebavim sa o kvalite softu, ale sprasenej instalacie/asociacie... a ked si uz taky frajer , skus ho odinstalovat, uvidime ci uvidis nahlad nejakych ikoniek
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    skus ho odinstalovat, uvidime ci uvidis nahlad nejakych ikoniek
    Ani mě to nenapadne
    A po nočním reinstalu si dám s pokusy na chvíli pokoj.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    To by som ti radil
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    acd see jsem odinstalovával několikrát a bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    DoomHammer
    Jasne, ked si si nedal asociovat subory, tak ano, ja to tak robim tiez
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Já je asociované mám, proto mě to odinstalování ani nenapadne . Na to se nechytím
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Tak si skus nahlad/miniatury v nejakej zlozke, kde mas ikonky, budes tam mat len logo ACDSee a ked ho odinstalujes, tak tam budes mat to co vsetci vyssie
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    nooo, právě že sem asociovat soubory dal
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Ztracene ikony z panelu Snadne spusteni WinXP
    Od slatored v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 06:05
  2. Změna ikony.
    Od Jarys v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 16:13
  3. DVD Architect 3.0 a menici se tlacitko
    Od Jops v sekci Mastering
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-12-2005, 16:49
  4. Ikony
    Od Jarys v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-11-2005, 23:06
  5. chris-tv 3.80 a ikony ČT1 a ČT2
    Od ms v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-08-2004, 06:07