Potřebuju koupit nový DVB-T externí tuner...
Co koupit?
Narazil sem na toto:
http://www.ppelectronic.cz/zbozi/set...-fta17---cerny
Je to dobré?
Prosím žádné Sencory, GoGeny a podobné svin...
Díky!
Potřebuju koupit nový DVB-T externí tuner...
Co koupit?
Narazil sem na toto:
http://www.ppelectronic.cz/zbozi/set...-fta17---cerny
Je to dobré?
Prosím žádné Sencory, GoGeny a podobné svin...
Díky!
Anebo co tohle?
http://www.penta.cz/cz/dvb-t-prijima...=zbozi_cz-paid
V té cenové relaci je defacto jedno, co si pořídíš. Ono to je ve většině případů od stejného výrobce (pouze se liší název a malinko design).
Poznámka: Minulý týden jsem od Penty dostal zboží, které mělo vypadat úplně jinak (hodně jinak) a mělo mít úplně jiné parametry. Od Penty jsem si zboží objednal v nouzi, protože jinde už nebylo a jak jsem se před pár dny dozvěděl, už se nevyrábí (v těch deklarovaných parametrech a vzhledu). Tak to jenom tak pro informaci (nalož s ní dle tvého uvážení)
Mrkni do našeho bazárku, je tam jeden šikovný, nepoužívaný na prodej, tak se s prodávajícím domluv (jestli budeš mít zájem):
https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...-Universe-5000
Naposledy upraveno uživatelem Ivo Mašek: 18-02-2012 v 07:05
Díky...
Trochu mě ale zarazilo, že mimo odkazu z TVFreaku sem o tomto přístroji na webu nikde nic nenašel...
Já tomu moc nerozumím...Chtěl sem nějakou kvalitní značku /vím že to všechno dělají v číně/ a znám jen ten Topfield...horší je, že nějaké slušnější nemohu koupit v normálním kamenném obchodě-elektru...tam mají samé hrůzy...hrůzné značky, s hrůzným zpracováním a kdo ví co je vevnitř
Nediv se. Dnes všichni raději koupí novou TV s DVB-T tunerem, ke staré TV koupí nějakou plečku. Kvalitnější DVB-T STB se prodávaly před několika lety, když ještě byly LCD/Plazmy drahé. Teď by se to nevyplatilo, prodeje by byly minimální. Navíc je trh již nasycen, největší boom je dávno za námi. Sám to navíc omezuješ částkou 800,- Kč, takže jsi na "stejné lodi". Jestli chceš něco kvalitního (myslím z hlediska možností a funkcí), tak jedině kombinaci s DVB-S, nebo MMC s DVB-T.
Doba lepších DVB-T STB ale podle mě opět přijde s DVB-T2. To už přeci jenom lidi raději koupí STB, než novou TV, kterou mají rok/dva starou.
Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 18-02-2012 v 12:12
Já mám normální starou crt 50hz Philips...stále slouží, HD obraz k ničemu nepotřebuji tak nutně, abych dal fční crt do šmelcu...nehledě na to, že když bych si chtěl koupit televizi, tak bych koupil nějakou ledku kolem 25.000,-
Tolik peněz zatím investovat nechci...jak říkám stará crt stále běží a prodavač z Oukeje mě na jejich televizi z papundeklu z letáku za 5000,- neutáhne...
Chci nějaký slušný přístroj...jestli to je nebo není rentabilní k ceně televize mě nezajímá...ke značkám sencor, gogen, ecg, nyní i thomson mám bytostný odpor...
DVBS...říkal sem si, že to pořídím až budu mít HD televizi...tak pořídím satelit s přijímačem v HD
Naposledy upraveno uživatelem F8R: 18-02-2012 v 12:56
Popravdě mě zaujal ten Topfield...Jenže ho nemají nikde skladem .
A ten z linku pana maška, ale tam zas nerozumím tomu, proč když se to jmenuje Universe 5000, tak proč v tom linku o podrobnostech přístroje není napsano zase Universe 5000? Je tam uplně jiné typové označení...
Protože to je jedno a to samé.proč když se to jmenuje Universe 5000, tak proč v tom linku o podrobnostech přístroje není napsano zase Universe 5000? Je tam uplně jiné typové označení...
Aha díky za informace!
HDD by se hodil, stejnětak jako USB!
Měl bych o ten set top box zájem...z toho Vašeho inzerátu.
Mám ještě dva dotazy...Co ot je to "PRV" a kolik ten set top box stál/stojí nový?Chodí sem ten pán často co vložil inzerát?
V profilu sem si vzal na něj ICQ, tak snad tam chodí...
PVR: Personal Video Recorder - zkratka označuje přístroje, které jsou vybaveny pro přímé zachytávání DVB(C/S/T) signálu na digitální médium (obvykle pevný disk) a jeho následné přehrávání.
O ceně nového nemám tušení.
No, vida. (já už neměl čas to hledat - za chvíli jdu na hokej: Chomutov vs. Litoměřice)
Pokud je to jako nový, nerozbalený přístroj, tak je velmi pravděpodobné, že to bude nějaký ležák (dlouho koupený a nepoužívaný a pak daný do tomboly), pravděpodobně už bez záruky.