Dobrý večer
Zřejmě sem přichazím s již bambilonkrát zmíněným a vyřešeným topicem, přesto bych byl velice rád, kdyby mi někdo znalý v oboru poradil s výběrem multimediálního centra. Zkusím požadavky shrnout stručně jak jen budu schopný... Tákže... Jedno z hlavních kritérií je rozhodně snadné ovládání, nastovování - n00b friendly. Dále potřebuji velke množství úložného prostoru ( 2TB? asi spíš s možností rozšíření ) - bude sloužit částečně na zálohy "cenných" rodinných dat, filmů (fullHD), hudby (s podporou flaců) , whatever. Z tohoto důvodu také chci, aby to fungovalo jako síťový disk, podpora wi-fi, by byla asi nejpohodlnější. Čtečka paměťových karet, USB (teď už 3.0). I když pochybuju o využití, přesto chci mechaniku - dokud mám doma ty hromady kulatejch zrcátek, tak je chci mít kam strčit. Takovým nenutným bonusem by byla podpora nakouslýho jablka - ten muj stříbrnej chudáček doma pomalu nemá spřízněný stroj... Věc který se trochu obávám je, že když si budu chtít pouštět v televizi filmy, aby si to poradilo se všemi formáty. Jak je to se stahováním kodeků do takovýchto zařízení? Doufám že ve chvíli, kdy tomu dám možnost připojení na net, tak že se to postará "samo". Samozřejmě digitální tuner, pro příjem televizního vysílání. Ideálně s internetovým prohlížečem.
Tak to je asi zatím vše co mě tak napadlo že bych tam chtěl... Moc stručný sem asi nebyl, každopádně budu rád když to někdo přelouská a poradí nějakou dobrou mašinu... jak se tak na to koukám... že já tam neposadim rovnou celej komp...