Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: Jak na titulky u 3D filmu

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    6

    Ale ano, presne takto jsem to udelal. Neboj, zas takovy dement, abych michal OU a SBS dohromady nejsem.
    Dodam fotku s tim, jak to vypada na TV.

    EDIT:
    Presne takto to vypada jak ve 3D, tak i ve 2D...

    Pritom by to melo vypadat takhle...
    Naposledy upraveno uživatelem JazzCZE: 14-12-2013 v 07:56 Důvod: obrazky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Jak už jsem psal, používám PGS na Dune BDPrime. VobSub není definován pro HD.
    Zbývá pouze ASS.

    Obrázek 1

    Zde je podle mě zobrazen OU obraz, konvergovaný do 2D a zobrazen způsobem "only left" nebo "only right" - zobrazuje se polovina obrazu a pochopitelně titulky. Kvůli tomuto je dobré tam mít i titulky pro 2D

    Obrázek 2

    To je OU zobrazeno způsobem "origin".

    ----------------------

    Pokud je první obrázek skutečně ve 3D, tak to nechápu, nemám doma jediný film OU, takže nemohu odzkoušet.

    Odzkoušel jsem tedy SBS

    Kód:
    [Events]Format: Layer, Start, End, Style, Name, MarginL, MarginR, MarginV, Effect, Text
    
    
    Dialogue: 0,0:21:36.23,0:21:37.69,3D,,0000,0000,0000,,{\pos(480,1060)}Naše cesta skrze
    Dialogue: 0,0:21:36.23,0:21:37.69,3D,,0000,0000,0000,,{\pos(1440,1060)}Naše cesta skrze
    Dialogue: 0,0:21:37.73,0:21:40.15,3D,,0000,0000,0000,,{\pos(480,1060)}sedm divů Sluneční soustavy
    Dialogue: 0,0:21:37.73,0:21:40.15,3D,,0000,0000,0000,,{\pos(1440,1060)}sedm divů Sluneční soustavy
    Dialogue: 0,0:21:41.40,0:21:45.07,3D,,0000,0000,0000,,{\pos(480,1060)}nás zatím dovedla\Nke gejzírům na Enceladu,
    Dialogue: 0,0:21:41.40,0:21:45.07,3D,,0000,0000,0000,,{\pos(1440,1060)}nás zatím dovedla\Nke gejzírům na Enceladu,
    20 bodů nad spodní linií jsou ve stejném čase texty posunuty o 960, tedy o polovinu z 1920. Při konverzi byla nastavena hloubka 0.

    Přidáno do MKV, včetně fontu do přílohy.

    Příloha 25800

    Originál

    Příloha 25801


    3D - obrazy jdou přes sebe, tak jak mají, titulky také.

    Nevím, co bych poradil, prostě to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    6

    Televize jak se zda, tak vse sproste ignoruje - font, velikost, barvu, pozici,...
    Nechapu, proc to tenhle format vubec podporuje, kdyz tam muzu dat normalni .srt a bude to vypadat naprosto stejne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    6

    Tak uz jsem nejakym zahadnym zpusobem vyresil, jak je spravne rozdvojit.
    Ve skutecnosti funguje .idx a .sub, ktery by ale nemel vubec byt podporovan?!!!

    Ale bohuzel je tu zase jeden maly zadrhel a to, ze kdyz film pustim a zapnu 3D, tak jsou titulky zase napravo i nalevo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    38

    Hoj lidi,

    nechtěl jsem zakládat nové téma, tak to hodím sem. Stáhl jsem si ke svému eGreat R6S zkušebně 3D BD ISO jestli ho zvládne přehrát a v pohodě ho vezme, bohužel přímo v souboru nejsou přítomny titulky, tak bych se chtěl zeptat jak v tomto případě postupovat. Angličtina není má silná stránka, ale co jsem tak vyčetl na zahraničních forech, tak nestačí k tomu ISO souboru hodit do složky např. externí .srt titule, ale je nutno tento soubor rozbalit a vložit titulky přímo dovnitř jestli to chápu správně. Pokud je zde někdo, kdo s tímto postupem má zkušenosti, byl bych rád za nějaký jednodušší návod jak tam ty titulky dostat.

    Díky za každou reakci
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Dec 2013
    Příspěvků
    6

    Jen tak ze srandy kralikum jsem se koukal zase po dlouhe dobe na ofiko stranky samsungu a vsiml si nove serie televizi H a ty svine uz podporuji i sub.
    No, do priste si budu pamatovat, ze od Samsungu si nekoupim ani sroubek. Takova prasarna, aby serie predtim podporovala titulky, co pristi ne a ta prespristi je zase podporovala, to trpet vazne nehodlam.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. LCD: Titulky na avi přestanou fungovat v polovině filmu.
    Od stargate v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-03-2011, 23:13
  2. Titulky do filmu zo satelitu.
    Od tatar v sekci Titulkování
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 12:10
  3. Jak importovat titulky do filmu???
    Od pista6104 v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-08-2006, 16:32
  4. ako vpalit titulky do filmu?
    Od basino_old1 v sekci Titulkování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-06-2005, 02:45
  5. Poruchy v obrazu u filmu s titulky (?)
    Od Pavel v sekci Mastering
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 22-03-2004, 09:41