Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Technisat - přístup na hdd přes LAN

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    3

    Dobry den,
    nevite nekdo, jak dostat zalohovana DVD v .mkv formatu na integrovany disk u Technisat Digicorder ISIO S ?
    Pres program MediaPort se dostanu na hdd technisatu, ale povoluje mi pouze kopirovani mp3. Jakmile dam kopirovat video, tak mi to napise ze je soubor nepodporovan.

    Neni treba moznost pripojit se k internimu disku pres ftp?

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Na aký formát máš naformátovaný HDD v ISIU? Ak na FAT32, ani sa nečuduj, že väčší ako 4GB súbor Ti na HDD nepustí.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    167

    ja som tiež kedysi skúšal kopírovať data, či cez lan alebo wifi,či to bola mp3 alebo hociaké video mediaport tiež vypisoval nejaký eror,
    pritom mam Hdd naformatovaný na TSD,
    ale daako som to neriešil, ja používam ex. HDD na prenos súborov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Problém bude v tom, že přístroj toto nepodporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    3

    ted na FAT32, ale zkousel jsem i prevedeny soubor s dvd bonusem o velikosti cca 100MB a taky to neslo... Neni nejaka jina cesta jak do ISIA soubory dostat nez pres mediaport?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od mirekv Zobrazit příspěvek
    Problém bude v tom, že přístroj toto nepodporuje.
    Me tvrdili v omku, ze to lze, proto jsem ho koupil... Neni nejaka moznost nasdilet si interni disk jako sitovy a pripojit se k nemu pres win explorer nebo commander atd.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,164

    prečo pre boha zase win explorer a commander a neviem čo?
    1/ na PC daj zdieľanie disku alebo zložky
    2/ v ISIO si vyhľadaj pamäťové zložky a v nich nájdeš všetky sieťové disky
    3/ spustíš prehrávanie a je to, na čo to cheš kopírovať do ISIA??????
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Přístup do tématu
    Od Retiree v sekci Provoz TV Freaku
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 03-11-2012, 14:26
  2. Multimedialni centrum - pristup k obsahu pres sit
    Od Sefca v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-07-2012, 18:02
  3. Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 02-08-2011, 18:44
  4. pristup na HDD
    Od joe1 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-04-2006, 16:52