Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: Zive vysielanie cez mobilnu siet

  1. #16
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    tak ukaž

    no a ten SW jsi nějaký kupoval??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ffmpeg je free
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ja mam so SW rieseniami len tie najhorsie skusenosti .. ja by som do tohto nesiel ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    já jenom kdyby to chtěl někdo zkusit, navíc na to je stejně potřeba pořádný HW za 50tis. alespoň a to už pomalu se SW za 40tis. jsi na ceně HW střižny navíc tam nejsou tak dobré výstupy jako na HW střižně?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    vystupy su tam rovnake ako na HW strizne ne ? das si tam nejaky decklink a mas HDSDI vystup .. co potrebujes viac ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    to už si někdo musí zkusit, Blackmagic nemám, ale vzhledem k tomu že by to mělo podporovat tyto karty tak asi ano
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no ved aj vstupy sa riesia Decklink kartami .. das jednu QUADku a mas 4x input .. prave to je to , co sa mi na tom nepaci .. Decklink QUAD stoji 1000 EUR .. A 1000 EUR stoji aj BMD ATEM TVS , co je strizna so 6 vstupy (na vyber 4xSDI , 4xHDMI), zabudovanym multiviewerom atd atd .. A nemusis sa bat windowsu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    tak už jsem si pohrál konečně s FFmpeg a není to nic strašného, jenom bych potřeboval jednu radu, podařilo se mi rozjet nějakým způsobem kódování z IP encoderu (vstupem je rtsp) na ten livestream.com, ale chtěl jsem zkusit přes dshow rozjet kódování ze zařízení připojeného k PC (používám to na W7), ale nedaří se...začne to kódovat, ale nakonec se to nepřipojí, přitom mám nastavené stejné parametry jako u toho IP encoderu pouze je tam to dshow a příslušené "-i video=" nevíš náhodou co s tím??

    ještě jsem se chtěl zeptat když používaš dva počítače s FFmpeg na přenos videa, tak to ženeš přes FFmpeg server, nebo ten druhý počítač se zvládá připojit na první a stáhnout si to k sobě?? kdyžtak můžeš hodit i celý řádek ffmpeg samozřejmě bez IP apod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    daj -i -re .. -re je, ze je to realtime .. i ked tym by to nemuselo byt .. a ked das vystup do suboru , tak robi korektne video ?

    no ja vysielam vacsinou na server .. a na neho sa pripajaju ostatny .. cize vstup je stream .. pouzivam rtmp najviac .. nieco podobne ako mas ty rtsp .. ale prave sme skusali prenosy s nizkou latenciou .. normalne vysielanie unicast z jednej masiny na druhu .. tuto je to pekne popisane : http://ffmpeg.org/trac/ffmpeg/wiki/StreamingGuide ... daj vediet , keby ti to neslo ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    tak už je to v pohodě, jako naschvál se to rozběhlo původně se to zaseklo na těch úvodních řádcích a nepokračovalo a nic nepsalo nakonec mi to funguje i s -i video="":audio=""

    na ten unicast ještě mrknu jak bude chvilku čas, už jsem se díval na ty stejné stránky, ale nepodařilo se mi předtím rozběhnout...dá se potom na druhé dekódovací straně použít třeba VLC na odzkoušení??? rtmp mám právě ten výstup na livestream.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    s VLC som to neskusal , ale malo by to iste .. s ffmpegom to ide .. to mam odskusane ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    někde dělám základní chybu protože z jedné mašiny na druhou mi to nejde, pouze to zvládám na té lokální kde spustím ffmpeg

    myslíš, že mi můžeš poslat kompletní příkaz, třeba jenom s obecně popsanými IP apod.?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    na jednom das vystup --f mpegts udp://hostort ... host je ip toho "playera" .. port si vymyslis .. pozor aby si mal ten udp port otvoreny ..

    no a na tom prehravaci das ffmpeg -i tcp://hostort .. a za tym parametre do coho to chces dat ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    aha, vyzkouším jak bude dost času
    myslel jsem, že potom na druhém počítači používáš ffplay, ale takhle je to dobrá možnost, to mě nenapadlo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Stream DVB-T cez sieť
    Od peto01 v sekci DVB-T
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 25-11-2015, 07:42
  2. LCD: Samsung UE46D6530 (a pripojenie na siet) vs. UE46D7000
    Od rizo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-02-2013, 08:56
  3. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 15:36
  4. Vysielanie cez satelit
    Od Pytkin v sekci DVB-S
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-08-2010, 22:12
  5. Kerio a domáca sieť
    Od Kofex v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-01-2006, 19:08