Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak nastartovat PC pro nahráváni na Winfast tv 2000 Expert

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele imported_Mary
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Když naprogramuji TV kartu Winfast tv 2000 Expert pro nahráváni,tak PC nemůžu vypnout do šetřícího ani spacího režimu.Vypnout jde,ale pak se nezapne a tudiž se to nenahraje.Deska Epox 8RDA3+,AMD Athlon XP 2500@3000,GK nV GF 5900,Win XP Sp1.V Biosu jsem zkusil asi vše včetně WOR-puštění signálu na PCI,šetřící režimy jsou zapnuty atd.PLEAS HELP.Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    jestli to dobre chapu, tak se ti PC neprobudi z rezimu spanku, usporneho rezimu pred nahravanim???

    z rezimu spanku to musi jit vzdycky, pokud ti to samozrejme funguje normalne (->hybernace -> probuzeni) nemyslim planovane

    kdyztak zkus novej soft, ale tim by to bejt nemelo
    ftp://ftp.leadtek.com.tw/tv_tuner/Wi...tPVR_50304.exe
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    V programu aplikace si nastavíš "televizní časový rozvrh" v záložce Schedule.
    Pokud to nefunguje, je problém v nastavení PC, nikoli v aplikaci tv karty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Do režimu spánku sa PC prepne po 20 minútach nečinnosti (ak nebolo nastavené niekym inak). Toto ti funguje? Skráť dobu a over si to.
    Pre vOid nemôže prepnúť do režimu spánku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    neznam Epoxy co maj za biosy snad ne takovy umelecky dilo jako ma Asus , ale mrkni do toho Biosu do power managementu a prepni si tam ACPI standby bla bla (nebo nejak tak) z S1 do S3 modu
    podle me by to melo byt tim
    jinak dej vedet jak si dopadl
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Mary
    Prečítaj si toto: http://pocitace.sme.sk/c/1928880/Vie...elektriny.html
    Možno, že ti to pomôže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    No ono by stačilo nainstalovat SP2.
    V SP1 mi taky hibernace nefungovala, s SP2 naprosto bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    tj individualni, me to fachalo i bez SP a SP2 me uz 2x uplne roz*sral XPxka (stejne to je k nicemu, takze SP2sux ), takze mam SP1 + nejakej ten update aby se nereklo i kdyz to je stejne na ...
    proste si tam prepni tu S3 a je to na 99,9% vpoho, ale jak rikam Epoxy neznam, ale mam to i toho svyho oldschoolovyho Durona... takze nevidim v tom problem, ale takhle na dalku radit je na ...
    jo jeste sem zapomel, musis mit enable ACPI v power managementu
    jeste by si to ten clovek mohl precist
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele exTNT
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,434

    jj, taky bych řek, že "kopeme do mrtvoly"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele vladoc
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    457

    Citace Původně odesláno od exTNT
    jj, taky bych řek, že "kopeme do mrtvoly"...
    Máš pravdu. Koho sa to týka, tak mlčí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele vOid
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    182

    uz to tak vypada - hustej smajlik
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele imported_Mary
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    3

    Sorry,mám přístup k netu jen z knihovny 1*týdně.Bios mám Phoenix a zkoušel jsem nastavit šetřící režimy S1,S3 a nešlo to.TV karta naprogramovat jde,když je zapnuté PC ,tak se vše provede jak má,tj.nahraje se pořad a provede se hybernace,úsporný režim nebo se pc vypne.Když mám kartu naprogramovanou,tak se pc nechce přepnout do hybernace nebo šetřícího režimu,vypnout ovšem jde.Pak se ale nezapne.Nastavení časoveho zapnuti v Biosu funguje.Když karta naprogramována není,všechny šetřící režimy fungují.SP2 jsem v pc měl,ale dal jsem to pryč,nerozumělo si to moc s BlueTooth ani se střižnou Pinnacle Studio.Internet doma nemám,takže SP2 není pro mě tak důležitá.Díky za příspěvky Mary p.s.mrtvola nejsem
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. WinFast 2000 xp Expert ve Win 7 WMC
    Od fandaop v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 10:44
  2. WinFast 2000 Expert
    Od Walker.Cordell v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 22:23
  3. Winfast expert 2000 TV RIP
    Od Miran25 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 06-03-2007, 15:05
  4. Nahrávání tv přes winfast 2000 expert do pinnacle 10
    Od slava68 v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 12-09-2006, 10:30
  5. Leadtec 2000 Expert + WinFast, nejde zvuk pri nahravani
    Od Fireboy v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-04-2004, 22:04