Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 162 z 164 PrvníPrvní ... 62112152160161162163164 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,416 až 2,430 z 2451

Téma: Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50

  1. #2416
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    34

    Mám problém s DO k TV ST50.Tlačítko AV,musím při používání držet 20-25 sekund než zareaguje a to musím většinou zkusit i vícekrát.Má někdo podobný poblém?Ovladač jsem rozdělal a vyčistil ale bez výsledku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2417
    Je tu pořád Avatar uživatele sanchez13
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    1,075

    Pokial uz mas zodratu tu vodivu vrstvu na tlacitku, pomoze ti napr toto:
    http://www.avelmak.sk/index.php?lm=2...t&article=9259
    Uspesne som to pouzil na DO harmony ked uz niektore tlacitka nefungovali...
    Naposledy upraveno uživatelem sanchez13: 09-02-2017 v 19:50
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2418
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    398

    Mne DO na ST50 funguje stale OK, vratane AV tlacidla, ktore pouzivam kazdy den (caste prepinanie medzi vstupom z PC a z DVB-S prijimaca).
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2419
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    34

    sanchez,sada objednaná a též díky za rychlé reakce
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2420
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    34

    Nevím kam vložit dotaz na HDMI,vlákno -Než se zeptáte (HDMI, 3D, zvuk, LAN, DLNA, HbbTV, dálkové ovladače, ...),je uzavřeno tak pokračuji zde.Mám čersvě postavený PC a chtěl jsem počítač propojit s TV st50 kabelem HDMI délka kabelu 10m a jaksi nic se nekonalo.Nejdříve jsme si mysleli,že to je dlouhým kabelem ale technik který počítač postavil si myslí,že by problém mohl být v 5 roků staršího tv-st50-protokolu HDMI1?,karta v PC má HDMI3.Dá se s tím něco dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2421
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Odskusaj kratky kabel, zistis, ci je problem v kabli (to je najpravdepodobnejsi problem). Taktiez mozes odskusat nizsie rozlisenie, povedzme 1280x720, kde je mensi bandwith, ak to bude fungovat, problem je urcite v kabli.

    P.S. Karta urcite nema HDMI 3, pretoze nic taketo (zatial) neexistuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2422
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    34

    Já jsem špatně napsal,ne 1 ale 1,1 respektive 1,3
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2423
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    V tom nebude problem. Uz HDMI 1.0 podporuje max 1920×1200p/60 Hz.
    Akurat si daj pozor, aby si na vystupe nemal viac ako 8 bitov na RGB kanal (24bit). Niekedy maju GPU v ovladacoch nastavenych aj 10/12 bit na kanal.

    Pri AMD tieto nastavenia najdes tu:

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Colors.png 
Zobrazení: 104 
Velikost: 126.0 KB 
ID: 34058
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 10-02-2017 v 20:32 Důvod: Doplneny obrazok
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2424
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Problem bude v delce kabelu, kdy na takovou vzdalenost je signal slaby pro tuto TV. TV muze mit mene citlivejsi HDMI vstupy. Jinak co psal vivid - nastav rozliseni na pevno a nenechavej to na autodetekci.
    "Technik" at se jde venovat cinnostem, ktere ovlada (jestli nejake ovlada).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2425
    Nováček
    Registrace
    Mar 2012
    Příspěvků
    34

    Problém s projením tv kabelem HDMI,byl vyřešen výměnou grafiky, ATI Radeon HD 4300/4500 Series za NVIDIA GeForge GT710.Ale i tak je mi je to divné .Jinak jsem v původní grafice nenašel něco podobného jako byl skin od vivida kde by byla možnost nastavit 8bit kanál.10ti metrový kabel HDMI frčí jak když bičem mrská.Ještě jednou díky za reakce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2426
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    S nejvetsi pravdepodobnosti nova grafika ma silnejsi HDMI vystup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2427
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    3

    Ahoj,

    nedávno jsem koupil jetou P50ST50 a užívám si ji, přelouskal jsem tu ze zvědavosti asi 50 stran vlákna, dozvěděl se zajímavé věci a mám dotaz - na příspěvku https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...pdf#post409720 je odkaz na PDF s doporučeným nastavením TV. Odkaz už nefunguje, celý ten chorvatský web už nejde. Nemá to náhodou někdo z místních uloženo a nenasdílel by to? díky moc

    Uvažuju o zapůjčení sondy a nakalibrování svépomocí, zatím bych zkusil tyto hodnoty (vím, že se liší kus od kusu).

    Jinak proti předchozí plazmě TX-46PZ85E je to slušný posun co se týče černé (to hlavně), kontrast, barvy a zbavil jsem se 10cm tlustého rámečku něco je horší, ta plazma z roku 2008 neměla zřejmě žádné filtry, ztmavení při pohledu shora jsem si všiml okamžitě, lehké blikání na bílých plochách a cvrkot když dám hlavu k TV taky pozoruju, ale nic zásadního to není. Taky původní telka žrala 250-450W, naměřil jsem špičkově i 540W

    taky to má hodně skryté HbbTV, pod DVB-T / pokročilé / datové služby jsem to našel až s návodem..a původní majitel to zřejmě nenašel vůbec, protože mi tvrdil, že to nepřijímá

    jinak nejradši jsem chtěl GT50 kvůli vzhledu a možnosti kalibrace, ale ST50 za dobrý peníz byla taky dobrá volba. Konečně se původní vlastníci ve světle OLED/4K začínají těchto kousků zbavovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2428
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2429
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    díky moc!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2430
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    3

    mimochodem zajetá je ta ST50 slušně, 12 000 hodin prozkoumával jsem to přes ten rolovací pruh a slaboučce je vidět logo Nova, asi byla oblíbená ještě zkusím vyčistit tím, že ten pruh nechám běžet třeba pár hodin. V běžném vysílání nebo filmech to absolutně není možné vidět, takže mě to netrápí. Včera jsem koukal na fotbal a hledal nějaké pruhy, nic. Buď štěstí, nebo se to "zajelo". Ještě prověřím přes ty šedé slajdy. Ale pokud to není vidět ve filmech ani TV vysílání, tak ta telka může zobrazovat v testovacích obrazcích třeba kosočtverec přes celou obrazovku a je mi to fuk

    ale musím uznat, že nebýt tohoto fóra a vlákna, tak nezkoumám blikání, pruhy, retenci a mrak dalších věcí takže dík
    ale jsem v klidu, hlavní je když nedostatky panelu neomezují sledování filmů a TV vysílání, což (zatím) nenastalo.

    jinak u staré plazmy (46PZ85E) jsem neřešil nic, hrál stovky a stovky hodin na PS3 s HUDy u her a nic se neotiskovalo, respektive bylo vidět třeba den poté slabě nějaká čára ale pak to zmizelo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 12:36
  2. Panasonic 2012
    Od JardaKo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 07:42