Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 154 z 164 PrvníPrvní ... 54104144152153154155156 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 2,296 až 2,310 z 2451

Téma: Panasonic 2012 preview - VT50, GT50, ST50

  1. #2296
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    14

    Zdar, jak pise Asadi,taky jsem zakoupil 65st50 a potreboval bych poradil, jak tv nastavit dobre nastavit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2297
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    2

    Dakujem za pomoc a odpovede ... nastavit sa to musi naozaj v sat prijimaci medzi plugmi ... uz to mam nastavene tak ako som si to predstavoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #2298
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    Nazdar, mam doma ST50-ku a o 3D som sa doteraz vobec nezaujimal ale znamy si ide kupit ST60-ku, kde su prilozene jedny okuliare a mozem si ich pozicat. Predpokladam, ze by mohli byt kompatibilne s ST50-kou. Preto sa chcem opytat ci mi viete odporucit nejaky jednoduchy test alebo ma niekam nasmerovat, ze ako sa oboznamit s 3D. Konverzia z 2D do 3D ma nezaujima. Asi by som rad odskusal prehratie nejakeho 3D filmu z PC do TV. Viete mi prosim poradit, ze aky format filmu a akym prehravacom ho z PC prehrat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #2299
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Libovolný 3D film v Half SBS, přehrávač také libovolný. Pokud chceš FULL 3D, tak to s PC není tak jednoduché, to Ti už nepřehraje každý přehrávač a HW: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...ve-3D-na-3D-tv (pozor, místy velmi zavádějící informace, ale je tam na ně upozornění)
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 06-09-2013 v 12:03
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #2300
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    OK, dakujem. Skusim zohnat nieco v Half SBS na uvodny test. Na prehravanie 2D filmov z PC do TV pouzivam primarne potplayer, pripadne vlc, tak to skusim cez ne. Pripadne je mozne prehravat Half SBS priamo na TV ST50/60 (z USB)?

    Este ku Full 3D - myslel si to tak, ze je to narocne na vykon alebo ze je zlozite to rozbehat? CPU mam Core i5-3570K (4-jadro na 3.4 GHz) a GPU GeForce GTX 660. Do ST50-ky to mam prepojene cez HDMI. Samostatny HW prehravac nemam.

    ==
    edit: nalinkovany thread - precitane (vratane "Než se zeptáte (HDMI, 3D, zvuk, LAN, DLNA, ...)"), uzitocne, dakujem
    Naposledy upraveno uživatelem ace960: 06-09-2013 v 12:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #2301
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peto.vac
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    532

    3D film na PC je asi tak narocny,ako 2D film a ano,3D film je mozne pustit do TV aj priamo cez USB,no je otazne ci ti dany format bude TV podporovat,ja pri mojom Samsungu pouzivam na vsetky filmy len externy disk a vsetko ide v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #2302
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    397

    3D film na PC je asi tak narocny,ako 2D film a ano,3D film je mozne pustit do TV aj priamo cez USB,no je otazne ci ti dany format bude TV podporovat,ja pri mojom Samsungu pouzivam na vsetky filmy len externy disk a vsetko ide v pohode...

    Predpokladam, ze hovoris o Half SBS. Co som sa medzitym docital tak Full 3D je na vykon narocnejsie, kedze posiela pre obidve oci plne rozlisenie ale hlavne vyzaduje spravne nastavenia na PC alebo podporu z HW prehravaca (ci uz v TV prehravaci, BR prehravaci alebo MMC). Z externeho disku teda prehravas Half SBS, tak?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #2303
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Při přehrávání Full 3D ve FramePacked nejde ani tak o výkon (to dnes zvládne vše), ale hlavně správné nastavení všech komponent. Z USB to v TV ani nepřehraješ, protože TV nepodporuje BD ISO, což je podmínka. U Half SBS není nikde žádný problém (je to standardní 1080p), ale jen 1/2 rozlišení. Přečti si tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post434528
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 06-09-2013 v 13:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #2304
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peto.vac
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    532

    Ano o Half SBS hovorim,FULL 3D som este nevidel...
    EDIT: Jaj FULL 3D myslis ako plny disk 3D...
    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Při přehrávání Full 3D ve FramePacked nejde ani tak o výkon (to dnes zvládne vše), ale hlavně správné nastavení všech komponent. Z USB to v TV ani nepřehraješ, protože TV nepodporuje BD ISO, což je podmínka.
    No neviem,ale ked prehram normalny BD disk skopceny na externy disk,tak by som mal prehrat tak isto aj 3D film...
    Naposledy upraveno uživatelem peto.vac: 06-09-2013 v 13:59
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #2305
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    24

    Zdravim pani, mam 50gt50 a mam otazku ohladom dialkoveho. Stalo sa Vam niekomu, ze Tv na dialkove chvilu reaguje, chvilu nie? ... niekedy je to dlhodobo, aj par dni co vobec nereaguje, potom zrazu zacne zazrakom TV na ovladac reagovat ... baterie som menil... ked nereaguje na ovladac, pouzivam aplikaciu do androidu ... dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #2306
    Je tu pravidelně Avatar uživatele peto.vac
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    532

    Skus iny ovladac...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #2307
    Je tu pořád Avatar uživatele RoPo
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    6,092

    Spatne baterie. Vzdy pouzivej alkalicke znackove. Nejake IR ruseni. "Podivej" se na IR diodu ovladace kamerou telefonu jestli uvidis bile svetlo kdyz mackas tlacika a TV nereaguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #2308
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    24

    Baterie som menil(to som spominal), ovladac vysiela - skontrolovane cez fotak. Potom ma nenapadlo nic lepsie,ako to hodit do defaultu ... naivne dufajuc, ze Lan bude aj nadalej aktivna ... nepomohlo ... tak som potom dva dni vypinal, zapinal Tv az na druhy den sa ovladac na par sekund rozbehol a spustil som instalaciu ... nastastie ovladanie aspon cez LAN znova funguje ... nechce sa mi s tou kravou trepat do servisu, hruza ... dik za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #2309
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    2

    dobrý den mohl by mně někdo poradit jak se dostat do servisního menu TV Panasonic TX P42UT50E kde bych mohl zjistil počet spuštění,celkovou dobu provozu atd... Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #2310
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Stačí nebýt líný a použít vyhledávání: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post430792.

    pozn: vlákno přesunuji do tématu s Panasonic 2012, je zbytečné zakládat nové
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 12:36
  2. Panasonic 2012
    Od JardaKo v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2012, 07:42