Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: TV tuner (chip conexant) nefunguje na Win7 64bit

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    3

    Mam tv tuner s chipom Conexant Fusion 878a. Doteraz som kartu pouzival pod Win XP. Vsetko fungovalo bez problemov. Teraz chcem prejst na 64bit Win7 a karta nefunguje lebo som nikde nenasiel ovladace pre 64bit operacne systemy.
    Ako rozbehat kartu pod Win7? Google zatial moju otazku nezodpovedal

    Dakujem za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,258
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    3

    Dik za odpoved. Doteraz mi vypisovalo, ze ovladac nepodporuje 64bit OS (system nepovolil ani aktualizovat driver). Ked som skusil postupovat podla vasho komentaru, tak mi vypisalo, ze sa vyskytla chyba pri instalacii a ze ovladac nie je urceny pre tuto platformu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Pokud ovladač není napsán pro 64bit systém, tak s tím nic neuděláš. Pravděpodobně ti v případě tv software nepomůže ani mód kompatibility s XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,258

    A když uděláš ruční aktualizaci a vnutíš mu ten driver z druhého odkazu? Ten je i pro x64.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    A když uděláš ruční aktualizaci a vnutíš mu ten driver z druhého odkazu? Ten je i pro x64.
    Ten tiez nefungoval. Este ma napadla jedna moznost, ze by som vo Win7 nainstaloval Virtual Machine a do virtualu hodil WinXP. Blbe riesenie, ale nic lepsie mozno neexistuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Citace Původně odesláno od thunder31 Zobrazit příspěvek
    Ten tiez nefungoval. Este ma napadla jedna moznost, ze by som vo Win7 nainstaloval Virtual Machine a do virtualu hodil WinXP. Blbe riesenie, ale nic lepsie mozno neexistuje.
    Teď jsem se s tím shodou okolností také potýkal, i když s jiným tunerem. Vyřešil jsem to tak, že jsem starý ovladač nejdřív odinstaloval, každou zmínku o tuneru jsem vyzobal z registrů a pak jsem nainstaloval ovladač (jako administrátor) nový a funguje to. Někdy ale pomůže, když to tedy jde, "instalák" nejdřív ve Winraru rozpakovat do adresáře a pak z něho ovladače nainstalovat ručně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    152
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    152

    pokud to bude jeste pro nekoho uzitecne, tak tento ovladac mne funguje na 3Demon TV / 746_btwdm_x86-x86_64.signed_23117.rar /

    instalace pres spravce zarizeni

    http://filemare.com/zh-cz/browse/82.199.108.59/drv
    http://www.mmnt.net/db/0/0/82.200.20...W7XX%20chipset
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2011, 18:22
  2. Sony Vegas 9c 64bit nefunguje s Heroglyph 2.63
    Od tomas232 v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-03-2010, 21:35
  3. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-11-2007, 23:28
  4. nejde zvuk ale obraz ano. TV tuner asi conexant
    Od xkrchnav v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-12-2005, 08:45
  5. Chip 9/2005 a Pinnacle Studio9... str. 130
    Od Trent v sekci Editace videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 08-09-2005, 14:02