Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Satelitni karta do HTPC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    5

    Ahoj!

    Mam HTPC postavene na ASUS AT3IONT-I. Chtel bych tam pridat nejakou kartu pro prijem satelitni TV (cs link). Poradite mi jakou kartu tam mam dat? Interni nebo neco pres USB? Je procesor (dvoujádrový) Intel Atom 330 dostacujici pro dekodovani HD programu?

    Diky za info!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    A co kdyby jsi si to tady první trochu pročetl?

    https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?p=387463
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    5

    Ok, diky za link. Trochu jsem to prosel a libi se mi napr.:

    http://www.falconsat.co.uk/products/...B-2-HD-CI.html

    Ale pro dekodovani HD videa to ma pozadavky:

    "Intel P4D830 or AMD Athlon x2 (DualCore) with at least 3 GHz or higher"

    Ja mam na dvoujadrovy Atom 330 (1,60 GHz). Bude to ten procesor stihat? Nemate s tim nekdo zkusenosti? Nebo existuji i satelitni karty, ktere jsou mene narocne na procesor?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od sedmy1 Zobrazit příspěvek
    Ja mam na dvoujadrovy Atom 330 (1,60 GHz). Bude to ten procesor stihat? Nemate s tim nekdo zkusenosti? Nebo existuji i satelitni karty, ktere jsou mene narocne na procesor?
    nebude, ale v tvojom pripade mozes (musis ) pouzit HW dekodovanie (DXVA, pripadne CUDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    5

    To znamena, ze pro prehravani musim pouzit program, ktery podporuje DXVA (nebo CUDA), coz by nemel byt problem - je to tak? (Mam v planu to pouzivat pres XBMC a MediaPortal - oba podporuji DXVA.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    XBMC ale len na Win7 (DXVA2).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    XBMC ale len na Win7 (DXVA2).
    Ano, mam to na win7.

    Diky za rady
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. DVB-S karta pro HTPC s MediaPortalem
    Od sir_thomas v sekci DVB-S
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 11-10-2014, 22:17
  2. Satelitni karta UPC Direkt
    Od hamlett v sekci DVB-S
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-12-2011, 11:27
  3. TV karta - satelitni vysilani UPC
    Od bazantm v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-11-2006, 19:18