samsung UE 46 D8000
ahoj, pred nedávnom som si kupil tento TV a potreboval by som radu ohladne prepínania kanálalov. problém je v tom, že celkový čas medzi prepnutím je 6-7 secund, máme to napichnuté priamo na satelitnej anténe cez IRDETO skylink a modul CI+.
satelitný box kupovať nechcem, pretože ho nemám kde zavesiť.
inak TV je super, povodne som išiel pre plazmu VT 30 ale po podrobom porovnaní v predajni, ked mi ich na vyžiadanie postavili vedla seba a predavač vyhovel všetkým mojim požiadavkám a zodpovedal moje otázky, som zobral samsung.
zatial dakujem za rady
satelitný box kupovať nechcem, pretože ho nemám kde zavesiť.
inak TV je super, povodne som išiel pre plazmu VT 30 ale po podrobom porovnaní v predajni, ked mi ich na vyžiadanie postavili vedla seba a predavač vyhovel všetkým mojim požiadavkám a zodpovedal moje otázky, som zobral samsung.
zatial dakujem za rady
Obecná rada - aktualizuj soft v TV i v CI+ modulu. Pokud to nepomůže, tak zkus jiný CI+ modul, na těch to hodně závisí. Ale nepočítej s tím, že se dostaneš na časy 1-2 sec. apod., obzvláště u HD programů.
[quote=KamilZ;387779]Obecná rada - aktualizuj soft v TV i v CI+ modulu. Pokud to nepomůže, tak zkus jiný CI+ modul, na těch to hodně závisí. Ale nepočítej s tím, že se dostaneš na časy 1-2 sec. apod., obzvláště u HD programů.[/quote]
Nazdárek, KAMILE
Jasom stým nepočítal,ale skutočne je to tak,Kúpil som CI/ HD@SMIT-irdeto ,skylink CSlink certified apod kraviny,karta skylink ICE ,a poprvom pripojení saoveril s Tv načítal si nejaké malé súuboriky a po opetovnom reštarte tv to rozchodil a prepínanie medzi kanálmi max do 2sec.SD aj HD
Ja ale netvrdím,že to pojde rovnako každému, kto kúpi túto CI na xxD8000YS tv.Samsungáči majú rozdieli ešte aj v identyckých modeloch-nadstavenie--výsledok/pripojenie --výsledok
Mnesa to podarilo ,Tak držím palce Ahoj
Nazdárek, KAMILE
Jasom stým nepočítal,ale skutočne je to tak,Kúpil som CI/ HD@SMIT-irdeto ,skylink CSlink certified apod kraviny,karta skylink ICE ,a poprvom pripojení saoveril s Tv načítal si nejaké malé súuboriky a po opetovnom reštarte tv to rozchodil a prepínanie medzi kanálmi max do 2sec.SD aj HD
Ja ale netvrdím,že to pojde rovnako každému, kto kúpi túto CI na xxD8000YS tv.Samsungáči majú rozdieli ešte aj v identyckých modeloch-nadstavenie--výsledok/pripojenie --výsledok
Mnesa to podarilo ,Tak držím palce Ahoj