Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung UE32D6570

Ladissek (51)|28.12.2011 19:09
Ahoj,od Vánoc máme tuhle telku,jaký na ní máte názor,neudělal jsem chybu?
Můj názor,obraz pěkný,pozorovací úhly slabší.
Na pár věcí bych se rád zeptal,četl jsem u této řady,že se trhá obraz,no nevím,jestli je to ten problém,který mám já,když například je rychlá scéna nebo blízko nějaká postava,tak u kraje obrazovky jako by se obraz vlnil nebo je takový rozmázlý a to jen někdy,zkusil jsem na doporučení tady z fora v menu motion plus nastavit čistý místo standartní,tak uvidím nebo myslíte,že je třeba kontaktovat prodejce?(kamennýobchod.cz)
Další věc: Jde Vám bez problémů se připojit k samsung apps?Mně jen snad do 12hod.dopoledne,potom se to jen pořád připojuje a nic.Kde bude problém?
Bulwa (65)|3.1.2012 20:27
S tím Samsung apps mám taky problémy asi 4 dny,málo kdy se připojí.Co se týka nastavení obrazu u Motion Plus - čistý,taky ho používám a spokojenost.
Ladissek (51)|4.1.2012 22:21
Díky za odpověď,nevíš náhodou,jestli má tato tv integrovaný mikrofon na volání přes skype?
Bulwa (65)|5.1.2012 16:53
To opravdu nevím,řekl bych ,že né. Podle mě je mikrofon u kamery,kterou je nutné dokoupit .

Edit : [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
bastlir (3245)|7.1.2012 03:15
Je to tak.
Ladissek (51)|2.2.2012 22:53
Neví někdo, jak spustit dvd-film z flashky?Já jsem spustil první díl a myslel,že pojede film v celku, bohužel nikoliv, jak přehrát celý film? Objeví se mi uvodní nabídka jako přehrát,atd...ale nejde mi to ovladačem ovládat.Díky za odpověď.
Ladissek (51)|21.3.2012 20:57
Dneska mi vyskočilo okno o upgradu softwaru, dělal někdo aktualizaci na D6570tce? Co je nového? Já nevím,jestli to mám upgradovat, protože servisáci, když byli u mě, tak mi řekli, že nemám dělat upgrady.
erik555 (776)|21.3.2012 21:01
Z akeho dovodu ti to povedali? Potom je naco/pre koho aktualizovanie?
Ladissek (51)|21.3.2012 21:18
no právě jsem se divil,cosi říkali,že,když vše funguje,tak je zbytečné do toho vrtat nebo co. Ty máš aktualizované? To se ti asi všechny doposud nastavené vlastnosti dají zase do původního nastavení,co?
bavorak (1494)|22.3.2012 10:53
ja ked som aktualizoval moju plazmu, tak vsetko ostalo po starom
bastlir (3245)|22.3.2012 20:51
Mám dojem, že se něco nahrálo do SMART HUBu. Jinak aktualizace FW může obsahovat i něco "neviditelného", jako např. podporu připojeného dalšího HW, modulů apod. Třeba je někde nějaké rozšířené nastavení.
Já aktualizaci rozhodně doporučuji, protože výrobce ví, co dělá. Na druhou stranu také např. v případě prolomení hesla uloženého videa může toto opravit.
Ladissek (51)|29.8.2013 14:23
Ahoj, ví někdo poradit jak na titulky? Konkrétně se mi jedná o to, že dokument s titulkama mi v notebooku v poho jede (diakritika), ale na tv mi např. č se zobrazuje jako é, atd. Jak to spravit? Děkuji.
Ladissek (51)|29.8.2013 14:44
Tak už jsem na to přišel, kdyby někdo po tom pátral, tak je to v liště tools - nastavení titulků a zvolit střední Evropa.
carod (16)|7.12.2013 11:38
Zdravím,je tady někdo do zaznamenal jakékoli zlepšení při aktualizaci Firmware?
bastlir (3245)|8.12.2013 11:54
A co vlastně očekáváš? :)
carod (16)|9.12.2013 13:03
No třeba zlepšení obrazu.Po vyzkoušení veškerých nastaveních stále se maličko vlní obraz v rychlých scénách na integrovaném satelitním tuneru není to nějak dramatické ale vadí mi to ale asi od toho integrovaného tuneru nemůžu čekat zázraky tak jsem si "napsal Ježíškovi" o VU+solo2 abych si mel s čím hrát.
bastlir (3245)|9.12.2013 16:37
[QUOTE=carod;475442]..............tak jsem si "napsal Ježíškovi" o VU+solo2 abych si mel s čím hrát.[/QUOTE]
Vítej do klubu! :BB: :). Pohraješ si.
Pokud mohu soudit dle vlastní zkušenosti .... aktualizací FW u Sama obraz se mi nikdy nezlepšil, spíš mně přibyly nějaké pí**viny ve SMARTU, popřípadě něco jiného přestalo jít. Spíš bych řekl, že aktualizují kompatibilitu s modulama. Ale zase se tím tolik nezabývám, Sam si žije vlastním životem.:)
No to vlnění ..... tam bych to tipoval na rušení po síti, případně ti tam něco může lézt zemí, pokud máš např. přizemněnou bleskojistku apod. Někdy dokonce pomůže otočit vidlici v zásuvce. Ale to jsme to tu už někdy řešili tuším ve spojitosti s čerpadlem od kotle topení.

---------- Doplněno v 16:37 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 16:35 ----------

PS. Zkus vytáhnout anténu od terestriálu, co to udělá.
carod (16)|9.12.2013 22:55
Tedy bastlir moc děkuji za radu takovou dobu se můžu zvrátit z kvality obrazu a nakonec to je taková hovadina na kterou jsem nepřišel.Celý můj problém byl v napaječi terestriálu,který stejně nepoužívám že to bude mít nějaký vliv na kvalitu obrazu satelitního tuneru mě tedy nenapadlo.Zlepšení je neskutečné!!!Ale to nesnižuje radostné očekávání satelitu VU+solo2 už pro to co se s ním dá dělat.Z každé elektroniky se snažím vymačkat maximum!!! i to co výrobce původně nechtěl takže na TV mi běží SAMYGO na fotoťáku Canon který by byl sám o sobě byl pěkná paštika za pár korun mi běží CHDK a dělá z něj neskutečný stroj se kterým snažím prosadit foto-amater soutěžích.Tak už moc se těším až si rozbalím VU+
bastlir (3245)|10.12.2013 01:56
Nojo, to jsou ty svinský výhybky. Hlavně že to dobře dopadlo. :-)
Ladissek (51)|25.3.2014 13:04
Nevěděl by někdo poradit, stáhl jsem fotbal Real-Barca ve full hd, mkv soubory. Já že si to přehraji na tv a smůla, že nepodporavaný formát, nevíte co s tím? :(
bastlir (3245)|25.3.2014 17:39
Stáhni si např. ze www.slunecnice.cz nějaký freewarový videokonvertor a zkonvertuj si to v PC třeba do formátu mpg.
Ladissek (51)|25.3.2014 22:43
no ale to asi nezůstane ve full hd, co?
vivid.sk (11472)|25.3.2014 23:48
Ostane, ak pouzijes rovnake rozlisenie, treba video re-enkodovat, zmenit profil na High 4.1 a znizit pocet ref-frames na hodnotu akceptovatelnu TV, co je casovo narocne. Imho, rychlejsie bude, ak si "zozenies" inu verziu. Predtym citaj mediainfo, aby si "nezhanal" zbytocne.
Ladissek (51)|28.3.2014 13:20
No dobře z čeho konkrétně jsem měl vědět z infa u videa, že mi to TV nepřehraje? To h.264?