Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: HD Video cuká přes Allshare - Samsung

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Zdravím...

    Pořídil jsem si TV Samsung PS51D550 .... podporuje DLNA, propojení přes program allshare přes LAN kabel bylo bez problému, obyčejné video jde v pohodě, ale pokud pustím Full HD video, tak video i zvuk sem tam cukne... no spíš každou minutu je tam hlavně ve zvuku slyšet trhnutí...

    Připadá mi že to je televizí... pokud při přehrávání videa najedu do menu tak je pohyb v menu dost pomalý, jako kdyby to televize nestíhala.
    Dá se s tím něco dělat??

    Díky za odpovědi!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od Wheelman Zobrazit příspěvek
    Zdravím...

    Pořídil jsem si TV Samsung PS51D550 .... podporuje DLNA, propojení přes program allshare přes LAN kabel bylo bez problému, obyčejné video jde v pohodě, ale pokud pustím Full HD video, tak video i zvuk sem tam cukne... no spíš každou minutu je tam hlavně ve zvuku slyšet trhnutí...

    Připadá mi že to je televizí... pokud při přehrávání videa najedu do menu tak je pohyb v menu dost pomalý, jako kdyby to televize nestíhala.
    Dá se s tím něco dělat??

    Díky za odpovědi!
    Řekl bych, že spíš nestíhá druhý konec kabelu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Je nějaká možnost zjistit kde je chyba?? Když pustím video na notesu, tak to běží v pohodě, ale chápu, že to je něco trochu jiného...
    Když nechám přehrávat film na televizi a podívám se do správce úloh, tak PC v podstatě nic nedělá, ale asi to bude omezené tou sítí co je na výstupu z notesu...
    Akorát jsem dokoukal film... chvílema bez problémů a chvílema to je děs... v rohu televize problikává při cukání "načítám"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    53

    Mohl by jsi někdy sem hodit tvé dojmy z tv mám ji mezi favority dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Řekl bych, že spíš nestíhá druhý konec kabelu.
    Hm, na tohle bych moc nesázel, pokud nemá úplnou plečku nebo nějaký problém v LAN (máš 100 MBit?). Spíš mi opravdu připadá, že to TV nestíhá, třeba jsou ty videa "na hraně" možností. Dělá Ti to i přes přehrávání toho samého videa přes USB?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Erik T Zobrazit příspěvek
    Mohl by jsi někdy sem hodit tvé dojmy z tv mám ji mezi favority dík
    TV mám ani ne týden, nemám s čím srovnávat, TV kterou jsem měl před tím by se hledala tak v muzeu...
    Já jsem zatím maximálně spokojený, jediná věc je právě toto cukání...

    Zítra to chci zkusit přehrát z USB Flasky, tak uvidím, jestli budě nějaká změna...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele lerby
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    906

    Testni este stabilitu LAN.

    Na PC pusti: run/cmd ...> ping -l 1500 -t IP_adresa_TV

    sleduj "Time" ci sa vyraznejsie nemeni, alebo ci sa nestracaju pakety.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Hm, na tohle bych moc nesázel, pokud nemá úplnou plečku nebo nějaký problém v LAN (máš 100 MBit?). Spíš mi opravdu připadá, že to TV nestíhá, třeba jsou ty videa "na hraně" možností. Dělá Ti to i přes přehrávání toho samého videa přes USB?
    Nojo, vždyť to tu znáš. To je vždycky tak, když to nemáš v ruce, je to hádání ze skleněné koule. To USB jsem mu chtěl také navrhnout.

    Já bych asi u sebe doma začal tak, že bych kabely hodil na tester, pak bych otestoval rychlost sítě, priority na routerech ...

    Mimochodem ... mám nový NB a přestože některým profíkům přednastavuji wifiroutery, zaboha jsem jej nemohl připojit k wifině. Nekecám (!!!) dva dni jsem se s tím sr..., než jsem přišel na takovou pí...., že jsem se zastyděl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    Mimochodem ... mám nový NB a přestože některým profíkům přednastavuji wifiroutery, zaboha jsem jej nemohl připojit k wifině. Nekecám (!!!) dva dni jsem se s tím sr..., než jsem přišel na takovou pí...., že jsem se zastyděl.
    Tipuji MAC filtr
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    653

    televize by mela hlavne co nejlepe zobrazovat tv vysilani a ne tisic veci okolo - kazdy ´mate nesmyslna videa pofiderniho puvodu i kvality a jeste se divite ze to na tv nevypada podle vasich predstav - kup si video na br disku a tam mas zaruceno ze to bude kvalitni - urcite lepsi nez nejake video od nejakeho neznameho trouby
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    428

    Tak BR ripy většinou nedělá žádný trouba ale grupy které mají velké zkušenosti s převody videí a jejich kvalita je většinou špičková.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    57

    mne cez allshare neseka 3d video bit rate videa 14.2Mbit na TV ledke 6540, na plazme 51d8000 som nejake to sekanie mal ale to bolo tym ze nestihal HDD na PC a dalej som sa tomu nevenoval
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Tak jsem zkusil to samé video přes flashdisk a necuká to... takže buď je chyba na straně notesu, ale to si myslím že ne (zkoušel jsem celkem 3 PC a pokaždé stejné) .. nebo problém na příjmu dat přes síťový kabel v televizi.... videa v rozlišení 720p jsou OK...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Zkus se podívat na switch, jestli máš všechno připojeno minimálně 100Mbit. Většinou to bývá rozlišeno barvami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Mám to zapojeno bez switche... napřímo kabelem...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-12-2020, 15:22
  2. LCD: Samsung AllShare
    Od che v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-12-2012, 16:59
  3. SAMSUNG UE32ES6800 + ALLShare Play + Wifi Direct
    Od Mirinda78 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-06-2012, 19:40
  4. Funkcia Samsung Allshare
    Od tomy72 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-12-2011, 21:33
  5. Plazma: Samsung PS50C6500 jak na Allshare-sdílení s pc
    Od papen4 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-03-2011, 09:32