Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Pinnacle nevidí mechaniku

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Kilja
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    30

    Na starším PC (systém XP, mechanika IDE) mám nainstalován Pinnacle Studio 11. Asi po půlroce jsem si potřeboval sestříhat nějaký filmeček a při exportu na DVD program nevidí mechaniku. Dříve se stejnou konfigurací tento problém nebyl.
    Na různých fórech jsem našel zmínky o potřebě stažení opravného patche. Našel jsem asi 2, které jsem nainstaloval, ale nic podstatného se nezměnilo?
    Nevíte někdo, co s tím? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Rady jsou dve. Bud si sezen lepsi editacni soft a (a nebo) vyexportuj video na HDD a pak vytvor DVD video v nejakem k tomu urcenem softu. Zejmena v situaci, kdy tvoris i menu se vyhnes neprijemnostem, ktery i mnohem kvalitnejsi strizny (nez tento prehistoricky kousek) delaji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Citace Původně odesláno od Kilja Zobrazit příspěvek
    Na starším PC (systém XP, mechanika IDE) mám nainstalován Pinnacle Studio 11. Asi po půlroce jsem si potřeboval sestříhat nějaký filmeček a při exportu na DVD program nevidí mechaniku. Dříve se stejnou konfigurací tento problém nebyl.
    Na různých fórech jsem našel zmínky o potřebě stažení opravného patche. Našel jsem asi 2, které jsem nainstaloval, ale nic podstatného se nezměnilo?
    Nevíte někdo, co s tím? Díky
    Vzpomínám si, že kdysi jsem to také řešil po aktualizaci systému. Nakonec jsem to vyřešil odinstalací ovladačů kamery i PS (vč. vyzobání z regisrů), pak jsem k PC připojil kameru, naistaloval vyžadované ovladače a pak nainstaloval i PS. A fungovalo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele Kilja
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    30

    Možná jsem se vyjádřil nepřesně. Video ve formátu avi mám na HDD, do PS ho natáhnu bez problému, ale při authoringu jej nelze vypálit na DVD, protože PS nevidí mechaniku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Kilja
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od MartasKP Zobrazit příspěvek
    Rady jsou dve. Bud si sezen lepsi editacni soft a (a nebo) vyexportuj video na HDD a pak vytvor DVD video v nejakem k tomu urcenem softu. Zejmena v situaci, kdy tvoris i menu se vyhnes neprijemnostem, ktery i mnohem kvalitnejsi strizny (nez tento prehistoricky kousek) delaji.
    Na PS jsem zvyklý, dělám v něm již léta a zatím mne nezklamal - až nyní. A jak jsem již upřesnil, soubor avi mám uložený na HDD, PS ho načte, ale nejde vypálit DVD video.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele Kilja
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od bastlir Zobrazit příspěvek
    odinstalací ovladačů kamery i PS (vč. vyzobání z regisrů)
    - to bylo to první, co jsem udělal!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,255

    Citace Původně odesláno od Kilja Zobrazit příspěvek
    Na PS jsem zvyklý, dělám v něm již léta a zatím mne nezklamal - až nyní. A jak jsem již upřesnil, soubor avi mám uložený na HDD, PS ho načte, ale nejde vypálit DVD video.
    Však v něm dělej dál, ale než přijdeš na to, proč nevidíš mechaniky, tak to na závěr jen vyexportuj (ať už do VIDEO_TS nebo do ISO) a pak vypal v něčem jiném.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Kilja
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    30

    On asi bude problém někde jinde. Do DVD souborů (vob) už mi to nejde vůbec, pouze mi to jde vyrenderovat do formátů avi, DiviX, mpeg-2 atd. Odinstalace se mi také nedaří, ještě vyzkouším vrácení systému a jinak přejdu ke konkurenci! A tak se mi s ním (PS) dobře pracovalo!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    713

    Citace Původně odesláno od Kilja Zobrazit příspěvek
    On asi bude problém někde jinde. Do DVD souborů (vob) už mi to nejde vůbec, pouze mi to jde vyrenderovat do formátů avi, DiviX, mpeg-2 atd. Odinstalace se mi také nedaří, ještě vyzkouším vrácení systému a jinak přejdu ke konkurenci! A tak se mi s ním (PS) dobře pracovalo!
    A co kodeky ... nemas nahodou nainstalovanej nejakej ten nesmyslnej mega Pack ... zasadni hloupost nekterych uzivatelu ... mysli si,ze ruznyma kodekovyma balickama si pomuzou, bohuzel opak je pravdou,jen si uskodi. Nektery strizny a o PS nemluve s tim maji pak problemy ...
    Pokud jsi zadny kodeky navic neinstaloval, pak je problem v PS, pokud neni schopen exportovat VIDEO_TS ... nicmene s tim MPEG-2 se pak da taky pracovat. Horsi je to v pripade menu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,174

    Citace Původně odesláno od MartasKP Zobrazit příspěvek
    A co kodeky ... nemas nahodou nainstalovanej nejakej ten nesmyslnej mega Pack ... zasadni hloupost nekterych uzivatelu ... mysli si,ze ruznyma kodekovyma balickama si pomuzou, bohuzel opak je pravdou,jen si uskodi. Nektery strizny a o PS nemluve s tim maji pak problemy ...
    Pokud jsi zadny kodeky navic neinstaloval, pak je problem v PS, pokud neni schopen exportovat VIDEO_TS ... nicmene s tim MPEG-2 se pak da taky pracovat. Horsi je to v pripade menu.
    Jo, na tom něco je! Pravda, já jsem v PS vlastně snad nikdy nevypaloval. Jen jsem výsledné video vyexportoval a pak např. i s datovýma stopama to vypálil v něčem jiném.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček Avatar uživatele Kilja
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    30

    Chlapci, díky vám všem za rady a konzultace, Pinnacle už je v pánu a začínám se poohlížet po něčem jiném. Zatím jsem si stáhnul trial CyberLink PowerDirector a docela se mi líbí. Tak uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    654

    Kilja,
    pro dobré rozhodnutí by jsi toho měl vyzkoušet více, aby jsi nedopadl jak s tím Pinnaclem.
    Corel VideoStudio Pro X4-jednoduchý, stabilní, slušné výstupy
    http://www.amsoft.cz/produkty/corel/...udio/main.html
    Canopus GV EDIUS Neo 3-složitější, stabilní, výkonný, nejdražší z těch levných
    http://www.amacom.cz/pc-sestavy-pris...e84c57e/4798p/
    Adobe Premiere Elements 10-osobně mě nenadchnul
    http://www.adobe.com/cz/products/premiere-elements.html
    Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11-neznám
    http://www.czsoft.cz/digitalni-foto-...hd-platinum-10
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Doporučte virtuální mechaniku
    Od aquaris v sekci Vypalovačky a média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-06-2009, 06:50
  2. Pc nevidi kameru
    Od synko v sekci DV/HDV
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-12-2008, 21:07
  3. ZD Asus - nedetekuje CD mechaniku
    Od mrtvolkar v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-01-2008, 08:06
  4. jak přepnout DVD mechaniku z PIO zpět do DMA?
    Od Doom v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-12-2007, 07:25
  5. XP nechtějí CD-Rom mechaniku?
    Od pee.tr v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 14:47