Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: EMTEC Movie Cube D850H - pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Prosím o radu. Mam plazmu Panasonic, sat. prijimač Ferguson ariva 200 HD (skylink) a domáce kino. Toto cele chcem prepojit s MMC EMTEC Movie Cube D850H tak,aby som mohol nahrávať na HDD v mmc priamo zo satelitu /aj HD kvalitu/ . Viete mi niekto poradiť ako a akými káblami to celé prepojiť aby som mohol nahrávať a pozerať aj HD formáty.
    Taktiež som zistil, že mi mmc nechce prehrávať filmy nahrané na externý disk cez Arivu / formát končiaci .dvr/
    Ďakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    To, co chceš nelze provést. Musíš nahrávat na HDD připojený přímo do Arivy. MMC neumí nahrávat z digitálního vstupu. Tvoje 850H umí jen z analogového, což bych rozhodně nedělal.

    Co se týká .dvr, tak neznám Arivu 200, takže nevím, jestli to nelze řešit nějak jinak, každopádně na to je utilita http://infopedia.funsite.cz/index.ph...vr-export-tool
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    doteraz som mal na arive napojeny externy disk a nahravalo mi to programy v pohode. Aj tie HD. Rovnakym spôsobom by som chcel spojit aj mmc. ( kablom USB - USB)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Aha, už chápu. Když Arivu připojíš do EMTEC do "USB Device", tak se stane co (za předpokladu kompatibilního filesystému)?
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 25-12-2011 v 19:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Propojit přímo kabely usb NEJDE.
    A HD nahrávat z satelitu do Emteca taky NE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    jito: Ten EMTEC má spec. USB port pro připojení k PC (zásuvku typu B), při kterém se zřejmě tváří jako normální externí HDD, takže by to teoreticky jít mohlo. Prostě by se MMC degradovalo do role ext. disku. Ale stejně i kdyby to šlo, tak by se to nahrávalo v tom jejich DVR formátu, takže by to pak musel přes PC konvertovat.
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 25-12-2011 v 19:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Cez ten PC vstup to nešlo...stále načítavalo ale ďalej nič... ak sa vzdám teda nahrávania HD, ako to prepojiť /celý systém / aby som mohol nahrávať do mmc /aspoň v SD/ ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,261

    Citace Původně odesláno od peter suflo Zobrazit příspěvek
    Cez ten PC vstup to nešlo...stále načítavalo ale ďalej nič... ak sa vzdám teda nahrávania HD, ako to prepojiť /celý systém / aby som mohol nahrávať do mmc /aspoň v SD/ ?
    Jedině přes analog, což je blbost. Raději si kup rozumnější DVB-S stb s nahráváním na interní/externí HDD v nějakém lidském formátu (TS) a přímým přístupem přes LAN, nebo s možností nahrávání na síťový HDD.

    Update: Tady píšou, že se to na TS dá změnit: http://www.digizone.cz/clanky/fergus...-satelitni-hd/
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 25-12-2011 v 20:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    KamilZ-s tím USB B to je jasné,primárně bude sloužit k propojení s PC.

    Peter-můžu se zeptat,k čemu dobrému má to celé snažení sloužit?To chceš tu nahrávku nasdílet na síť?Z HD přijímače nahrávat v analogu?K čemu ti je tedy dig.přijímač...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    Išlo mi len o to aby som nemusel používať externý disk na nahrávanie z Arivy, ale priamo si ukladať veci v MMC / mam tam 2TB HDD/ , čím by sa mi to celé zjednodušilo. Neexistuje nejaký spôsob vzájomného prepojenia týchto vecí ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,010

    Digitálně nelze tyto dva přístroje propojit.
    Pokud budeš trvat na využití toho velkého hdd,tak ho vyndej z Emteca,kup si krabičku na 3,5 hdd s napájením,a můžeš ho připojit k přijímači.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    5

    OK ďakujem to nie je zlý nápad, ešte musím doriešiť, prečo mi to neprehráva tie nahraté filmy ak sú v TS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    ariva nema linux ? nestaci si proste namapovat ten emtec disk cez siet ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. EMTEC Movie Cube D850H
    Od sasa69 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 399
    Poslední příspěvek: 22-12-2019, 20:03
  2. Emtec Movie Cube S800/850H
    Od mankadve v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 19-11-2014, 10:39
  3. LG MS450H nebo EMTEC Movie Cube D850H?
    Od Pista86 v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 23:44
  4. Emtec Movie Cube Q800
    Od marktomark v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-03-2009, 17:37
  5. Movie Cube od firmy EMTEC
    Od jbrozek v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 11:06