Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 40 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 590

Téma: Panasonic st30, gt30, vt30

  1. #1
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Rozhodol som sa založiť túto tému, pretože táto modelová rada doposiaľ nemá založené vlastné "ucelené" vlákno a začínam sa v tom už trochu strácať
    Aj napriek tomu že tento model už dnes nie je žiadna novinka, ale evidentne sa k nemu začína hlásiť viac a viac užívateľov (dúfam že spokojných, tiež patrím k nim )

    Prosím uživateľov, ktorí diskutujú o tomto TV, aby sa snažili sústrediť svoju pozornosť do tohoto vlákna.
    aj keď už jeden pokus tu bol:
    [COLOR=#333333]Panasonic TX-P(xx)ST30E[/COLOR]
    Uvediem ešte pár tém/vlákien tohoto fóra týkajúcich sa modelu ST30:
    (lebo predpokladám, že sa stratia medzi starými témami oveľa skôr)
    [COLOR=#800080]Nastavení obrazu u Panasonic TX-P42ST30E[/COLOR]
    [COLOR=#800080]Panasonic TX-P42ST30E - Přehráváni HD Filmů[/COLOR]
    [COLOR=#333333]Panasonic TX-P42ST30e a 3D BRYLE[/COLOR]
    [COLOR=#333333]Plazma Panasonic TX42G30E nebo TX42ST30E?[/COLOR]
    [COLOR=#333333]PANASONIC TX-P50ST30E - "custom mode"[/COLOR]
    [COLOR=#333333]Délka napájecího kabelu u TX-P42ST30E[/COLOR]
    [COLOR=#333333]TX-P50G30E vs TX-P50ST30 vs PS50C7000[/COLOR]
    [COLOR=#333333]Kto ma skusenosti s PDP Panaconic TX-P50ST30E[/COLOR]
    [COLOR=#333333]Panasonic TX - P42GT30 vs TX - P46ST30[/COLOR]
    [COLOR=#333333]Koupit raději Panasonic 46GT30 nebo 46ST30?[/COLOR]

    no hrúza, aby sa v tom človek potom vyznal
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    Malá ukážka funkčnosti funkcie 3D pri prehrávaní 3D filmu zo súboru (či už vo formáte .ts, .mkv, .wmv, atd.. nie je podstatné) pomocou DreamBoxu DM800 HD (se) z externého e-Sata disku a doinštalovaného pluginu/prehrávača "Enhanced Movie Center".
    Nejde o ukážku kvality 3D videa (tá je samozrejme po prepnutí do 3D režimu bez brýlí ešte horšia) ale čisto o funkčnosť prehrávača a správanie sa TV po spustení takého obsahu (detekcia 3D, atd ...)



    link:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    7

    Tak jsem asi právě s hrůzou zjistil že moje TX-P42ST30E nepodporuje DLNA, může mi to někdo potvrdit? Přitom když spustím PS3 Media Server tak televizi vidím, ale z televize se už na server nedostanu. Jestli je to pravda tak biju hlavou o zeď, protože jsem vybíral právě mezi TX-P42ST30 a TX-P42G30 a nenapadlo mě, že by jedna DLNA měla a druhé ne. Konečně jsem mylslel že se zbavím otravného kopírování filmů na disk, přebíhaní a propojování. Stejně si myslím, že tohle je jen softwarová záležitost, že se prostě někdo u Panasonicu rozhodl, že u ST proste DLNA zapnuté nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    Ano môžem ti potvrdiť, rada ST nepodporuje DLNA.
    To: SlavoF, dík za tému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele Drake89
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    281

    Dekuji za tema, jsem za nej rad, je tu totiz spousta ruznych temat o ST30tce a taky nevim co driv sledovat. A tohle jednotne vlakno si urcite zaslouzi. Protoze si myslim, ze je stejne kvalitni, mozna i lepsi (kvuli 3D) jako je treba model G30. Sam mam model TX-P42ST30E a to jsem puvodne chtel JEN bud TX-P520U30E nebo LG 50PV350 a nebo TX-P42S30E, ale kdyz jsem cetl srovnani a hlavne je pak videl na VLASTNI OCI!! tak jsem nemohl ST30 odolat <3

    Jinak mnoho lidi "strasi", ze plazmy od Panasonicu blikaji (u bile), maji obraz do zelena a nebo ze jsou hlucne.. Sam jsem z toho mel strach, kvuli ruznym kritikam, ale muzu s radosti rict, ze ani jedno z toho neni pravda. Nic z toho nepozoruji a to ani kdyz se na to umyslne soustredim. Takze pokud se Vam libi, zamlouva se Vam a planujete si ji koupit, tak se urcite nenechte oblbnout podobnyma recma..

    A pokud muzu pridat svou zkusenost, tak je to tahle s titulkama- obcas se Vam budou spatne zobrazovat hacky a carky. Zde je jednoduchy navod, neni ode mne (psal to tu nekdo z fora), ale je funkcni

    "Mám tu návod jak rozchodit všechny EXTERNÍ TITULKY s českými znaky. Už to tady je, ale třeba se někomu bude hodit.

    1) Titulky ve formátu srt, sub atd... musí mít úplně stejný název jako film (film.avi a film.srt).
    2) Titulky otevřít v pspadu a tam změnit formát na UTF-8, a uložit (když už tam utf-8 v pspadu je, tak jenom překliknout na jiný a zase zpátky na utf-8 a uložit.
    NEDĚLAT to přes poznámkový blok. Tam taky můžete měnit kodovani, ale to nefunguje, tv titulky vůbec nenačte! Jestli už jste to v poznámkovém bloku udělali, tak tam vraťte ANSI a potom to změnte v pspadu.
    3) v tv zapnout kodování unicode a je to. "
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od hakmar Zobrazit příspěvek
    Ano môžem ti potvrdiť, rada ST nepodporuje DLNA.
    Tak to je to co jsem zrovna slyšet nechtěl . Televizi jsem kupoval na kamené prodejně Datart a zrovna jsem koukal do obchodních podmínek, že zakoupené nepoškozené zboží lze do 10dnů vrátit. Tak uvažuju jestli jí nevyměnit za TX-P42G30. Pro ST jsem nerozhodoval kvůli 3D i když by to možná bylo zajímavé, ale kdo by si koupil brýle za 2,5k , já teda ne, ale kvůli jednomu článku kde říkaly že 3D televize jsou vlastně nejlepší 2D na trhu, protože musí mít lepší "vnitřnosti" kvůli zpracování 3D obrazu a při stejné ceně TX-P42ST30 a TX-P42G30 jsme zvolil ST. Když jsme se na prodejně ptal na rozdíly mezi ST a G tak mi řekly že jen to 3D a že ST neumí nahrávat na externí disk, což mi nevadilo, ale o DLNA se už pán nezmínil. Myslíte si teda, že bude nějaký rozdíl v obraze mezi ST a G, ať pak nejsem zklamaný, kdyby se mi náhodou podařili TV vyměnit,
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    215

    Jo, hlavní rozdíl je v obrazovce/obrazu. Řada G má právě ten nazelenalý nádech obrazu, což u řady ST, GT, VT neznáš. Já bych teda neměnil, bo na věrnost podání obrazu jsem citlivý a dívat se na zelené ksichty se mi nechce. Asi proto jsem se zatím nedodíval s dětma na žádný díl Shreka.. nechápu, jak G řada mohla dostat certifikát THX - asi se opravdu jedná jen o jedno - zaplatit Lucasovi licenční poplatek. Blikání, hlučnost a blablabla taky nepozoruji, ale tu zelenou prostě v obraze vidím jednoznačně. Já to nezkoušel nějak vyladit, ale s diskuzí jsem pochopil, že to odstranění zeleného nádechu není ani po kalibraci dokonalé - zřejmě je to vlastnost použitého antireflexního filtru, takže ladění obrazu to řeší jen částečně, a ne dokonale.
    Jestli chceš DLNA a zároveň bezchybný obraz, běž do GT30.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    To patriot: Mám teraz 50ST30e a mám na nej dosť nazelenalý nádych, už som to riešil v inom vlákne, po preštudovaní zahr. fór som podľa ohlasov ostatných majiteľov Panasonicu zistil, že uvedený nádych môžu mať práve rady ST,GT,VT, viď. http://www.highdefjunkies.com/showth...T-GT-VT/page35 ale platí to o všetky rady plaziem Panasonic pre rok 2011.
    Naposledy upraveno uživatelem hakmar: 26-12-2011 v 08:54
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele SlavoF
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    835

    niekde som to videl dokonca na YouTube že update firmware pomohol, bolo tam video pred updatom a po, majiteľ sa tam vytešoval
    je možné, že sú také "kúsky" kde to jednoducho je, preto by som to riešil výmenou
    myslím si že rada ST je momentálne asi najvýhodnejšia kúpa čo sa týka pomeru výkon/cena ak pod pojmom výkon zoberieme hlavne kvalitu obrazu. 3D je len ako bonus a ďaľšie serepetičky ako DLNA sa dajú nahradiť relatívne lacnými a výkonnejšími krabičkami.
    Mám aj G20 ktorá DLNA má a využívané nebolo, dnes vie mediálne subory prehrávať kadečo, v mojom prípade síce drahší DreamBox ale vedia to aj tie lacnejšie satboxy do 100€.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    Takže pôvodná 50ST30-ka vrátená, dnes mi prišla nová a po zapnutí a prvotnom ladení kanálov na šedom pozatí zasa zelené šmuhy, síce v inej časti obrazovky, ale zasa sú tam, ja sa z toho zbláznim, volal som do panasonicu, chlapík tvrdil, že nemajú žiadne reklamácie z rady ST ohľadne zeleného nádychu, príde ku mne technik z pan. sa na to pozrieť, údajne to môže byť spôsobené aj zlým skladovaním, chlapi pomoooooooooooc
    ps: nahodil som aj nový firmware ale obraz taký istý.

    je to niečo ako tu:

    Naposledy upraveno uživatelem hakmar: 28-12-2011 v 13:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele Drake89
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    281

    Kua, tak kdyz se na to video divam, tak je videt fakt hoodne, ani jsem neveril, ze to muze byt tolik videt. To ja nastesti nic podobnyho u svy ST30e nemam, ale teda mam ji jen v 42". Kazdopadne sem pak napis, jak jsi s tim dopadl.. :-/


    A ja bych mel dotaz, jaky nejvetsi externi hdd mi TX-P42ST30E vezme? 1 - 1,5TB by nemel byt problem, ne?
    A je lepsi (hlavne kvuli TV) koupit 2,5" nebo 3,5" ? A s vlastnim napajenim a nebo bez napajeni? Velikost bych chtel tak kolem 1TB.
    Naposledy upraveno uživatelem Drake89: 28-12-2011 v 15:48 Důvod: doplneni otazkou
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    402

    No ja mám pripojený 1,5TB a 3,5" a šľape v pohode, tekže myslím že nebudeš mať problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od Drake89 Zobrazit příspěvek
    A ja bych mel dotaz, jaky nejvetsi externi hdd mi TX-P42ST30E vezme? 1 - 1,5TB by nemel byt problem, ne?
    A je lepsi (hlavne kvuli TV) koupit 2,5" nebo 3,5" ? A s vlastnim napajenim a nebo bez napajeni? Velikost bych chtel tak kolem 1TB.
    Ad 1) do 2TB by problém být neměl
    Ad 2) viz https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?p=372088, tam je větší popis variant a tady je ještě jednou zdůrazněn (a potvrzen, ale ne přímo u téhle TV) problém s vypínáním HDD s ext. napájením: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php?p=386543
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od Drake89 Zobrazit příspěvek
    A je lepsi (hlavne kvuli TV) koupit 2,5" nebo 3,5" ? A s vlastnim napajenim a nebo bez napajeni? Velikost bych chtel tak kolem 1TB.
    Já mám připojený 2,5" 320GB disk bez externího napájení a jede v pohodě. Disk má sice kabel s dvěma koncovkami pro případ že by zařízení na které je připojené dávalo málo šťávy, ale ale funguje bez problému i s jedním připojeným. Nevím jak to bude u 1TB varianty 2,5", jestli to bude ještě stíhat napájet z jednoho USB. Ceny 2,5" a 3,5" 1TB disků jsou ted +- stejné, pokud budeš chtít něco většího než 1GB, tak jedině 3,5". Ale předpokládám, že když řada ST neumí nahrávat na externí úložiště, tak budeš na disk vždycky nejdříve nahrávat soubory v PC a potom připojovat do TV, tak bych asi doporučoval ten 2,5" disk, kvůli toho at nemusíš se otravovat i s přepojováním napájení pro 3,5" disk, teda mě by to aspoň štvalo, protože mám zásuvky schované bud pod stolem nebo za skříní u tv a lozit pokaždé po čtyřech nebo odstavovat skříňku je otrava.
    Naposledy upraveno uživatelem LeXXiii: 29-12-2011 v 12:28
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    23

    tak sem taky zaregistroval zeleny pruh ve středu TV (TX-P50ST30),ale co mě spiš sere jsou okraje s ružovym nadechem.jde to vydět i na tom videou vyše,normalně to vydět nejde jen na plochach s jednotnou světlejši barvou a když se na to hodně zaměřim.Ale je zajimave že když spustim kontrolni pruh pro kontrolu vypaleni obrazovky je krasně bily s žadnou ružovou ani zelenou vadou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 40 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic gt30
    Od patriot v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 181
    Poslední příspěvek: 01-04-2014, 12:08
  2. Plazma: panasonic TX-P50G30 vs ST30, ST50
    Od -=Forrest=- v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-03-2012, 13:36
  3. Plazma: Panasonic VT30 a vypálení obrazu
    Od kyssling v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 88
    Poslední příspěvek: 07-03-2012, 13:48
  4. sdileni souboru Panasonic GT30
    Od tomorod v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2011, 16:31
  5. Panasonic GT30
    Od Karel72 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2011, 10:23