Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: U MOV se zvukem AAC nejde v PC zvuk

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Video MOV se zvukem AAC ( z foťáku NIKON S9100) je v PC bez zvuku. Jaký k tomu potřebuji kodek a kde "roste" pls?
    jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    AAC by mal byt sucastou quicktime .. nehra to ani vo VLC ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    AAC by mal byt sucastou quicktime .. nehra to ani vo VLC ?
    Pytkine - Díky, tam to funguje !
    jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    no VLC nepouziva quicktime kniznice a prehrava format quicktime (*.mov) so svojou internou podporou .. takze quicktime ani nemusi byt nainstalovany ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,558

    ...a ktory "normalny" player nepodporuje aac?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele slatored
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    297

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    ...a ktory "normalny" player nepodporuje aac?
    Mě tenhle MOV ( z NikonS9100 ) nepřehrál KMPlayer, proto jsem se ptal.
    Po upgradu Quick Time Playeru už funguje QTP i KMP. VLC nepoužívám.
    Díky
    jj
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    K-Lite codeck pack to vyrieši.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. propojení pc a lcd nejde zvuk
    Od marekpevný v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 31-01-2011, 18:17
  2. Nejde zvuk
    Od jartop v sekci DVB-S
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 24-01-2010, 15:23
  3. Nejde mi zvuk.
    Od jocai v sekci Editace audia
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-01-2007, 18:05
  4. Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 23:30
  5. Z DV do PC, ATI TV Wonder, nejde zvuk
    Od MaG v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-09-2004, 20:15