Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 87

Téma: Multiplex 4

  1. #31
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Multiplex_4
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: m4_1.png 
Zobrazení: 219 
Velikost: 10.0 KB 
ID: 18812
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: m4_2.png 
Zobrazení: 318 
Velikost: 40.5 KB 
ID: 18813
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: mapa.png 
Zobrazení: 251 
Velikost: 407.6 KB 
ID: 18814
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Kolbis
    Guest

    Možná to už někde jinde zaznělo, nicméně. Vyměnil jsem si dva emaily s technikem (Kramarz Daniel) z multiplexu 4. Dotaz zněl, jak se bude situace vyvíjet v Brně (přechod z 64k na 46k).

    Takže stručně co jsem se dověděl:

    Výkon, polarizace antén a poloha vysílače Brno_Jihlavská zůstane zachována. Datum přechodu na 46k kanál zatím není určen (reálně do konce roku).
    Bude spuštěn vysílač v lokalitě Brno_Barvičova. Také na 46k, ale polarizace antén bude vertikální.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nenaladíte multiplex 4? Může za to i špatná koncepce této sítě
    Řada důvodů, proč nemohou zájemci naladit multiplex 4, je na straně jeho provozovatele
    http://www.digizone.cz/clanky/nenala...pce-teto-site/
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Multiplex_4 již vysílá z pražského vysílače Ládví na kanálu 42.
    Výrazně lepší pokrytí má ode dneška v Praze televizní multiplex 4, v němž vysílá Fanda, Nova HD, ČT 1 HD a TV Pohoda. Operátor sítě, společnost Digital Broadcasting, totiž zahájila vysílání z vysílače Ládví. Využívá už nový vysílací kanál 42, na který multiplex 4 postupně přejde na všech svých pražských vysílačích. Výkon 20 kW z něj dělá nejsilnější vysílač této sítě v Praze.
    http://www.digizone.cz/clanky/multip...vem-kanalu-42/

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ladvi.jpg 
Zobrazení: 148 
Velikost: 164.3 KB 
ID: 20021

    - - - - doplněno - - - -

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: studnice.jpg 
Zobrazení: 180 
Velikost: 185.7 KB 
ID: 20022

    Mapa pokrytí multiplexu 4 z vysílače Černá Studnice u Jablonce nad Nisou




    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: slavonin.jpg 
Zobrazení: 162 
Velikost: 141.4 KB 
ID: 20023

    Mapa pokrytí multiplexu 4 z olomouckého vysílače Slavonín

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Takto vypadá aktuální nabídka DVB-T v Praze po spuštění vysilače MUXu 4 Ládví na k42. Zachycené vysilače jsou záměrně rozděleny dle vysílací frekvence.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DVB-T Praha 5-10-2012.jpg 
Zobrazení: 189 
Velikost: 98.3 KB 
ID: 20036  
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    119

    Dle informace z Digizone.cz bude v Praze vysílání na 64k ukončeno dne 28.10.2012 a zbývající vysilače přejdou na 42 kanál.
    Další informace viz http://www.digizone.cz/clanky/provoz...-na-kanalu-64/ .
    Tak já k42 bohužel zatím nezachytím. Uvidíme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Aktuální dostupnost multiplexu 4 v České republice
    http://www.digizone.cz/texty/mapy-po...telefonica-o2/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    27

    Zkousim vychodni cechy - 45 a ukazuje me to jen 45 procent signalu ... nejde to :_(
    Jsem z Noveho Mesta nad Metuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    Signálu nebo kvality? Jesli kvality, tak je naděje vylepšením příjmu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    27

    Signalu a dneska mam jen 32 o proti 45 vcera.Nevi nekdo jestli daji vysilac i na Cernou Horu a jestli je vysilac v Hradci Kralove konecna ?
    Tesil jsem se na Nova HD a CT HD a docela sklamani.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Nevi nekdo jestli daji vysilac i na Cernou Horu
    Asi ne, "rvalo" by se to do Polska. Jedině vykrývač, ale to pochybuji, protože v tvé oblasti signál je, pouze ty máš prostě tu smůlu, že bydlíš zrovna v té oblasti, kde je stín (kopce, lesy, ...) A ta oblast je sakra malá - prostě smůla
    Mrkni na mapu:

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: hradec.jpg 
Zobrazení: 168 
Velikost: 161.5 KB 
ID: 20092
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Aug 2012
    Příspěvků
    27

    Nechapu to Mux 1 , 2 , 3 jde v pohode a oni nejsou schopny sem dostat mux 4 ? Fakt jsem se na to tesil i kdyz Fandu chytam uz delsi dobu pres IPTV tak jsem ji chtel stabilne pres DVB-T.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    Tam bude problém ekonomický a v návaznosti na to problém technický. Multiplexy 1 až 3 technicky obsluhují České Radiokomunikace. Buď přímo, a nebo nepřímo (Czech Digital Group - Multiplex_3). Multiplex_4 má ovšem privátní ostravská společnost Digital Broadcasting. A ty problémy tam byly (a asi ještě budou) už od začátku. Jejich vysílače mají malý výkon - viz tabulka:
    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: tabulka.png 
Zobrazení: 185 
Velikost: 45.2 KB 
ID: 20096
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 6 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vypadky B multiplex
    Od blackdave v sekci DVB-T
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 08:43
  2. Multiplex B nejde na AS2
    Od aa007 v sekci DVB-T
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 20:21
  3. Multiplex B v Brně
    Od slo v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 26-03-2006, 17:43
  4. Jen Multiplex A?
    Od jardasek v sekci DVB-T
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-03-2006, 09:14
  5. Multiplex A a Prosek
    Od Sten42 v sekci DVB-T
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 02-01-2006, 11:51