dakujem, tie vlastne oci su super![]()
Neviem ale tuším prečo sa pýtaš - sú tam 2 zápisy, ktoré majú platnosť do 20dní a tieto tam zostanú aj po registrácii. nie sú teda vymazávané novým zápisom.
videné na vlastné oči u mňa doma a dokonca 2x - opakovanie je totiž matkou múdrosti.
Mě to dělal u dcer STB (Ferguson FK 6900-CR) , špatně prováděl zápisy na kartu. Jenže maj cslink a tam vždy pomohlo dát kartu do mascomu na na nějakou dobu a pak zase nějakou dobu jela. Od té doby co jsem upgradoval firmware na STB není problém. Tak kdyby to dělalo je lepší zkusit upgrade FW, než v případě skylinku provádět reautorizaci na webu(to jsem musel u sebe na Arivě 200 také), ale po upgrade také po problému.
Na webu skylinku bylo viditelné, že karty jsou zaplacené a měly by fungovat, tak problém byl, že neprošly správně zápisy na kartu. V karuselu čísel karet jich skylink točí skoro milion. Jak dlouho trvá, než se zopakujou všechna čísla karet? Ví to někdo? Možná nebyl stb v čase průchodu tvého čísla karty zapnutý nebo nebyl navolen správný program. 100% funkčnost garantuje skylink jen na certifikované přijímače a CAM. Jak jsem viděl certifikát, tak tam byla napsána i konkrétní verze fw. Při povýšení verze fw pak můžou při problémech říct, že s touto verzí jsme přijímač necertifikovali. Pak je pomoc reautorizace, díky za ni. Není nutno nikam volat, nikoho se doprošovat, pár kliků na webu a zápisy dojdou a vše funguje dále.
666dia neprozradil jsi v jakém přijímači se ti ta karta neautorizovala. Patří mezi certifikované, nebo jedeš s uni čtečkou?
Info z roku 2009: http://www.parabola.cz/clanky/3724/e...k-se-vysilaji/