Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Vegas editace

Terka (274)|30.3.2005 13:43
1. pokud se nacházím kurzorem na timeline a omylem nekam skocim (napr. na zacatek) dá se přeskočit nějak šikovně na původní místo?
2.jde ovlivnit nejakymi filtry pouze jedna barva v obraze (neco jako magic wand v Photoshopu), nebo nahradit za jinou, mam tam chromatickou aberaci + uvazuju o odstraneni cerneho ramecku vznikleho pouzitim deshakeru z vdubu (video s cernym rameckem pres puvodni a cerny ramecek by se stal pruhlednym-chci toho moc?)
3. jde nejak kopirovat FX u eventu?
diky!
stayman (12393)|31.3.2005 01:04
1. To neviem, ale zmensi si casovu os (koleckom mysi) a dostanes sa tam ihned
2. farbu "spriesvitnis" filtrom ChromaKeyer (a jeho kapatkom)
3. sak normalne! Copy a Paste
:-)
Terka (274)|31.3.2005 11:46
diky zkusim to, s tim kopirovanim jsem to zkousela, jsem asi nejaka blba 9-)
matess (128)|31.3.2005 23:57
ad 3: nebo si nastavení FX uložit jako preset a na dalších media event nastavit onen uložený preset :-)
Fantas! (3016)|1.4.2005 10:45
To StayMan -
"zmensi si casovu os (koleckom mysi)"

ja mam zkusenost ze sipka nahoru a dolu funguje rychlej, nez kolecko mysi...ale je to jen detail... :-)-
Terka (274)|1.4.2005 13:03
jako preset to myslim jde jen pro kazdy filtr zvlast, ne pro filter chain
Fantas! (3016)|1.4.2005 13:44
Terka - jojo to mas pravdu... :-((
Saxel (2279)|1.4.2005 14:55
[quote=Terka]diky zkusim to, s tim kopirovanim jsem to zkousela, jsem asi nejaka blba 9-)[/quote]
Možná jsem taky blboň, protože kopírováním "Filter Chains" přes clipboard to taky neumím.
Já to dělám takto: pravým tlačítkem myši na značce "Event FX...", zvolím "Plug-in Chooser...", dále "Save As..." a zvolím jméno "New Package". Potom na Video Eventu, kam chci řetězec filtrů zkopírovat, znovu "Plug-in Chooser...", a dále ze složky "Filter Package" vyberu uložený řetězec.