Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Leadtek WinFast TV2000XP

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele interfernet
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    10

    Chystám se koupit tuhle kartu a byl bych moc rád, kdyby mi někdo poradil nebo prozradil, zda bude chodit i na W98SE.

    V oficiálním popisu je uvedeno, že byla "vytvořena pro Windows XP (ovšem funguje bezproblémově i ve Windows 2000/ME)".

    V systémových požadavcích jsou pak uvedeny i W98SE.

    Tak by mne zajímalo, jak to tedy je - nerad bych měnil kvůli kartě systém.

    Díky za pomoc a radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    Ivo Maškovi na Win98SE chodí. prý bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Vlastním Leadtek TV2000XP-EXPERT a OS Win98SE. Motheboard s čipem Intel.
    Na tv kartu si nemůžu v nejmenším stěžovat - jsem s ní maximálně spokojen.

    V oficiálním popisu je uvedeno, že byla "vytvořena pro Windows XP
    Původně byla vytvořena pro Win98SE. Pokud já vím, tak právě menší problémy se vyskytly u OS WinXP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    prý bez problémů.
    Ne "prý". Na 100% bez problémů. (Ona v tom má hlavní slovo také konfigurace mašiny - na to hodně uživatelů zapomíná)
    Pouze nepoužívám DO.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Interfernet:
    Mrkni na moje webové stránky. Mám tam nějaké sejmuté foto z nastavení na mém PC (tedy Win98SE), a návod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček Avatar uživatele interfernet
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    10

    Ivo Mašek: Díky moc za pomoc, nechtěl jsem jen tak vyhodit peníze do koše. Už pro ni běžím

    Ostatním taky děkuju za radu a pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    já bych jenom rád dodal, že mě tahle karta běhala /běhá/ prakticky bez problémů na dvou PC (AMD Duron 1GHz a deska ECS K7S5A a Athlon 2400XP s deskou MSI K7N2Delta) pod OS WinME, Win2000 (stanice a server), WinXP a Win2003 Enterprise. funguje všechno kromě buzení PC pomocí plánovače (někde mám asi něco blbě nastavené). jedním slovem spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jopein
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    456

    DoomHammer
    Tak to ti závidím
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    jopein
    DoomHammer kecá, taky má problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Rumanek
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    9

    Zdravím,
    pořídil jsme si nový kompl s deskou Asus K8N a a procesorem athol 64 2800+, mám win xp pro. Když jsem měl předtím durona tak mi karta Leadtek WinFast TV2000XP běhala v pohodě, ale teď nemužu chytit pořádný obraz, když nastavím na opional tak se obraz seká a zvuk jde daleko předním. Jediným řešením je normal nebo jak je ta nejslabší možnost kvality obrazu a na to se nedá pořádně dívat. Nevíte někdo co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Kolik máš RAM ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček Avatar uživatele Rumanek
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    9

    Mám 512 DDR pri 400 MHz
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Paměti jsou dobrý.
    Někde tam máš brzdu. Zvuk jde normálně, obraz nestíhá. Nemáš nějaký kodeky "všechny v jednom"? Tam je něco v kolizi, něco se hádá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček Avatar uživatele Rumanek
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    9

    Jo mam kodeky vsechno v jednom, rikas ze to muze delat paseku...ale je divne ze to predtim slo v pohode. No zkusim je odinstalovat a uvidim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Ty kodeky musí pryč i z registru !
    Potom si odinstaluj tv kartu, po restartu bude chtít hardware ovladače tv karty, normálním postupem nainstaluj.
    Já mám v počítači kodeky, které si přinesla s sebou tv karta, PowerDVD, a samostatně jsem si nainstaloval DivX5.2.x.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Leadtek WinFast TV2000XP Expert, nejede nic!!
    Od Rendy v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-01-2007, 16:52
  2. LEADTEK WINFAST TV2000XP EXPERT a WIN 64bit
    Od MaTToS v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-03-2006, 15:12
  3. Leadtek WinFast TV2000XP Expert - kodeky
    Od j2c v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-12-2004, 18:56
  4. Leadtek WinFast TV2000XP Expert - Zvuk
    Od czech v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 03-05-2004, 22:51
  5. Leadtek WinFast TV2000XP Expert-mne to mrzne
    Od rsb v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-04-2004, 15:36