Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

problém s preview window v adobe premiere

bukajovic (1)|29.3.2005 14:01
Zdravim!

V adobe premiere se mi při přejíždění (přehrávání) klipu pomocí jezdce v časové ose ukazuje v preview window obraz rozhozený (rozdělený na řádky - polovina je posunuta o kus stranou), když ho ale přehraju v tomto preview window pomocí mezerníku je vše v pořádku (stejně jako když ho přehraju ve windows media playeru nebo v jiném přehravači). Výsledný sestříhaný snímek je po přepočítání také v pořádku. Co s tim?
Tean (410)|29.3.2005 14:06
Kvoli podobnym blbostiam som presiel z Premiery na Vegas.
Premiera mavala casto muchy a jedneho krasneho dna som ju vykopal z PC navzdy :-)
Modena (1706)|29.3.2005 21:16
V životě jsem to neslyšel ani neviděl ! ! ! :-?
Co to je za Premieru ?
:-E Premiere Pro asi ne, že ? :-E

To Tean :
Na Vegas jó? No, to sis pomohl . . . :-k
clee (6592)|29.3.2005 21:18
jo starsi verze (zvlast 6.0) mely velky problemy prakticky se vsim, ale dost se da ovlivnit volbou dekoderu, ja mam nastaveny na dekodovani DV ffdshow a beha to v pohode (ap6.5)
Tean (410)|29.3.2005 21:56
Modena
Fakt je, ze som si tym pomohol a to nezmenis 8-)
Modena (1706)|29.3.2005 23:10
Bukajovic :
Podle mého máš asi natolik slabý comp, že Ti nestíhá zobrazovat ani video v realtimu. Podobný problém ale budeš mít asi v každém poloprofi střihovém programu - včetně Vegas !Mám 2 GB RAM a Premiere Pro 1.5 si při práci řekne i o polovinu ( :-E nesvapuji ! :-E )!

Co povolit Open GL na grafice, nainstalovat DirectX 9.0d, popatřit libým pohledem na své utahané RAM 9-) a uštvanej procák :-((( a pak to znovu prověřit ? :-)

Spíš bych očekával lepší obraz v okne Monitor (přehrávání videa/audia bez úprav tak, jak bylo natažený do Premiere)než Preview, kde jdeš prez časovou osu, bez ohledu na mezerník nebo jezdec!