Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 81

Téma: Problém satelitu v LED TV Samsung

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    2

    Mám problém v příjmu satelitního vysílání v samsungu UE46D6530. Koupil jsem modul (SMIT fialový - irdeto) ale TV hlásí: "zákódováno". Obracel jsem se na SAMSUNG Servis kde řekli že mám vyměnit kartu Irdeto i když nevím jestli je ještě jiný typ irdeto karty. nevíte co může být problémem? A nevíte který modul jde v tomto modelu TV? Prosím o radu. Děkuji. Můžete psát i na mail: dlogner@seznam.cz.
    Nevíte v čem může být problém? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele zatty
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    1,217
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od Daver007 Zobrazit příspěvek
    Mám problém v příjmu satelitního vysílání v samsungu UE46D6530. Koupil jsem modul (SMIT fialový - irdeto) ale TV hlásí: "zákódováno". Obracel jsem se na SAMSUNG Servis kde řekli že mám vyměnit kartu Irdeto i když nevím jestli je ještě jiný typ irdeto karty. nevíte co může být problémem? A nevíte který modul jde v tomto modelu TV? Prosím o radu. Děkuji. Můžete psát i na mail: dlogner@seznam.cz.
    Nevíte v čem může být problém? Díky.
    Nečteš! Toto téma tu už bylo mnohokrát popsáno. Moduly SMIT nejsou se stávajícím FW pro Samy vhodné. Ale asi i pro ostatní TV. Je tu problém s inicializací, která se někdy musí realizovat na jiném zařízení (STB). Ale i tak tento modul ti nepovolí funkci nahrávání. Čekám, až od Korejců dorazí do SMITa nový FW a pak dám vědět.
    Tobě však zbývá jediné - vyměň ho za jiný - třeba Mascom Irdeto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    daver : tiez sme kupili tento modul http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=15665524 .. a v 8000cke samsungu to nebehalo .. pisalo , ze je daky problem s modulom .. dakde na internete som sa docital , ze samsung v samsungu tieto SMIT moduly nefunguju a ze to treba vymenit za iny .. uz si nepamatam nazov .. tak sme ho vymenili a hned to zacalo fungovat .. ale ako pozeram , tak ho uz nemaju v ponuke .. divne .. tento pondelok sme to riesili
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Mně SMIT na TV chodil ze všech testovaných modulů s ICE kartou nejlépe. Jenže nakonec nepovolil to nahrávání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    nam s ICE kartou nesiel vobec .. vypisoval nejaky error pri inicializacii ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    nam s ICE kartou nesiel vobec .. vypisoval nejaky error pri inicializacii ..
    Hmm, asi to má nějaký vztah k FW v TV. No je ale pravdou, že mi karta v TV už chodila s jiným modulem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    70

    "bastlir" myslíš, prosím tento modul- http://www.eltasat.cz/satelitni-prij...-irdeto-mascom
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    zdravim vsechny
    LEDku mam 3dny a taky zapasim s nastavenim resiveru, aby sli vsechny programy co maji jit (hlavne HD)
    mam CL modul irdeto Mascom ( http://www.eltasat.cz/satelitni-prij...-irdeto-mascom ) a kartu ICE od skylink a mam problem ten, ze prepnu na urcity program a naskoci hlaska ze je zakodovan ( je zaplacen a ma fungovat) a pak prepnu zpet na program ktery uz sel a uz nejde ani ten....musim TV vypnout a zase zapnout...nevite cim to je? a jak docilim aby mi sli vsechny programy co maji jit?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Tebou uvedený odkaz mi nefunguje, ale mám v TV Panasonic předpokládám stejný CAM modul Mascom a kartu Skylink Irdeto ICE. Přepínání kanálů je pomalé (4s) a i když mám vypnuté hlášky, tak často při přepnutí kanálů naskočí hláška o kódovaném programu a trvá pár sekund, než dojde k odkódování. Televizor ale vypínat nemusím. Už se to tu na fóru probíralo, CAM modul od Mascomu se takto někdy chová, někdo tvrdí, že jen při prvním zapnutí danný den, kvůli novým zápisům na kartu, ale mě to dělá průběžně po celý den, takže ke sledování DVB-S raději požívám externí satelitní přijímač. Ony ty satelitní tunery vestavěné v televizorech celkově nejsou nic moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    8

    tak jsem zkusil metodu nechat to dele na prepnutem programu a take nic, jestli to taky neni tim, ze ten CL modul je 3roky starej..
    napriklad NOVA HD,NOVA SPORT HD, CT HD, ale dalsi ani tuk...jeste zkusim nekoho najit s HD resiverem aby mi provedl inicializaci tech HD programu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele geronimoh
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    2,353

    Citace Původně odesláno od jirkaradsamsung Zobrazit příspěvek
    tak jsem zkusil metodu nechat to dele na prepnutem programu a take nic, jestli to taky neni tim, ze ten CL modul je 3roky starej..
    napriklad NOVA HD,NOVA SPORT HD, CT HD, ale dalsi ani tuk...jeste zkusim nekoho najit s HD resiverem aby mi provedl inicializaci tech HD programu...
    Pokud máš někoho známého s HD satelitním přijímačem, tak u něj rovnou vyzkoušej ten CAM modul i skartou. Budeš vědět, jestli je problém v TV, nebo v CAM modulu. CAM modul vytahuj (vkládej) jen z (do) přístrojů vypnutých hlavním vypínačem, nebo odpojených od elektrické sítě, aby nedošlo k maléru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Citace Původně odesláno od zicofot10 Zobrazit příspěvek
    "bastlir" myslíš, prosím tento modul- http://www.eltasat.cz/satelitni-prij...-irdeto-mascom
    Díky
    Ano, to bude on.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: Mascom.jpg 
Zobrazení: 174 
Velikost: 462.9 KB 
ID: 14209  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele bastlir
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    3,258

    Já jsem občas použil sice nedoporučovaný, leč účinný postup. Při zapnuté TV jsem povytáhl modul (s kartou uvnitř) a zase zasunul. A ono se to načetlo a ziniciovalo. Doporučovaný postup je, jak je výše popsáno, inicializece v jiném STB.
    Já používám modul na obrázku, který v Samovi s ICE chodí docela bezproblémově a spolehlivě.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: SMARDTV.jpg 
Zobrazení: 171 
Velikost: 386.4 KB 
ID: 14210  
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele interfernet422
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    1,795

    Mládenci, píšem to tu furt dokola, jedině externí satelitní set top box. Ale nám se nevěří, tak si nestěžujte.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Samsung - nahrávání na USB ze satelitu?
    Od Jarek24 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-01-2016, 13:59
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-12-2011, 17:48
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-09-2011, 19:31
  4. problem se signalem ze satelitu
    Od rinma v sekci DVB-S
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 15-08-2010, 14:47
  5. problem s nahravanim ze satelitu
    Od imported_alias v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 16-11-2006, 17:19