Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Hybridni DVD: DVD + Mp3 -Tvorba menu

stray_sheep (9)|27.3.2005 22:38
Zdar,
nenasla by se dobra duse co by poradila jak na to?
Mam film v XviD, a soundtrack v Mp3 k nemu.
Film jsem prevedl v Neru, na DVD
Ted bych, k tomu rad nejak dostal ty Mp3 a zkompletoval to.

Co se menu tyce, jde me v nem o dve veci, spustit film, kapitoly jsem nedelal, titulky jsou vpalene primo v nem, jedna zvukova stopa, a spustit ty Mp3

Hmm,slo by k tem Mp3 pristupovat z DVD menu, nebo bude potreba ty menu udelat dve? Jedno kde bude jen film a druhe co by fungovalo stylem autorun, jako trebas CD z PCWorldu a byly tam jen ty Mp3?
timur (66)|28.3.2005 00:12
Ty chceš,aby ti mp3 hrály zároveň s filmem?
stray_sheep (9)|28.3.2005 04:17
to Timur:
Proboha neeeeeeee!
Proste k nim mit pristup pres menu, aby se chovaly jako normalni bonusy. Bud si pustit, film, nebo soundtrack.
Jenze authoring DVD jsem jeste nikdy nedelal, takze v teto oblasti jsem naprosta lama.
Otazka zni pujde to udelat?
Pitomec (10211)|28.3.2005 08:45
Pokud to menu budeš chtít spouštět i ve stolních playerech, tak na MP3 rovnou zapomeň. Jako bonusy tam zvuk dáš můžeš, ale buď ve WAVu, v MPEG-1, Layer II nebo AC3 (event. DTS). Jinak k tomu zvuku budeš muset samozřejmě přihodit i obraz (třeba černou plochu s nějakým nápisem a min. datovým tokem, aby ti to moc neužíralo z kapacity média).
timur (66)|28.3.2005 10:43
Přesně tak,jak píše Pitomec.Vlož si tam obrázek(třeba kapely,ke které se hudba vztahuje) a k němu vlož hudbu.Ale Nero není podle mne ten pravej soft.Zkus UleadDVD Workshop.Tam se ti při každým vložení filmu nebo obrázku automaticky přidá do menu další volba.A pak si při spuštění DVD vybereš,co chceš přehrát.
stray_sheep (9)|28.3.2005 12:30
To Pitomec
S tim jsem pocital, ze to budu muset prekonvertovat.
To Timur
Dik za tip! Hmm, skoda, ze zrovna tenhle soft nemam, a pres modem to nestahnu:-(((
To by me zajimalo jestli DVDMaestro nebo Sony DVDArchitect studio budou user frendly
timur (66)|28.3.2005 17:56
UleadDVD Workshop má 70 MB,to by šlo i přes modem a navíc je k němu čeština.Dobře se s ním dělá.To je jen můj návrh.
ODSakEda (2278)|28.3.2005 20:02
stray_sheep (9)|29.3.2005 01:40
to Timur:
Cestina! SUPER!!! Uz abych byl v praci:-)))
Doma na to nemam nervy, predpokladana doba stazeni se me ukazala cca 7 hodin...
Pitomec (10211)|29.3.2005 16:58
[quote=timur]UleadDVD Workshop má 70 MB,to by šlo i přes modem a navíc je k němu čeština.Dobře se s ním dělá.To je jen můj návrh.[/quote]
Pokud vím, tak ta čeština byla na trial verzi (šlo to upravit i na full), ale nevýhodou bylo, že v okamžiku instalace opravného balíčku (dws2patch4_e) ta čeština zmizela definitivně a nešlo ji použít. No možná už to R. Bílek nějak vyřešil...