Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: mirovideo PCTV (pro) problém se zvukem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    zdravím,
    tuner normálně fachá, ale po cca 20-40min prostě přestane fachčit zvuk (problém jak v xp sp2 tak v win98se při používání jakéhokoliv softu ke sledování/zálohování tv) a musím znovu vypnout a zapnout počítač jinak se z repráků ozvývá jen šum a praskání (místo požadovaného zvuku), myslím, že ten tuner je už odepsaný, ale kdyby někoho z vás něco napadlo.....
    dík za jakoukoliv radu

    moje sestava
    Proc: P4 1,8Ghz
    Ram: 256 DDR
    Deska: Via P4PB 400
    Čipset: Via Apollo P4X400
    Disk: 2x 40 Gb (Samsung a Seagate)
    Zvuk: Int. AC97 5+1
    Graf: Ati Radeon 9000 PRO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    No, jelikož to je asi ta stará verze PCTV Pro, co se prodávala pod značkou Mirovideo, tak budeš mít asi kombinovaný problem - DX9, WinXP SP2 patch a navíc tu "neoblíbenou sestavu" chipsetu Via a on-board audio...
    Já bych začal těmi DX, použít PCI zvukovku a nakonec ty XP... Co to používáš za ovladače a Vision? Chtělo by to ovladače 5.50 + patch 5.50a pro DX9c atd.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    to StD:
    ovládače mám nějaké universal wdm capture ovladače pro chipsety Bt8xx verze. 5.3.8 a na koukání či stahování používám nerovision nebo dscaler, btw myslíš, že by třeba pomohlo vést zvuk interně z tuneru do desky? no zkusím a uvidím
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Ty ovladače vyhoď a sežeň si ty Pinnacle 5.50. Samozřejmě, že ideální propojení audia je přes vnitřní Aux pin na zvukovku (přepíná si to potom vstup samo...).
    P.S. Nerovision a DScaler jsou u mne na černé listině a nesmí do stroje! To už si raději hraj s ATV2000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    to Std:
    thx, pinacle už stahuju a propojení testnu po svátcích až se dorvu ke kablíku
    zatím dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Pozor! Jestli stahuješ ten upgrade z webu, tak ten funguje jenom když to dáváš přes versi 5.30, jinak ti (ač je velikostí souboru naprosto stejný jako plná verse 5.50 na CD) "downgraduje" kartu na v. PCTV Rave... To chce originál instal-CD. Doplň si svůj popis o lokalitu a email, možná budu moci pomoci... hezky se to rýmuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    stahuju pinacle pctv pro 5.9 (ISO) má to 430Mb snad je to to co potřebuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    ...proč tak velké? Normální instalační exe má okolo 50 MB. Mohu ti udělat zálohu, když si pro ni přijdeš s CD.
    Verse 5.90 jsou také 2 - jedna pro Pro a druhá pro Stereo. Navíc má "uzamčený" Mpeg2, takže si za něj budeš muset kreditkou zaplatit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    6

    hmm kdyby jen to, ještě se mi nedaří sehnat sn...........
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    StD StD je offline
    Je tu pořád Avatar uživatele StD
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,632

    Tak dej SZ nebo piš na mail, domluvíme se.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pinnacle PCTV 340e SE USB - problém se zvukem
    Od fifinho v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 11:01
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2005, 08:08
  3. Pinnacle PCTV Pro - problem se zvukem
    Od invit v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 11-03-2005, 19:00
  4. Problem se zvukem na Pinnacle PCTV Pro
    Od bigboss19 v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-12-2004, 22:37
  5. Pinnacle PCTV PRO problém
    Od monpet v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-04-2004, 09:06