Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

cim zajistim aby se mi dane 4cc prehravalo v danem kodeku??

tmec (1)|26.3.2005 19:45
uz me s*re bordel v nastaveni kodeku. na moji nouzovce PC (primarni mam ve skole) grabovat nebudu a chci jen prehravat. stahnul jsem ffdshow, chodi krasne, je rychlej. Ale nevim proc nezaregistroval se mi radne pro nektera 4cc. Zatim jsem nikde nenasel jak v tom udelat poradek. Nektere filmy mi jsou jen v mpc (ktery mi prijde trochu zazracny :). Nebo nejaky prehravac, kde si podobne jako pri grabovani nastavim kterym kodekem/filtrem budu danou vec prehravat? zkousel jsem mmview, radlight codec manager, ale porad to neni to co chci. Treba u jednoho videa mi gspot nenajde zadny filter, ale v mpc pomoci ffdshow maka. uz jsem na prasky
pavelpt (2713)|26.3.2005 20:14
A jsi si jistý, že jede na ffdshow ? MPC má totiž svoje integrované dekodery nezávislé na bordelu v systému.

Musíš používat takové přejrávače, kterým můžeš definovat, jakým způsobem co přehrávat.K těm patří MPC, Zoomplayer, a mnoho dalších.
Takzv. autobuild graph je sice universální, ale často vede k problémům, které popisuješ.
Whitejoker (616)|3.4.2005 22:01
Existuje také program AviFourCC changer (Avi4cc), který dokáže přepsat hlavičku v AVI souboru na jiný typ 4CC - dá se např. při problémech s přehráváním změnit XVid na DivX a je pokoj.