Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: O2-IP-TV-STB-iCan3800-HDMI-Panasonic-VIERA-TX-32LED7F

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Zdravím, pořídil jsem si O2TV dostal jsem firemní setopbox iCAN 3800 přes veškerou mojí snahu o propojení s televizorem Panasonic-VIERA-TX-32LED7F pomocí HDMI kabelu se nedaří dobrat se zdárného konce. Nejde to jsem bezradný na podpoře o2 mi řekly že upravovali firmware STB a že by to fungovat mělo ať si nastavím televizi. Zkoušel jsem všemožné ale neejde to už nevím jak dál.Jsem ochotný si koupit jinou televizi pokud budu vědět že s tím jejich settopboxe bude fungovat přes HDMI. Poradíte prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Ta televize má určitě několik vstupů HDMI. Bývají dva, někdy tři. Ty si na TV musíš někde v menu nastavit tu zásuvku HDMI, kam jsi strčil příslušný kabel od STB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Ta televize má pouze jediný HDMI vstup. Vždy se jen na dvě vteřiny objeví obraz a zvuk a pak zase zmizí.a tahle to problikavá pořád dokola jednu dvě vteřinky se ukáže obraz a pak třeba 4vteřiny nic a tak pořád dokola.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Měl jsem do toho HDMI vstupu na televizi připojený Playstation 3 ,nebo DVD přehrávač to vše jede bez problému už několik let.Myskím že ta televize už je zastaralá možná má nějakou první verzi HDMI rozhraní která není s těmi novějšími kompatibilní jinak si to vysvětlit neumím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    Pokud má ten STB svůj dálkový ovladač - používáš ho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Pomocí toho ovladače nastavuji téměř vše. Pouze hard reset provádím tláčítkem na STB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,840

    No ............ tak to tedy nevím . Televize zastaralá není. Možná by pomohl kabel HDMI_1.4. Ty máš asi verzi 1.3. (nebyl ten HDMI kabel v dodávce spolu s tím STB?)
    Jinak si myslím, že nastavení a spuštění by měl provést technik z O2
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,017

    Já bych to viděl na špatně nastavený obrazový výstup z STB.
    Pokud má STB nějaký analogový obrazový výstup-např.scart,tak nejdříve propojit scartem a pak v menu STB vybrat správný výstup-tedy rozlišení.
    Zpět se dá vždy dostat díky analogovému propojení.Defaultně bude funkční vždy,bez ohledu na nastavení HDMI výstupu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Ten STB je totální šunt, takže případná nefunkčnost moc nepřekvapuje - co ale překvapuje je to, že si v dnešní době ještě vůbec někdo tuto službu od O2 pořídí
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Ano televizi mám propojenou pomocí SCARTU dále se ovladačem přepnu do servisního menu STB kde nastavím HDMI na výběr jsou možnosti SDTV,720p,1080i.Svoji volbu potvrdím vypnu a zapnu STB televizor přepnu na HDMI vstup a je to zase to blikání.Nevím co s tím.Televize je z roku 2007.Njraději bych koupil novou, která bude FullHD ta má je jenom HDready.Ale to je zase úplně jiná otázka.Nejsem v téhle problematice vůbec orientovaný.Stačil by mi je TIP na nějakou do20tis.No apo tom bych se jen modlil a doufal že to konečně bude fungovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Ano jsem z vesnice nemám tady moc společností na výběr.Jakože ve městech mají takovou paletu tady na vesnicích jsme rádi aspoň za O2
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od x4ever Zobrazit příspěvek
    Ano jsem z vesnice nemám tady moc společností na výběr.Jakože ve městech mají takovou paletu tady na vesnicích jsme rádi aspoň za O2
    Myslím, že satelit chodí i na vesnici a dokonce bych řekl, že s jeho umístěním jsou problémy mnohdy podstatně menší, než právě ve městě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Ano o satellitu přemýšlím také ale nic o tom nevím chtěl bych HDprogramy v češtině a hodně programů ale moc toho o tom nevím. Kolega v práci to má a nemůže si to vynachválit ale on je technicky zdatnější ani bych nevěděl jako společnost vybrat kdo mi to namontuje prostě to O2 byla taková trošku míň komplikovaná dostupnější volba když už od nich mám internet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Ale je to tak že asi nakonec ten satelit budu muset nějak realizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    1,017

    Vybíráš 720p?A když po této volbě nevypneš STB,tak to taky nejde?Pokud po změně nastavení výstupu vždy vypneš/zapneš STB,tak je možné,že se změní nastavení do původního.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic Viera VIERA TX-P42UT30E kalibrace obrazu
    Od Satir v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-08-2012, 13:44
  2. Plazma: Panasonic VIERA TX-P42GT30E
    Od Klaster12 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-12-2011, 14:20
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-12-2011, 15:30
  4. Panasonic Viera a PC
    Od czworm v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 13:27