Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 23 z 23

Téma: O2-IP-TV-STB-iCan3800-HDMI-Panasonic-VIERA-TX-32LED7F

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Zkoušel oba způsoby tedy vypnout/zapnou STB nebo se ze servisního menu přepnout pomocí ovladače dále do běžného uživatelského prostředí bohužel oba způsoby mají stejný výsledek a to je důvod s polečně s faktem že televizor je z roku 2007 ,který mě vede k myšlence že HDMI vstup na televizi je nějakým způsobem nekompatibilní s STB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od x4ever Zobrazit příspěvek
    Ale je to tak že asi nakonec ten satelit budu muset nějak realizovat.
    To je rozumný rozhodnutí a kyslíkářů se zbav jak to nejrychleji půjde. A ideálně i pryč s jejich netem, pokud je dostupný někdo jiný.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Je tu pořád Avatar uživatele Pitomec
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    10,759

    Citace Původně odesláno od x4ever Zobrazit příspěvek
    Zkoušel oba způsoby tedy vypnout/zapnou STB nebo se ze servisního menu přepnout pomocí ovladače dále do běžného uživatelského prostředí bohužel oba způsoby mají stejný výsledek a to je důvod s polečně s faktem že televizor je z roku 2007 ,který mě vede k myšlence že HDMI vstup na televizi je nějakým způsobem nekompatibilní s STB.
    Blbost, když tam šlape PS3 a ještě cosi, tak tam musí šlapat i ten krám od O2. A jestli ne, tak jim ho běž otřískat o hlavu nebo zrušit smlouvu a šup pro satelit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Vím že to do téhle debaty nepatří. Ale ten NET tady nikdo jiný nenabízí byl tu u nás jeden co vybudoval NET a rozsáhlou WiFi síť nabízel připojení.Nakonec celou tu ohromnou síť několika obcí prodal právě O2 tím pádem tu ani jiný poskytovatel není než právě O2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Má to háček O2 oficiálně to HDMI nepodporují. Prostě někomu to jde a jinýmu ne.Ale dovolat se práv u něčeho co O2 oficiálně nepodporuje nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele RossiD
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    1,271

    Myslim, ze jsem nekde na netu cetl o problemech iCanu s TV Panasonic, bylo okolo toho dost vasnivych diskuzi.Kazdopadne nez jsem utekl od IPTV O2 k SAT, HDMi s plazmou od Sama fungovalo naprosto bez problemu.Jen jedno male varovani - pokud se rozhodnes pro jiny prijem TV signalu a budes vracet vyse zminovany STB, udelej to nejlepe osobne pres prodejnu/pobocku O2 a nech si vystavit DOKLAD O PREVZETI s velkym beranem a podpisem !!!! Jinak dopadnes jako ja, kdy jeste po pul roce resim "nevraceni" vraceneho pristroje a ani podaci listek nepomaha /jeste ze ho mam, nikdy je nevyhazujte/
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2010
    Příspěvků
    45

    No nejspíš bude chyba v tom STB. Měl jsem s tím podobný problém. Já si koupil novou tv Panasonic(st30). Mám připojené pouze DVB-T protože na tv koukám stejně jen na to co si stáhnu nebo na PS3. Ale já u téhle tv měl problém že jsem nechytal HD programy. než kupovat nový STB tak jsem to nejdřív vyzkoušel na STB od O2. To mám daný v dětským pokoji na crt tv takže přes skart. K nové tv jsem to připojil přes HDMI a dělalo mi to to samé co tobě. Jen obraz na chvilku problikl a zmizel. Vzal jsem tedy skart kabel připojil k tv v nastavení STB jsem změnil výstup a ještě něco ale teď si nevybavím co šlo to. Večer na to můžu kouknout a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    12

    Nakonec jsem to vyřešil tak že jsem přešel na satelit od skylinku HD programy mám jak jsem chtěl jsem spokojený. Rozdíl je ten že u O2 jsem nemusel nic platit pořizovací náklady přístroje byly nulove vše gratis od O2. U toho satelitu jsem si vše musel zaplatit za to ale mám to co jsem opravu chtěl programy ve FullHD. O2 budu vracet tak dám vědět jak jsem pořídil.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Plazma: Panasonic Viera VIERA TX-P42UT30E kalibrace obrazu
    Od Satir v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 09-08-2012, 14:44
  2. Plazma: Panasonic VIERA TX-P42GT30E
    Od Klaster12 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 19-12-2011, 15:20
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-12-2011, 16:30
  4. Panasonic Viera a PC
    Od czworm v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-01-2009, 14:27