Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 216 1231151101 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 3234

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #1
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Recenze na Ferguson Ariva 202E - Full HD satelitní přijímač, UNI čtečka a upscaling až do 1080p :

    http://www.digizone.cz/clanky/fergus...itni-prijimac/

    Můj názor po krátkém používání : koupil jsem dobře, ta různá vylepšení, např. MENU v HD, jsou bezva..., mohu doporučit.
    Další dobrá zpráva je, že klidně můžeme použít DO pro Arivu 200 HD (RCU640 V2), které se lépe drží v ruce. (Dá se běžně koupit na netu).

    Český manuál však není bez chyb - např. je v něm zcela chybně popsán postup přesunování programů.
    Správný postup u V1.10B4* je tento :
    1. V Menu/Seznam tel.kanálů stiskneme žluté tlačítko pro pohyb
    2. Stiskem OK označíme program/y, které chceme přesunout
    3. Kurzorem najedeme na místo, kam chceme program/y přemístit (nebo napíšeme číslo a stiskem OK se dostaneme na požadované místo)
    4. Stiskneme opět žluté tlačítko - A JE TO !
    5. Při odchodu EXITEM ještě stiskem OK potvrdíme ANO

    Udržovaný seznam firmware s linky na stažení je zde: https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...Ferguson-Ariva
    (v tomto vlákně již udržován není)
    Naposledy upraveno uživatelem KamilZ: 14-01-2013 v 18:38 Důvod: Doplnění linku
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    87

    Ahoj, tak zásadní otázka- má na displeji název stanice nebo jen číslo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2011
    Příspěvků
    206

    pouze číselný display - škoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od pfornal Zobrazit příspěvek
    pouze číselný display - škoda.
    Nechápu. To je takový problém zmačknout "Info" na DO ? A jsou tam i další info navíc písmem jako kráva.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Objevil jsem první chybičku u firmware V1.10B4* :

    Objevuje se tehdy, když používáme pevnou anténu a střídavě přepneme i na motor.
    Při přepnutí na motor je nutné vejít do Nastavení antény a opravit tam i první řádek LNB Freq na správných Univerzální (9750-10600). Zkontrolujte to vždy, když něco nebude fungovat jak má - třeba i po vypnutí zadním vypínačem...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 19-10-2011 v 16:15
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od pfornal Zobrazit příspěvek
    pouze číselný display - škoda.
    Pre mna toto ziadna skoda...ale ze nema aj komponentny vystup, tak toto je skoda Na A200 mozeme naraz pozerat z HDMI aj komponentu. HDMI natiahnute do kuchyne.
    Naposledy upraveno uživatelem erik555: 16-10-2011 v 08:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pravidelně Avatar uživatele kudma611
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    702

    Za 2 roky u arivy 200 ani raz som sa neorientoval podľa displeja na arive.Podľa mňa tiež je to nepodstatná vec-hoci nevyvraciam niekomu názor,že mu to chýba.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,014

    Do settingu pro A202E jsem přidal další družici, viz výše...
    Postupně budu doplňovat programy i z dalších družic... (sledujte tamtéž).
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 15-10-2011 v 23:13
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2009
    Příspěvků
    9

    Ať žije LOSOS děkuji ti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    540

    nestoji vela...cca 62e..ale je tam nejaky zasadny rozdiel v kvalite zobrazovaneho obrazu???to ze ma 2 usb,ktore sa naraz pouzivat nedaju ma moc nepresvedcilo.Bol by som rad, ak by ste sa podelili s vasimi subjektivnymi nazormi na rozdiely .hlavne v tom obraze a potazmo aj zvuku.ine ma netrapi.ani nazov programu na paneli mi nechyba.aj tak musim este dva kupit tak ak by to bolo to prave tak za cca.62e nie je o com...
    dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od erik555 Zobrazit příspěvek
    Pre mna toto ziadna skoda...ale ze nema aj komponentny vystup, tak toto je skoda Na A200 mozem naraz pozerat z HDMI aj komponentu. HDMI natiahnute do kuchyne.
    Vždyť má ještě SCART.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od johni Zobrazit příspěvek
    Vždyť má ještě SCART.
    Ma, ale fachci na RGB...HDMI a komponent na YUV. Takze HDMI a SCART naraz - ee A navyse SCART nie je HD, komponent ano!
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    776

    Citace Původně odesláno od rudlus Zobrazit příspěvek
    nestoji vela...cca 62e..ale je tam nejaky zasadny rozdiel v kvalite zobrazovaneho obrazu???to ze ma 2 usb,ktore sa naraz pouzivat nedaju ma moc nepresvedcilo.Bol by som rad, ak by ste sa podelili s vasimi subjektivnymi nazormi na rozdiely .hlavne v tom obraze a potazmo aj zvuku.ine ma netrapi.ani nazov programu na paneli mi nechyba.aj tak musim este dva kupit tak ak by to bolo to prave tak za cca.62e nie je o com...
    dakujem
    Kde maju 202ku za 62€? 102 sa predava za cca. 70€. Dik za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2011
    Příspěvků
    48

    Moje zkušenost - Frekvence čtečky 3.6 MHz: rychlejší inicializace a přepínání programů i mezi uničtečkou a CI. Nastavení rozlišení TV system: "By source" (podle zdroje) - nedochází k přepočtu a hlavně u SD programů je obraz nesrovnatelně lepší ale při přepnuí mezi SD na HD (i naopak) dojde ke vteřinovému přepnutí rozlišení (výpadek signálu).
    Naposledy upraveno uživatelem mira31: 16-10-2011 v 12:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jun 2009
    Příspěvků
    91

    Muze to pls nekdo potvrdit, kdo presel z 200 na 202E, ze je SD obraz lepsi a tedy se koupe vyplati?
    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 216 1231151101 ... PosledníPoslední