Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 206 z 216 PrvníPrvní ... 106156196204205206207208 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 3,076 až 3,090 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #3076
    Je tu občas Avatar uživatele Din0
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    182

    Neměl by nědko settink na Arivu 102E (patch 1.26B9) popř userdb na UPC+DigiTv?
    Díky

    edit:
    2 londa:
    Vím , je tam setting od lososa na 50 satelitů, ptám se proto jen kdyby měl někdo samotnej popř userdb jen na Thora na UPC+DigiTv, když nebude použiju od losose a upravím
    díky
    Naposledy upraveno uživatelem Din0: 22-01-2015 v 13:10
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #3077
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    20

    Je to v sekci Settingy pro sat. příj. Ferguson Ariva.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3078
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    3

    Dobrý den,potřeboval bych poradit,vlastním Arivu 252 combo a nedaří se mi rozchodit příjem přes externí CI modul Irdeto +.Přijímač modul vidí,kartu v něm také ale jdou jen volne programy,v interní čtečce karta funguje.Potřebuji to ale zprovoznit přes externí modul.Zkoušel jsem vice typu CI modulu ale všechny se chovali stejně.Nemusí se to nekde extra nastavovat?Děkuji za případné rad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #3079
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    220

    A CAM modul kartu vidí? Na rozdíl od interní čtečky A252, kde se karta vkládá čipem dolů, se u CAM modulů tato vkládá čipem nahoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #3080
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    3

    Kartu vidí a udaje vypisuje,,zkoušel jsem na prodejně Omko v jinych setoboxech a jde to i doma v Mascomu mi to jede.Kartu vkladam spravně.Asi mam smulu na vadny kus Arivy jinak nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #3081
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Zkusil jsi po stisknutí bílého tlačítka EDIT - dole změnit řádek Dekóduji pomocí.... ?
    (Nastavuje se to pro každý program zvlášť.) Na závěr udělej RESTART.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 30-01-2015 v 07:06
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #3082
    Nováček
    Registrace
    Jan 2015
    Příspěvků
    3

    To sem netušil zkusim odpoledne az prijdu z prace,taky by k tomu mohli dat pořadnej navod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #3083
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    No, normálně by ten řádek Dekóduji pomocí... měl fungovat s nastavením Automaticky (mně to tak funguje), ale když máš problém, vyzkoušej i to jiné nastavení (Common Interface)...
    Třeba máš ale chybu ve firmware, nebo je Ariva vadná - mrkni se dovnitř, jestli je okolo čtečky a slotu pro modul vše ok.
    Také mám dojem, že jsem někde četl, že moduly CI+ v Arivách nefungují (nevím to jistě, nemám to jak vyzkoušet). Normální moduly CI fungují - ty mám.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 30-01-2015 v 07:38
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #3084
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    305

    Citace Původně odesláno od losos Zobrazit příspěvek
    No, normálně by ten řádek Dekóduji pomocí... měl fungovat s nastavením Automaticky (mně to tak funguje), ale když máš problém, vyzkoušej i to jiné nastavení (Common Interface)...
    Třeba máš ale chybu ve firmware, nebo je Ariva vadná - mrkni se dovnitř, jestli je okolo čtečky a slotu pro modul vše ok.
    Také mám dojem, že jsem někde četl, že moduly CI+ v Arivách nefungují (nevím to jistě, nemám to jak vyzkoušet). Normální moduly CI fungují - ty mám.
    Modul NEOTION začne dekodovat v receiveru až po cca 65 sekundách a někdy ani vůbec nezačne.Nepoužitelné.
    Naposledy upraveno uživatelem tahlovej: 30-01-2015 v 08:40
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #3085
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    7

    Ahoj když se pokouším nahrát Logo do Arivy 202E tam mi to vyppíše tohle : Target not connect or target is error status!
    je prosím někde přesný návod jak tam to logo nahrát? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #3086
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Ano, je to v "Jak na to u Arivy..."

    Také v "settingy.txt" je uvedeno tohle :

    Kdo chce mít logo "LOSOS", přihrajte si ho ze souboru "backup.abs" (pro A202E) tak, že v Menu/Nástroje/Aktualizace přes USB na první řádek "Způsob aktualizace" nastavíte "ARIVA202E", nebo to, co tam místo toho máte ve své Arivě a spusťte nahrávání. (Pokud se to nepodaří, můžete logo poslat přes RS-232 - viz návod v "Jak na to u Arivy...")

    Je vidět, že jsi nic nečetl, jinak bys to věděl... - doporučuji prostudovat celé...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 03-02-2015 v 07:42
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #3087
    Nováček
    Registrace
    Oct 2014
    Příspěvků
    7

    Já to víceméně prostudoval úplně celé, ale někdo mi tady poradil, že když nemůžu oživit svoji arivu 202e po zobrazení hlášky END na displeji, tak mam vyzkouset něco s tím logem, ale bohužel se mi to nepovedlo, nemůžu přijít na to, z jakého důvodu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #3088
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Aha, ne sice přímo s logem, ale asi s tím programem pro přenos loga !
    Něco se o tom psalo na Ab-fóru, ale mám dojem, že i tady.
    Já jsem to nikdy nepotřeboval, vždycky mi zatím pomohla oprava pomocí programu A202E_3606_EromUpgrade.zip.
    Když ti to s ním nejde, tak možná děláš něco špatně, nevím, nic jsi o tom neuvedl, psal jsi jenom o logu !
    Přivez Arivu ke mně do Beskyd, nebo zajdi za někým, kdo to již úspěšně dělal.
    A projdi si diskuzi na Ab-fóru - s názvy ASH a podobně...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 04-02-2015 v 08:51
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #3089
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    168

    Vynucené změny ve webrádiích,konkrétně v playlistu"Information" - protože z platformy Radio Tunes zmizely tematické kanály Russian Pop,Russian Dance hits, Israeli Hits a další,zařadil jsem ty, které jsou nově v nabídce. Vydělají na tom hlavně posluchači vážné hudby- vybral jsem kanály jako Mozart nebo třeba Classical period.Změn je víc, zjistíte to sami.Platforma Di.fm vyřadila z nabídky jeden z nejlepších kanálů Chip Tunes Old - proto změna i na pozici 53, kam jsem zařadil Psychill, ale plnohodnotná náhrada to není.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #3090
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2012
    Příspěvků
    168

    Tak v krátké době jsem byl nucen opravit další nefunkční stream, tentokrát v "Music".Jedná se o Dechovkové rádio(původní název je sice Česká dechovka,ale té české je tam pramálo,víc je moravské nebo zahraniční).Jen připomínám, že upravuju pouze "Themes,Information,Chillout a Music".Ostatní playlisty si Ariva stahuje sama.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení