Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 16 z 216 PrvníPrvní ... 614151617182666116 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 226 až 240 z 3237

Téma: Ferguson Ariva 202E / 102E

  1. #226

    HIW HIW je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od RaViZu Zobrazit příspěvek
    bud to klepne me nebo ALI editor ze me natahnu ulozene nastaveni z 1.10.B4p,vyexportuju channel list do kanaly.abs a pres userdb nelze nahrat,protoze nesouhlasi BIN.Jenze nemam moznost pres userdb zvolit ANO pri spatnem BIN,aby to udelal.Ta hlaska o spatnem BIN jen problikne a zmizi,potvrdit ANO jde jen pri nahrani pres Allcode+bootloader,jenze to mi tam zase vrati starej FW..budto uz mi z toho hrablo nebo teprve hrabne ,ale delam to i dle postupu v prilozenem navodu,tak fakt nevim...pls
    toto byl jeden z mých pokusů a skončil jsem úplně stejně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #227
    Je tu občas
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    116

    @RaViZu: myslím, že neprovádíš export do nového FW, ale při exportu jen uložíš pod jiným názvem. Můžeš si to zkontrolovat: porovnej obsahy původního zdrojového souboru s novým kanaly.abs, uvidíš, že se liší jen v datumu userdb.

    Při exportu do nového (nebo jiného) FW musíš zvolit předem připravený FW, do kterého to chceš exportovat. Tedy ne uložit pod nějakým názvem, ale vybrat předem připravený. Pak na dotaz, jestli chceš přepsat ten čistý přichystaný, dáš ANO.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #228
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od zdec Zobrazit příspěvek
    @RaViZu: myslím, že neprovádíš export do nového FW....
    uzasny,nadherny,bozi to bylo naprosto presne VONO,dekuujuuu ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #229
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    1

    Ahoj,

    měl bych pár dotazů ohledně sledování a nahrávání, díky za každou reakci.

    1) Lze sledovat jeden kódovaný pořad a nahrávat při tom jiný kódovaný pořad?

    2) Lze přehrát nahraný pořad i na PC nebo jiném stroji?

    3) Jak je to s podporou internetových televizí, televizních archivů a rádií.


    Děkuji za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #230
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    325

    Losos:
    K YouTube - nenapadlo mě, že by to někdo nenašel. Najet na YouTube, červené tlačítko pro nastavení - položka "Délka nahrávání" (doba, v průběhu které byla videa vložena, tento popis zase někdo pěkně zmastil) na All.
    Lze měnit na tento týden...měsíc... Všechno na All.

    O-libor přes SZ.

    milius1: Nedochází k tomu. Zkoušeno na origo firmwaru 1.14B3, tahal jsem ho do A202 přes RS232 a nenahrával jsem do ní přes USB nic. Vše jsem poctivě naladil a nastavil....těžko říct, jestli ty restarty může způsobovat třeba flash přes USB nebo nahrání exportovaných settingů.
    Funguje to u mě teď tak, že jsem přehrál cca 8 videí na YouTube bez problému až do konce, a to samé i na YouPorn.
    Ještě bych zkusil, pokud máš připojen ext. disk, jej odpojit, jestli to nemá vliv energeticky třeba na procesor, že by to nestíhal. Já jsem to zkoušel bez ext. zařízení, disk mám připojen na A200.
    Zkoušeno na netu UPC 10/1 a mezi modemem a arivou mám router a switch.
    Naposledy upraveno uživatelem vlastvs499: 13-12-2011 v 23:35
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #231
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Nahrej si nejnovější setting ze str. 17.
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 15-12-2011 v 00:21
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #232
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    storno
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 15-12-2011 v 00:21
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #233
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    1

    Poraďte prosím začátečníkovi... Jak stáhnout ten poslední fw s patch, když na těch polských stránkách to chce zapaltit esemeskou na polské číslo, ale to u nás nejde???
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #234
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od wwwkutil Zobrazit příspěvek
    Poraďte prosím začátečníkovi... Jak stáhnout ten poslední fw s patch, když na těch polských stránkách to chce zapaltit esemeskou na polské číslo, ale to u nás nejde???
    napriklad tu http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=178&t=40169 po registracii samozrejme
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #235
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    13

    Pro: LOSOS- Děkuji,omlouvám se, ale jsem to popletl, mám tam nahraný od Chromík-A202E_ 20111213_ 1. 14B3_ patch a setting A202E-45sat-V114B3 a nejdou mi programy paket ORF atd . a když tam chci dát přes usb key.db tak to nenajde.Když dvakrát kliknu vlevo, mám tam Dump_factory_db a aktualizační soubor - DumpFile_factory.abs a nikde key.db od tebe. Jsem začátečnik a Arive 202E mám nové, měl jsem Philipa 6010
    Naposledy upraveno uživatelem butov: 14-12-2011 v 11:50
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #236
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    20

    Tak mi to nedalo a pohral som sa trocha viac s tym novym patch softom na arivu 202 a tu su take dlhodobejsie poznatky aj s problemovym a restartujucim sa boxom po spusteni yotube.
    -nahranie cez rs232 a aj cez usb bez problemov
    -po nahrani userdb aj alsharesdat tiez bez problemov,share pripojenie svizne
    -po spusteni yotube-restart a tu je ten pes zakopany. Moje nastavenia som mohol menit ako chcel,vypnut share,vypnut emu,stale restart. Po dani do tovarka a zapnuti dhcp spustenie yotube bez problemov. Tak som skusal vselico pomenit a jediny problem ktory to po mojich testoch sposobuje je "JAZYK" v polozke system tv. Kedze som slovak,mal som nastaveny jazyk slovencina a ten robi vsetku tu sarapatu,pokial je v nastaveniach jazyka cestina,plus vsetky jazykove polozky,vsetko funguje bez problemov!
    -preto Vas prosim o odskusanie tohoto problemu,ci pri zmene jazyka na slovencina aj u vas ostatnych sa pri spusteni polozky yotube a nacitani,pride k restartu boxu. Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #237
    Nováček
    Registrace
    Jun 2011
    Příspěvků
    20

    A este jeden poznatok, v menu-nastaveni systemu-systemtv je polozka uplne naspodu HDMI CEC,po zapnuti tejto polozky vam box komunikuje s tv(ak to vasa tv podporuje). Pri zapnuti boxu sa vam zapne aj tv a opacne funguje rovnako,po vypnuti boxu vam vypne aj tv,odskusane,testujte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #238
    Je tu pořád
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    3,016

    Citace Původně odesláno od butov Zobrazit příspěvek
    Pro: LOSOS- Děkuji,omlouvám se, ale jsem to popletl, mám tam nahraný od Chromík-A202E_ 20111213_ 1. 14B3_ patch a setting A202E-45sat-V114B3 a nejdou mi programy paket ORF atd . a když tam chci dát přes usb key.db tak to nenajde.Když dvakrát kliknu vlevo, mám tam Dump_factory_db a aktualizační soubor - DumpFile_factory.abs a nikde key.db od tebe. Jsem začátečnik a Arive 202E mám nové, měl jsem Philipa 6010
    Je to jednoduché !
    To, že jsi nahrál do Arivy setting A202E-45sat-V114B3 (všimni si, že je bez patch) způsobilo, že máš teď v Arivě firmware bez patch - a proto tam nemáš některé věci, např. ani možnost nahrávat keydb.
    Ověř si to v informacích Menu/Nástroje/Informace/druhý řádek maincode ti ukáže verzi firmware.
    Pokud máš firmware s patch (rozuměj s emu, blokerem a sdílením), je na konci hvězdička. Např. V1.14B3*....a u settingu je na konci p.

    Použij setting ze str. 15. zde :
    https://www.tvfreak.cz/forum/showpos...&postcount=223

    Je to prozatímní řešení, nejdou v něm programy BISS.
    Postupně jej předělám tak, aby šly i BISS. Už je hotový...
    Naposledy upraveno uživatelem losos: 14-12-2011 v 23:45
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #239
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    10

    Dnes jsem nahrál (přes RS232) V1.14B3*. Zatím odzkoušeno fungování HDMI CEC ve spojení s TV LG 42LW4500 tam i zpět, YouTube padá a musím použít hl.vyp. (jazyk mám nastaven CZ).
    Hledání YouTube mi přijde úplně na nic, co jsem zadal mi nenašlo, zato se tam objevily videa která s textem ve hledání vůbec nesouvisela.
    Nedaří se mi rozchodit Webrádio z rootu USB flešky, budu dále zkoušet. Pokud to někdo rozchodil tak dejte vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #240
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    10

    Jeden poznatek navíc - po spuštění přehrávání YouTube videa se to přeplo na kanál TV, nejelo ani DO ani přední vypínač a za několik minut (myslím že to mohla být i délka videa) se to vrátí na stránku YouTube a vše je zas jak má být. Tak nevím jestli tato funkce bude v této verzi použitelná ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 16 z 216 PrvníPrvní ... 614151617182666116 ... PosledníPoslední